räddare i nöden mia!

Min kattvakt var otillgänglig i sista minuten!!!
Men mia som är som ett skänk från ovan styr upp det hela o tar hand om Sisqo över helgen, började bli lite stressigt eftersom jag åker om 2 timmar typ.. Sjukt oplanerat som allt blev har hon stackarn nu fått min nykel en karta o instruktioner, måste byta kattsand plocka undan skor och köpa mat.. haha och ta in katten som e ute o hon aldrig har träffat, men hon har fått se en bild på han och fått en fin skattkarta till lägenheten.. få jag litar på m både hemnykel min lägenhet och älskade pojke!! Mia du e grym!!

lååång bussåkardag!!

Nu har jag nog äntligen kirrat film och redigerare till ett ok  pris, tror jag.. även om det nu kostar lite om det ska smaka.. så det mesta har jag nu fixat till juni då det ska filmas..


Det e det bästa m att vara på grand o alla events att jag träffar mkt bra folk inom den genren som man kan komma att behöva! o igår hookade jag e bra frilansare..


Sitter på jobbet nu några timar innan jag drar, kommer sitta på en härlig glassig buss(?) mååånga timmar..härligt!! hade mkt hellre åkt tåg, då hade det iaf funnits internet, o så gillar jag tåg.. men det kostade lika mkt som en sista minuten utomlands så det fick vara!

Måsta få låten vi ska spela in på mån, kommer inte ha något internet där och suger om jag inte ska höra den förrens i studion!!


Trevlig helg alla, hoppas ni får fint väder här uppe i stockholm och kan mysa på alla härliga uteserveringar!!


regn, regn och jobb!

Lång jobbadag  idag, ska till grand efter vanliga.. grymt rep igår bästa medicinen är alltså att ta ut sig fullständigt inom den kreativa genren!
sitter o mailar lite om allt möjligt just nu, mitt kaffe kallnar ständigt varför drickar man det inte mednas det är varm!?.. hoppas på att en efterlängtad låt ska droppa in i min mailbox under dagen!
Letar efter filmare/redigerare till en promotiongrej på grand, dans.. om du känner till någon med ok priser så hör av er till mig!!! mina alt nu ligger way over budget!

Imorgon bär det av till småland m mamma.. Back to hennes roots.. konstigt hur alla ens bästa o värsta minnen kan vara samlade på ett o samma ställe!!

dont u just love japan!!

http://www.cutebreak.com/being-cute/exercise-dog-does-squats-alongside-owner/

Dansdax..

Ska repa m tjejerna på akis nu.. Tror jag behöver bli riktigt fysiskt utmattad!

bröllopsduellen och tårar!!

Efter en total känslomässig urladdning som gjorde mig helt matt och efter att hulkandes hade ringt jeanette bestämde jag mig iaf för spendera kvällen hemma.. så städade upp lite o hyrde film o köpte godis..
Bröllopsduellen, ta mig fan så började jag gråta även till den, ja eller efter.. detta otroligt känslomässiga slut!!?? Beskriver mitt läge ganska bra just nu tror jag.. Jeanette som är en av dom absolut underbaraste personer som går i ett par skor erbjöd sig såklart att dom skulle komma o hämta mig direkt när hon slutade jobbet.. lika vacker invändigt som utvändigt ,och då är hon jävligt vacker!!

åhh vill vara ute!!!

Världens vackraste väder ute, jag sitter inne... nåt som klingar fel där!! på vår terrass på jobbet blir det så fruktansvärt varmt, fläktar nästan ingenting.. Var tvungen att klä av mig nästan naken igår för att uthärda lunchen.. Då saknar man sköna brisar, ett hav, en strand el härliga klippor.. åtmindståne en spayflaska med vatten!!!!!
Jag har html kodat färdigt nu för idag, myspace till Remingtonsteele, bandet som jag hoppar in o sjunger med ibland..
så behöverni el någon ett band till något så e det bara gå in och kika!
http://www.myspace.com/remingtonsteelebandonline

Annars så verkar vårvädret fått med sig massa kärlekstrubbel o en del krossade hjärtan och dilemman, utan lätta lösningar! Vet inte om jag vet någon som just nu e tillfreds och lycklig m sina kärleksliv just nu, mkt drama verkar det som.. två par har jag omkring mig som e stabila och oftast får agera förebild för oss andra;) fatto ocj janet och niko och patty, såklart! vilka annars.. Lisa och Johan kan jag nog räkna med dit också..

Blir nog inte så mkt sol för mig idag, ska dansa direkt efter jobbet en sväng.. och pumpa i mig lite mer nässpray! men njut ni som kan!:)

Dans rep och eftermys m Paula
Tålmodig Eddie och mer datorer!!!


Stackars Eddie som bor granne med mig fick ägna största delen av fre kvällen åt att fixa o försöka få mig att fatta cubase.. visade sig att han var en mkt bra lärare, och förstår ungefär en micro sekund mer än igår.. Som vanligt när jag ska beblanda mig m datorer så var något fel typ en timme först och jag höll på o krevera.. Han fick även bjuda på mat och vin som helst skulle vara klart när jag kom hem från mamma.. vilken jackpot han drog!!! nu har han lämnat mig för krogen.. efter lite fixande o testande ska jag sova.. får inget bra ljud på sången.. fattar forf inte tillräckligt..
mysigt nattsamtal.. rep imorgon så måste verkligen sova nu.. usch alldeles för sent!!


Två prinsessor!!

Hemma hos familjen tocclo!hämtade min kamera hos siomon idag.. Han bor tillsammans med två små prinsessor.. dom e så charmiga så det e helt galet!! blev total såld från första sekund.. sist hade vi myskväll m chips musik, häxhattar och kuddkrig.. Blir på bra humör baar av att träffa dom svårt att inte skratta i deras sällskap!
dom blev lite besvikna idag för jag inte kunde stanna.. har varit hos mamma o städat häcken av mig till hennes middag imorgon, hon blev väldigt glad..
på mån åker simon till LA, smått avis.. när han kommer hem sen kan vi förhoppningsvis börja spela in lite..
quickly! dagens music mode..grym duett!jävla knappar o cubase datorer o skit..

Andra kvällen m fanny! har byggt upp förväntningar hela dagen om hur lätt och bra det kommer gå att förstå sig på cobase hemma nu den här gången, men  ta mig fan är det lika jävligt nu som alltid och  det är därför  jag  alltid  ger upp..

Det känns ju spolklart när man sitter bredvid i studion o kollar på och det är problem fritt när någon annan trycker på knapparna och jag sitter bredvid o babblar, men när jag gör det  självblir det fullständigt kaos!!
plus att det alltid är massa annat som inte vill funka när man ska försöka sig på saker!! jävla skit..
Mitt vardagsrumsbord är belamrat m pryttlar, ljudkort ,synth, mic, data, en jävla massa sladdar och jag e bara totalt lost efter att fanny åkte hem..
Jag ville ju bara stå hemma, spela piano sjunga i all enkelhet!!! jag skulle ju förbättra mina piano skills också o by the end of the evning gjort en fantastisk inspelning, men jag kan inte ens gå från en grej på cubase till en annan, kan ju fan knappt sätta på play.. jag vill ha en mac och logic eller ett nytt ljudkort och protools, den här skit versionen är ju totalt värdelös!! varför kunde jag inte få lite mer teknik skills i mitt dna??

men den här gånen ska jag fan inte ge upp, jag ska verkligen göra mitt yttersta för att ta det lungt inte tröttna, tappa tålamodet och tro att jag ska kunna allt på en gång!! gud kan jag bara få en egen ljudtekniker o komplett studio..

imorgon e man ledig och jag ska iaf sätta mig o kolla upp den där lilla kinesen som ger bra piano lesson på youtube.. plocka fram massa gammalt teori material så jag får fram all bakhuvuds kunskap som jag faktiskt besitter och kommer ur det träsk jag fastnat i..
Fanny kommer vara upptagen en evighet innan hon kan komma hit igen o risken är att jag hinner slå sönder dom här prylarna i ren frustration.. allt utom micen för den e fannys.. som pricken över i:t kunde jag inte bet min mat på konsum när jag skulle köpa middag och laga till oss för jag hade 33 kr kvar på kortet, toppen!!!

nu går jag fan och lägger mig..

måste kolla in dom låtarna jag ska kunna på sön  till remington repet  också och till snarast min och t2 s låt som ska demas..  mina egna grejer får jag alltså ha tålamod med.. min favorit egenskap!!  måste ,måste hämta min kamera hos simon också innan han åker till LA, måste alltså göra det imorgon!! och så har jag lovat mamma hjälpa henne m grejer till hennes middag på lör.. åh vilken skön och avslappnande dag det blev!! åh just det lämna grejer till cicci från förra plåtningen..

nej orkar inte tänka mer.. sov gott!!! lävla teknik och datorer..

nya strängar, kontiga sladdar och upphovsman till drama..

Har haft fanny här hela kvällen.. Hon är mästare på att installera saker o en jävel på musik o ljud  dessutom får hon en att skratta jätte mkt och berättar mkt kul saker.. uppfriskande och väldigt relaxing.. 
efter lite sushi begav vi oss och hämtade en mic hos henne i svedmyra innan vi begav oss till kransen..
självklart saknade vi sedan sladd!! hon förlitade sig på att jag hadesånt, ett misstag hon aldrig mer kommer göra om efter att ha sett mina två lådor m sladdmix som bara ringlar runt i en enda röra,.. jag har noll aning om vad o varför jag ens äger dom eller om det finns nåt att sticka in dom i..

Däremot visade det sig att jag hade massa andra saker som jag inte hade en aning om.. när fanny bad om tång hittade jag massa små borrgrejjer och andra lustiga saker.. så i stort sätt så börjades varje mening av fanny med - har du en....? jag: nej men jag hittade en..!!

Min gitarr hade tydligen rostiga strängar o gick inte o spela på, hmm kanske därför jag har haft lite svårt med den.. undermedvetet har jag inte satt mig o haft tålamod m ackorden för jag visste att det var något fel med den, ja så måste det vara..:)
Slutade med att fanny strängade om den också, för det var ytterligare en grej som jag hittade när hon bad om något annat, nya gitarr strängar.. spännande att titta i sina egna lådor!!!

Skulle installera cubase men slutade m att vi var tvungen att rensa hela datorn, det e en sån grej jag aldrig skulle göra själv, för jag har inte en aning om vad alla program o filer egentligen har för funktion, vad som e vad!!.. visade sig dock att det var mina bilder som tog upp halva minnet.. ´vilken surprice!!

Min granne som försökte bjuda på fläskfile hela förra sommaren (granne då menar jag verkligen dörr i dör,) men som sedan efter inte så mkt fläskfile ätande har hållt sig lugn m flickvän sedan dess har jag tydligen väckt till liv igen.. plingade på i godan tro att jag bara kunde låna en sladd, den som vi saknade eftersom jag vet att han också håller på en del m musik.. han e hur snäll som helst så förstå mig rätt men nåt känns liksom lite ja ni vet.. han kom förbi o kollade vad vi saknade, flickvännen var tydligen borta och till min stora förvåning började han rabbla ur sig att en av anledningarna var att hon va så svartsjuk, på mig!!?? eh va.. fattade ingenting.. men jag har tydligen varit ett hett ämne i deras relation.. spännande, skapar tydligen lite drama i hyreshuset helt ovetandes..

Sitter o väntar på att en miljon bilder ska kopieras över till en litet svart minne.. fanny säger att jag måste köpa ett till så dom finns på två ställen.. till skillnad från fanny så har jag inte så mkt pengar så jag springer runt o köper massa små dyra askar m minne i.. vägrar därför också att ta bort bilderna från datan, då det här m minne är fortf ett problem..

frågan är ifall jag imorgon ska köpa en sladd själv eller få en sladd av fläskfilke grannen som hade massa på jobbet..??

det här satans vattenglaset!!

 pratats en himla massa om vattenglas..

Mitt är fullt, proppfullt! eftersom dom sista dropparna som trillar i inte riktigt får glaset att rinna över, utan bara ständigt håller det på bristningsgränsen, så står det nu klart att jag måste hälla ut det, alltihop..

Det är jobbigt  med ett glas som är proppfullt..  Det  lilla, lilla  som rinner över  kanten nu, fylls snabbt på igen, det är precis så att det går att bära..

Det är inte heller gott att dricka längre.. Det på botten har hunnit bli ganska gammalt och börjat inta en tråkig ton, så även om man är väldigt törstig och gärna skulle vilja ta hela glaset i några stora klunkar för att det är så oerhört lockande att få släcka törsten, så tar det  emot..

Alltså, får jag hälla ut hela skiten.. så jag kan fylla på med klart vatten som smakar bra och inte förgiftar mig.. För att spara på det här proppfulla glaset,  ger inget utrymme till  det.. 
Kommer kanske hinna bli ganska törstig under tiden, men desto godare att dricka av något som faktiskt smakar.. 
Detta nu odrickbara vatten blir bara svårare att få ner för varje dag, ändå låter  jag det stå där..  skulle behöva en en sån som renar det, men den äger inte jag...  jag kan bara tömma och fylla på m nytt, även om det är från samma kran, det är ju trots allt vatten jag vill ha...
Är  lockande att ta en klunk till innan, men risken finns ju att det bara gör mer skada än nytta när jag väl fått det i mig..myspace..

Har lagt till lite ny/gamla bilder på myspace sidan nu.. inte orkat m den på ett tag..

Nya låtar på g, både tillhörande andra projekt och lite annat sånt jag håller på och pillar med:)

http://www.myspace.com/adelaonlinee


mina änglar!

tack för ikväll mina kära life saviors!!


lite så..


ny vecka..

så måndag igen då.. ny vecka som vanligt lite rörig, en hel del o styra men vet inte exakt när och hur..
jag glömde min kamera hos simon i fredags, känner mig helt handikappad..
mysig lör m jossan i lör, eller mysig o mysig.. hann möta upp dom vid 21.30 då hade dom redan börjat köra stanna vid vart fjärde ställe drån medis in till stan.. jag låg lite efter.. hann med 4 ställen genom gamla stan, avslutade på collage.. sen begav jag mig hemåt.. lite trött! underbart o se dig hjärtat, kul att din västerås dialekt har blivit betydligt tydligare sen du flytta tillbaka;)

hann repa m kattis och matilda, och paula som joinat nu ,skit kul.. massa planer där..

Airto vars röst jag har jag blivit sååå såld på visade sig komma till sverige denna vecka.. ibland älskar jag fejjan.. skulle nog dock helst vilja se oss sitta i ett mörkt rum m tända ljus o bara sjunga o spela our heart out..
har han spelning nånstans, beges det iaf def dit.. så kan jag stå o snyfta lite i ett hörn m ett glas vin och känna mig deep..

min nya stora kärlek!!

Airto mina damer och herrar... jag gråter, skrattar, ryser.. Har inte den här killen känsla så har ingen det.. jag håller på på och krypa ur mitt eget skin.. ta er några minuter och lyssna.. herrejävlar mitt hjärta går sönder.. helt fantastisk!!! jag skulle kunna lägga upp flera sidor.. måste lyssnas på..

tack simon..
Flygrädsla och våldgästning..

Sitter och sippar på världens godaste kaffe, antagligen det godaste jag har bryggt!

Oscar håller på och flyger idag, tycker inte om när folk sitter i flygplan, spec inte i inrikes länder som thailand..
Vet inte varför jag har blivit så flygrädd, nu känner jag tom obehag när andra flyger, mer el mindre..
Stackarn är alltså tvungen att smsa vid start och landning.. hahah herregud!

Har ingen höjdskräck och är inte rädd för småkryp el ormar, el som mia som e rädd för gruppträning;)
nej flyggrejen har bitit sig fast i mig.. Kan va från den tiden jag höll på m popgrejen i tyskland och flög fram o tillbaka väldigt ofta, ensam, med ryan air!! kändes fall färdigt från början till slut..
Blev glad när det fanns någon trevlig herre el gubbe ombord, som jag kunde älta min ångest med och som mer än gärna ville vara faderlig och berätta allt dom visste om flygplan, och hur liten risk det va och störta..
Förbereder alltid personalen, frågar om vädret, är det tankat? allt kollat?? är det verkligen kollat?! ok bra.. sätter mig, vill sitta vid vingen.. ljuger innan man ska gå på för att få sitta vid vingen och gå på först..


Jeanette och kattis hade jätte kul m mig när vi flög till LA, tog en lugnande..
Frugan tyckte inte att det gjorde något att jag var flygrädd och plingade på flygvärdinnorna rätt mkt, typ så fort planet gungade lite, för hon är väldigt förtjust i flygvärdinnor, väldigt förtjust..
Hon blev lite besviken dock när hon såg att den flygvärdinnan i andra gången bredvid oss, var väldigt mkt hetare än våran någon bittra avlagda förmåga..
men va fan outfit som outfit tänkte väl hon och höll god min..
Haha vilken resa..
Läste också för mig och hittade på grejer och intressanta ämnen som jag skulle vara delaktig i, som man gör m ett litet okoncentrerat barn, för att avleda uppmärksamheten, så höll vi på under start och landning och vid varje turbulens.. Fint.. Det enda vi hade tillgängligt va dock en vanlig flygtidning och någon tax free sort, så hur hon lyckades m de är lite av ett under..
Skulle däremot båda kunna hoppa fallskärm och bungy jump, inte lika läskigt.. Men och vara fast i den där lilla tuben alltså, som bara hänger där mitt i himmlen, nje.. 
vore bra om jag tyckte om att sitta i flygplanet för jag älskar att resa, åka och vara påväg! 
skulle aldrig låta det påverka mitt resande, noway, men vore lite skönt om det gav med sig!!!så breath in breath out, jag kan flyga jag e inte rädd!!!!känns jätte bra att sitta på planet nu, sköön känsla..åh inrikes flyg, toppen, can´t wait..

Blev ingen dans igår för kattis och matilda var tvungna att rusa till balettakademin på möte som dom hade glömt.. Men då var jag redan där vid kulturama så gick och våldgästa pullan ist som bor en bit därifrån, väldigt mysigt..

En annan person som jag också hann våldgästa var min all time favorite clara, från "MIA OCH KLARA"
skulle jag få ha en människa i min ficka på dagarna så skulle det nog bli hon, helt klart..
såg på vägen till tunnelbanan vid östermalm att någon typ av insp var på g på sturehof, och till min stora glädje sitter hon där och bara ser allmänt gullitussig ut.. blev lite så där glad på samma sätt som när man va liten och såg någon artsit som man gillade.. var självklart tvungen att berätta det för henne mellan nåt klipp, hur fantastisk jag tycker att hon, och a la orri tvångs få m henne på ett kodak moment.,. detta m ett leende filmteam i bakgrunden och stelt stureplansaffärsfolk som vred sig i plågor "vad gör hon"
slappna av lite känner jag.. det blir inte roligare än vad man gör det!

Är bild lös där jag sitter nu vilket jag tycker är väldigt tråkigt, men kommer uppdatering senare..

Ikväll bär det av till grand hotell.. låååång dag..

love song, sing along everybody!

mest för janets skull så hon inte tröttnar och hänger m hela låten;)


nogger, blommor, musik och svett!

Mkt trevlig lunch idag! men varför man väljer att dricka färkspressad apelsinjos på uteservering när det regnar är en fråga för sig!!

har varit ganska hypad hela dagen, på jobbet har mia nu iaf full koll på när jag e inne i dimman och inte hör vad hon säger eller lyssnar när hon berättar konstiga men söta grejer.. hon har btw varit som en liten koffeinkick i kombination m jätte flummig, på hög nivå, intressant combo..

kristirez blev förlåten sina synder när han möte mig efter jobbet o hade köpt nogger och sen ett stort fång blommor.. riktigt så gick det iof inte till ,fast jag ville få det till d..
jag tvingade honom köpa nogger medans han väntade eftersom jag som vanligt var lite sen.. i all noggeruppståndelse träffade jag på samira vilket var väldigt kul, hon är innehavare av dom kanske charmigaste tjejögonen någonsin, tom jag blir lite svag..:)på vägen från stureplan till studion på medis blev vi iaf utskällda av blommaffärs expedit för att jag "råkade" hålla i tre buketter o ta kort, samma buketter som jag ansåg mig fått av kristi..
blev nästan påkörd av bil och kristi krockade m tjej för att jag pratade sönder stackarn så han inte kunde koncentrera sig på gångväg.. samma anl till att jag själv nästan blev överkörd..
Intressant lekande m nåt sorts housigt i combo m annat, var den leken slutar har man ingen aning om.. chaockad över att han hade köpt tantgodis och låtsas cola, som att köpa cvitamin på ica, jag tror inte det e bra..

Åkte o o dansade m kattis och matilda senare vi hade m några till tjejer idag vilket jag varit lite småskeptisk till men idag var det riktigt bra.. grym energi och går och leka mkt mer när man e fler..

sitter nu halv trött i soffan och har druckit världens bästa smoothie..

Dagens bästa övveraskning är att min älskade jossan kommer till stockholm på lör, m två kompisar o sin nya kille som jag inte träffat.. dom ska gå på caution, jag har inte råd nu så får möta upp dom sen.. jossan har varit min partner in crime på många områden, och det e tomt m henne i västerås.. så lör bjuder nog på en eller annan drink kan jag tänka mig..
matilda är överlägset bäst på att för'ndra frisyren mest och oftast..


tre tecknade musketörer!!

jag älskar restauranger där man får sitta o rita på duken!! har tyvärr inte hittat någon i sverige än..


kul att jag fick störst tuttar;) soo not true.. love u!

var e varmvattnet!!

Har nog suttit vid datan hela dagen känns det som,.. tänkte ta en skön dusch innan sängen men var e varmvattnet?! sånt kan väl inte ta slut i en hyreslägenhet.. och jajga har kollat om det sitter någon lapp i trappen, det gör inte det..
mamma har vari här o lagat den där linsgrytan igen, söta hon.. bästa maten i havregrynstider.. många bollar i luften är bra för mig tror jag.. givande samtal ikväll, förhoppningsvis lika trevligt möte imorgon.. återstår och se..

ska göra ett nytt försök m vattnet!
kram och godnatt!svejker/hejter

blir ingen extra sås eller pollysar för dig nu!!


creativ måndag..

Försöker iaf..  Stolt över att jag tog mig upp imorse och hann göra min super smootie!! levt på den en vecka nu ungefär i stort sätt.. 25 kronors smörgåsen på väg till jobbet är tänkt att bli ett minne blott nu..

Ringer och fixar och trixar m lite allt möjligt.. Ska styra upp ett photoshoot m typ noll i budget till mig och t2, alltid lika spännande.. men det går:) har fixat location som känns super, fotograf o smink hoppas jag o resten får ge sig beroende på resultat.. det blir budget style men ska försöka få det så bra som möjligt.. ni dfår se själva sen och summan kommer inte stiga över 1000 each ial..

Håller också på och kollar upp bra alt för att göra lättare insp hemma.. vore så skönt och kunna få lite ideer gjorda så dom inte bara glöms bort el dyl eftersom jag inte nu har tillgång till egen studio.. Måste faktiskt ta tag i o lära mig lite sånt själv, skärpning.. alltid beroende av andra och det minst sagt sinkar en.. har midi synt och ljudkort stående hemma.. måste få det o synka o sen ett program jag kan ha tålamod o lära mig.. så jävla dålig på tekniska bitar!! gaaahh.. och ist för att börja med en grej i taget så ska jag ha allt o max på en gång.. nu ska jg försöka tänka annorlunda.. Fanny kommer bli tvingad och komma o hjälpa mig.. eftersom dulfen e för seg!!

på myspacen ligger det nu lite bilder iaf.. skit korvigt o hitta nu bland alla koder efter att jag och axel gjorde om sidan inte som vanligt allt ligger som photoshop dok..och det är begränsat hur mkt man kan lägga in.. så videorna fick inte plats:( idag.. typiskt..

dulfen förresten honom skulle jag ringa idag..

underbart m sön..

Dagen som ofta betyder inga tvång!!
lång skön sovmorgon, god frukost framför tv:n..
göra bra grejer som tvätta, städa diska..
sen mysa i soffan, vet inte vad jag ska äta ännu.. nåt gott:)
måste skicka lite mail, lyssna igennom en låt jag och therese fick i veckan som e lite psyko men nog kan bli kul och testa, väntar bara på att få en m rätt tonart..
Borde styra upp lite bilder också till myspace sidan tog bort alla förut och det ser lite tomt ut..
Blev nyss inbjuden på film mys och fika till en kompis jag inte träffat på länge, men vet inte om jag orkar röra mig:)

Nästa vecka har jag bestämt att pollen inte längre få existera, får bli nån korteson spruta isf.. jag är less på det här..


som vår ska vara solglasögon och sol!

pompa o ståt på grand..

Efter en lång sovmorgon och lite fix, ska jag dra mitt sorry pollen ass till grand hotell och jobba lite.. kommer behövas några extra pass nu under våren om jag ska få ihop saker som jag vill..
Vinterträdgården är mer uppklädd än någonsin, fint ska det vara när Poker fyller 50 år!! såklart!Själv hamnade jag först på en middag där det inte var lika mkt ös..
En trött och urjobbig advokat samling m folk från tyskland england usa och italien och några svenska skulle äta tremiddas i spegelsalen, jag fick aldrig ihop samlingen av människor.. och fick hålla mig för skratt mer än en gång under kvällen, vilka lustiga människor..
plötsligt börjar det också struta runt massa små gubbar o gummor i vöärldens dräkter och ska tydligen dansa folkdans till fördrinken?! ok.. och sen följde en lika trött duo som sjöng abba ballader hela kvällen och typiskt svenskt?! typ "vem vet inte du, vem vet inte jag".. Mina trötta pollen ögon blev ännu tröttare och jag började tappa modet och humöret i mina innersta mörka vrån..
.. värdinnan för eventet tog alla priser, kändes full redan när hon kom, och var defenitivt oskönt packad senare.. en liten stroptant som inte hade en aning om vad hon höll på med men ändå skulle vara så satans viktig..
fick  100 kronor av en liten fet italienare för han var så bedorad av mitt leende, mm mysigt!
framåt 23 var det dax att öppna bar, ingen som var hos oss var jätte pepp på det så jag m mina topp skills, ställde mig iaf där.. blandande på bästa jag kunde hehe, ja vad ska man göra, ingen klagade iaf!

Avslutade nere i vinterträdgården bland alla mina goa gubbar medans pokers vackra rika och något vid det lagat berusade gäster dansade loss och drack till 10 manna band och kayo m fler..

väl hemma efter en tacksam skjuts, var det omöjligt o sova så jag var tvungen att prova typ 5 olika outfits bara så där för skojs skull, tills jag äntligen la huvudet på kudden!!

pollen!?

Är jag pollen allergisk eller?! mina ögon e tunga men kliar inte, jag e sjukligt trött och har svårt att koncentrera mig, kliar i näsan stundtals o e lite rinnig, känner av halsen mkt som är både torr och har svårt att sjunga, det är som att röstläget hela tiden ställer om sig. Vet inte om receptfrimed har hjälpt känner inte att det blir bättre!stackars liten flicka som visar hur jobbigt det är att sitta mitt i blomster ängen och va pollen!Pollenallergi enligt proffs:

Pollenallergi både känns och syns.
Ögon rinner, kliar och blir röda och svullna. Näsan kliar och rinner och man får täta nysattacker. Många känner sig också väldigt trötta och får svårt att koncentrera sig. Pollenbesvär beror på att kroppens immunförsvar reagerar på ämnen som normalt är helt harmlösa. Sådana ämnen kallas allergen, varav pollen är ett. Som pollenallergiker bildar du antikroppar mot pollen. När sedan pollenet fångas upp av dessa antikroppar frigörs histamin - det ämne som starta den allergiska reaktionen.

Besvären brukar börja i skolåldern eller i tidig vuxen ålder, men blir lindrigare med åren. Pollenallergi är ofta ärftlig, men behöver inte vara det.
hmm, mina besvär började förra året, så jag får väl se mig själv som tidig vuxen:)


Några goda råd från proffsen:


· Klipp gräset när det är daggvått. ( jag har inget gräs och klippa.. landet men det klipper pappa och jag e sällan där) check!


· Undvik pälsdjur om du kan (de kan ha pollen i pälsen). ( omöjligt, sirre e the love of my life och han ska tvångsgosa jämt)


· Torka tvätten inomhus. ( eh, ja har inte så många andra alternativ)


· Försök vara inne så mycket som möjligt. ( kul!!)


· Stäng bilens luftintag och fönster. ( jag har ingen bil)


· Vädra på natten eller morgonen, när pollenhalterna är låga.( ok)


• Beställ gratis pollenvarning till din mobil, och planera aktiviteter därefter
. ( haha ok, jag planera efter pollen halter, troligt!)

tipsen var tydligen mer riktade till familjer med villa! men tack ändå!
Men frukta inte, för till er över 15 år så kan nämligen sex hjälpa mot pollenallergi!! skriver Marie claire, toppen!(?)
så här fridfull och lycklig pollenallergiker kan man tydligen bli av lite sex!
så att man tom med vill stå ocj klappa på pollen kvistarna efteråt...
Sex kan hjälpa vid pollenallergi

Goda nyheter till dig som lider av pollenallergi och hösnuva? Ny forskning visar att sex kan hjälpa mot snuva och rinnande ögon, skriver magasinet Marie Claire.

Nu har forskare vid Tabriz Medical University i Iran hittat en länk mellan näsan och reproduktionsorganen. Forskarna hävdar att sex får våra blodkärl att dra ihop sig och öppnar samtidigt blockerade näsgångar och klarnar rinnande ögon, och då alltså lindra besvären.


Mer njutbar och billigare

Forskarna har ännu inte genomfört kliniska tester som bevisar teorin, men om experternas hypotes stämmer så får allergimedicinerna konkurrens.
Neurologen Sina Zarrintan bedyrar att hans metod kommer att vara mycket mer njutbar och mycket billigare. "Det kan göras vid behov och anpassas till hur svåra problem man har."  En av Sina Zarrintans kollegor, Mohammed Amin Abolghassemi Fakhree, från samma universitet menar att det finns gränser för hur bra den här metoden kan hjälpa människor med allergibesvär, tillexempel de som inte har en sexpartner.Nån som vill komma och ligga lite!?

summer feeling yeeessss!


och lite..

..musik..tvångsträning!

Nej, någon powerwalk blev det inte, jag försov mig istället.. ja, eller jag reagerar inte när klockan ringer.. Inget säger till mig du ska vakna och gå upp nu, inget alls.. jag ligger kvar som i nån dvala trots världens jobbigaste väckningssignal, helt otroligt..
Men hur som, trots min misslyckade hurt morgon, blir det iaf gymmet efter jobbet.. Jag får börja tvångsträna o gå dit trots noll motivation och lust tills den infinner sig igen, för nu har jag bara kommit in i något konstigt lat och orkar inte mönster.. inte alls likt mig, så gymmet here i come, gud va kul det ska bli!! (?)

Luktar btw skönt av vinäger och olja efter ett litet bråk m en dressing burk som sen hämnades genom att sprätta över hela mig och Daniela, goott!!

klädshopping på nätet

Finns egentligen bara ett ställe som knäcker alla andra! För er som inte redan känner till den besök genast ASOS!
Min kära vän Patricia världens bästa frisör, var den som från början introducerade detta underbara ställe för mig.Finns precis allt ursnygga kläder, bra uppdelning lätt att hitta, allt från billiga sköna priser a la hm fast snyggare kläder, till saftigare priser, kul kändis kollektioner från och till.. Lauren Conrad hade skit snygga kläder från hennes kollektion för ett tag sen. Skor, väskor, assocearer.. You name it..
Dessutom kan du kolla kläderna i minsta detalj zooma in, och det finns även en filmade catwalk till varje plagg så man ser exakt ur plagget faller och rör sig..
Vad väntar du på!?


Alternativen är oändliga.

http://www.asos.com/

insomnia..

sjukt trött idag.. kunde inte sova inatt.. The hills för er som gillar innehöll igår mkt drama iaf;) www.mtv.com the hills.. så slipper ni vänta lika länge som svenska..

Gav upp försökt till att blunda vid två och fick nåt ryck att jag var tvungen att testa en melodi på pianot.. det funkade inte som jag tänkte när jag låg o gnola för mig själv i sängen, vet inte riktigt vad jag höll på med när jag väl satt där sen..

vaknade däckad iaf.. o måste nog vila en stund efter jobbet innan jag kan tänka klart igen och få lite annat gjort..

Hoppas sirre fick rätt dos mask o fästing medel igår, han va helt väck han också efter det.. fint par!!
ikväll blir det tidig sänggång ska iaf verkligen försöka, så jag kan komma upp o ta en powerwalk innan jobbet och sen sätta igång m träningen ordentligt.. letar också efter en begagnad bra cykel, så hojta om ni ser någon..

3 rätters..

Avrundat en super mys kväll med mamma..

Sprang som en galning efter jobbet och va så sjukt irriterad på alla människor som skulle handla samtidigt som jag..
Ni vet när vad som helst skulle kunna få en att tända till o man e så irriterad att man nästan vill börja grina!!

Började bra på apoteket m avmaskningsmedel o fästingmedel till sirre.. sen började det gå utför med blominköp på norrmalmstorg när kontanterna inte räckte o bankomaten där inte funkade och tiden tickade!! var tvunen att gå i vad som kändes i 50 år till ny bankomat o gå tillbaka o hämtade blommorna!!
miss att köpa blommor innan allt det andra!! var stoppar man dom!

Fråga nu, vad köper jag till mamma som kommer vara hos mig om exakt två timmar..??
Vad lagar jag för mat till världens underbaraste människa.. Varför är jag så uppstyrd men ändå inte!!
Varför är det så många människor som går här o varför skiter alla i att vika av lite o går som bulldogs rakt fram utan att visa minsta hänsyn?? oj hade någon av mina blommor nu?? ja toppen på två stycken, perfekt!

indiska någon sjal el tunika? hmm nej svårta att hitta stl som passar nu..
Åhlens, naglar..? shit börjar bli sjukt varmt o jag har gått runt hela stan.. en timme o 15 min tills mamma kommer.. det får bli naglar, men inte akryl.. mamma har en lustig grej för sifg där hon alltid tjatar om naglar o när hon väl gör dom e hon nöjd ett dygn sen börjar hon få nån sorts panik över dom o pillar sönder dom.. så nu får hon symboliskt ett paket m lösnaglar.. så, bra..
Fortf jätte varmt, börjar bli stressad..
Böcker e perfekt för henne nu, väljer tre st klockrena böcker, hoppas hon inte har läst dom.. 
Vill betala men världens segaste man, som måste jobba här av en jätte märklig anl går iväg och hjälper en tjej i ca 3 år!!  kommer sen han tillbaka och slår in mina böcker i vad som skulle få skalman att kännas som en raket!
När det sedan kommer till ögonblicket när han ska lägga ner packeten i påsen kommer samma tjej igen o han kan inte göra två saker samtidigt utan måste hålla i mina böcker över påsen medans han pratar m henne vääääldigt länge, men jag kunde ändå inte säga något, han var trots allt så hjärtlig trots skalman fasonerna.. lägger tillslut äntligen ner mina   böcker, tack..!
två köer mindre, nu mat!!
Går till affären på undervåningen eftersom mamma älskar den.. Hjälp den e mega stor jag hittar ingenting..!!
Letar efter citron sås i 20 min och plockar ihop lite av varje.. förätt varmrätt och efteträtt ska det lagas,.
killen i scharkdisken vägrar ge mig tips på hur jag jag kan laga till min lax, men tvångsmatade kunden innan m maträtter fast hon hela tiden ville gå och han riktigt skrek all superinfo efter henne, jaha trevligt..

Kassarna väger multum och rosorna gupar oskönt där dom ligger över väskan och folk är precis lika hänsynslösa här inne som ute..
Vilken jävla labyrint affär!!
skön kö på 20 meter och två näsvisa damer föle mig som båda talar om att dom står före mig i kön?! som att jag var någon sorts förbrytare som m alla medel försökte tränga mig före..
Äntliogen klar i kassan, kommer på att jag har glömt potatis och toapapper, helvete! får ta det på affären hemma..
Vägen hem genom t centralen orkar jag inte ens nämna, ville bara skrika rakt ut som ett litet barn.. Väl hemma, städar som en blixt diskar och går o köper potatis.. väl hemma ser jag att laxen jag skulle laga inte finns, tillbaka till affären o köper färska laxbitar, hem igen fortsätter fixa.. en skön stress klump har bildats i magens överdel..

Fixar ett fint foto som mamma älskar och anpassar till en ram samtidigt som jag fixar förätten m avokado tost o skagen.. mamma ringer o får snällt vänta i hallen medans jag gör iordning presentbord och ställer fram förätt o vin!!

Resultat! jätte glad mamma, super lyckad mat och underbar kväll.. Har redovisat data förslaget och hon reagerade precis som jag ville..

fina mamma Grattis!!                             

födelsedagsmiddag..

Så, nu börjar det bli dags och gå o handla och förbereda någon slags middag till mamma, gud vad lagar man!! lite inspirationslös och har ingen aning!! presenten har inte fixats heller men ska presentera data förslaget jag har iaf och se vad hon tycker, så får köpa nåt symbolikst idag, fina blommor och göra något kul m lite foton jag har eller något.. ramar måste inhandlas! och så var d det d där m mat, hmmm.. förrätt, varmrätt, efterrätt????? gahhh.. diska, dammsuga.. göra fint.. ja det blir nog bra..

Pianoklink..

Fortsatte skriva på en låt jag fastnade på för ett tag sedan, alldeles för länge sedan jag spelade, får såna perioder ibland.. Men inser iaf att jag def behöver uppgradera mina pianokunskaper och den stackars gitarren också för den delen.. Spelar hjälpligt men när man skriver o sjunger och inte får det att låta som det gör i huvudet blir man så less o frustrerad.. Så ringde kära Adam och frågade om han kunde hooka mig med någon bra piano magister.. Måste def ha lite pusch och motivation utifrån innan det lossnar.. 3 dje gången gillt? ja eller 10e:p, beror på hur man ser det!  Nån gång måste jag ju kunna övervinna mitt dålig tålamod när det kommer till instrument.. Men vill att det ska låta som Jag vill, på en gång!!!


presentbekymmer!!

Min älskade mamma fyller år imorgon och jag vet inte vad jag ska köpa.. eller jag vet vad jag skulle köpa, om jag hade pengar.. vill verkligen ge henne något hon vill ha o  behöver och som skulle tillföra hennes något motiga tillvaro något!inte bara nåt för sakens skull.. sånt gör inte vi.. hon förväntar sig inget och vet att jag har det lite tufft m pengar just nu.. har gått på stan o kollat idag och blir så frustrerad över penga läget.. en lap top skulle jag vilja kunna ge henne, hon skulle bli överlycklig o det gör mig så glad.. hon har pratat om det så länge och inte haft möjlighet själv.. 
kollat blocket o sånt m men det gör inte så mkt skillnad, mitt problem nu är att jag inte kan punga ut någon klumpsumma den här månaden, ska jag sätta mig m en månads avbet, det känns inte heller så bra just nu, rent dumdristiskt i min sits.. men fan vad jag skulle vilja ge henne det.. får klura lite till.. presenter är ju min grej! Hojta om någon har en begegnad lap top o sälja!!!!

några osköna morgongrejer!

1. Försova sig..

2.
Inte hitta matchande lock till matlådan..

3.
Katt som jamar och stressar fast jag skyndar mig som fan!

4.
byggjobbare på morgonen som bosatt sig vid östermalm och hammrar mot järn underlag så det dånar i hela huvudet..
folk som tränger sig, armbågar och andas genom munnen på t banan samt hostar utan att hålla för..

5.
Att buss dörrarna stängs igen rakt framför ögonen på sig när man springer fort som fan och busschaffören vill    
visa sin makt genom att hånle..

6.
chefen ska påpeka extra mkt att man e 5 min sen, precis som att jag skulle kunna få det ogjort..

karaokestars! bildreportage:)
Jag har aldrig varit överförtjust i karaoke ställen och var inte jätte på när jag skulle möta upp frugan o några kompisar till henne som redan satt på något hak, men tänkte att det kunde va trevligt m ett glas rose efter allt slit!..
Visade sig att även jag kan ha fel, för kvällen förvandlades till en sång och party scen a lá amerikansk töntfilm..
Rummet bestod när jag kom av två läger, ett killgäng på ena sidan och tjejerna jag skulle träffa på andra.. sången var redan i full gång och det vi bidrog med själva var den musiken som fanns till helt enkelt..
Kvällen utvecklades snabbt till en galen oas med hemmafest känsla! Inga hämningar, alla kände alla, fick leva ut sina popdrömmar och man kunde till och m ha mobilen liggandes på bordet.. Perfekt Party.. Vad jag inte förstår är varför mina skor även denna gång valde att svika mig och gå sönder.. två utgångar i rad nu.. Och ändå dansade jag långt ifrån så mkt som jag brukar.. Maxad otur.. men jag va glad ändå!!


Så satans mkt kodak, för alla inblandade finns ytterligare på fejjan;)


städproffs!

Måste fått solsting hos jeanette o fatto där dagen spenderades på ballkongen m nagellack, kaffe, rosé, fil och hembackat bröd, o dinkelmusli och ögonbrynsfärg.. Satan vad mkt lustiga ställningar man var tvungen att testa för att få solen som man ville ha den.. Jeanette var glad för att hon fick sola top less och var arg för hennes linjer, fatto tyckte nog att vi snacka för mkt dynga och pattzy försökte styra strålar genom att skyla sig m kuddar, var nog den som kläda av och på sig på olika sätt flest gånger..

Hemma tog någon sorts städ jävul tag i mig och har under eftermiddagen gjort följande, jag är själv i chocktillstånd!

Skurat hela min ballkong för hand, slängt äcklig matta och  prylar..

Skurat fönster (bara två iof stora dom vid ballkongen) tar resten sen..

Skurat badrummet ink båda avloppen! tror inte jag har gjort det förut, och fy fan vad äckligt det är, håret blandat m grå brun äcklig gegga!!!! trodde under hela tiden att det skulle sticka upp en råtta, så hemskt tacksam för att mitt avlopp var råttfritt!

Dock en helt underbar känsla att skura rent under badkaret..

Stackars mamma som trodde hon skulle få komma förbi o mysa lite och ta in min katt eftersom jag sov borta men åkte på världens "rent hus" omgång..

Nu måste jag ta en paus i detta och ta m mamma och äta något innan jag avrundar detta och svimmar av utmattning..
jag har en väldigt lustig fobi för att byta dammsugarpåsar, väldigt märkligt..

Planen är nu att köpa blommlådor o blommor till ballkongen i massa fina glada färger och några billiga möbler eftersom det är havregrynsperiod;(

Fortfarande upppiggad av mitt knalloranga nagellack jag fick av janet, så knall att man blir bländad..

RSS 2.0