Himlen och Robert bjöd på bra fest!

Gratis goda grejer o äta, champagne och drinkar plus härligt sällskap.. Kan inte bli så mkt bättre! Plus 90 grammaren m extra sallad o lök m pommes i gatugrillen på vägen hem, den slog nog alLa rekord:)


"Friday fun"

jag är helt knäckt över att vi inte kan ta våran valp, den e så fin att jag kan sitta o stirra i timmar. Känns som att någon har tagit min bebis!! men jag får väl försöka vara realistisk för en gångs skull:(
Jag har iaf bokat den här satans handledarkursen som man måste gå för att få övningsköra, tog ju bara 4 år.. och 5 förlängningar av mina körlektioner som jag fick för ja några år sen, ca 5! Ska gå m pappa, tyckte det kunde vara en utmärkt aktivitet eftersom vi inte umgås så mkt.. Det enda han säger är "fy fan vad läskigt", han är skräckslgen och har redan börjat drömma mardrömmar, själv tror jag att jag kommer bli en ganska bra förare:)

2 missions har jag haft den här månden: att sköta ekonomin från rätt håll alltså betala räkningar rätt datum och inte få köpnojja innan.. Räkningarna är betalda:) hejja mig..

Samt komma igång med träningen igen, som den brukar vara.. kan sen op inte ta dansklasser riktigt än men om 2-3 veckor så.. Jag och sara ska ju iväg på poledance också, vilket nog kommer bli ett beroende.. det är den enda dansformen jag egentligen inte provat, svin bra träning.. synd dock att det inte finns några vettiga ställen att utöva det på här i sverige, ska klura på det.. Utomlands är det ju betydigt större och finns ju även som tävlingsform i helt andra mått mätt en här..
Ska också dra med mig oscar på par dans... han har ju faktiskt ett förflutet som en liten 10 dans kille och det tänker jag utnyttja till max!! även om det nu var många år sedan.. det är som att cykla..

nej nu hinner jag inte sitta här längre och snacka skit.. Ska iväg en sväng till stan, köpa en kaffe och kolla en sväng på make up store. Fick ju lite nytt smink av mamma och måste kolla så det inte är färger jag redan har så det blir massa dubbelt med snarlika färger innan jag rycker upp plomberingen...

Sen ska jag förbi hötorget och köpa masssa blommor till en killkompis som fyller år och ska fira det på himmlen ikväll.. Tänkte pricka in min visit laopm till stängning hos blomkillarna, då brukar det gå att pruta till sig ett lite bättre pris.. så bäst att jag drar mig..

Har precis upptäckt att jag har ett par trosor som får min rumpa att kännas dubblet så stor, är inte det jätte konstigt?! den liksom gumpar på ett helt annat sätt och jag känner mig väldigt negressig när jag går omkring i dom o det är inte för små utan bara väldigt exotiska helt enkelt..

nej nu måste jag gå!!!

blev ingen puppy nu..

Rekommenderar alla som ska köpa hund att inte involvera sig i utlänska uppfödare utan att ni får bevis upp till örone, det kan svida till.. det blir ingen valp för oss i dagsläget.. emn håller nu på o kollar en uppfödare i göteborg m småknattar lev klara i slutet av april..

nu liten bebis till Familjen..

Sisqo ska bli storebror.. Lillebror är i form av en liten fransk bulldog.. Vi ska åka o hämta honom i kväll på arlanda o i cant wait!! ska bli kul o se hur sirre reagerar, han e ju van vid hunden i har bott m en tidigare( min förra hund) men tror öven att viss svartsjuka kan uppstå m tanke på att han e van att ha mig för sig själv.. Även att acceptera oscar har ju inte varit självklart.. suckar fortf o går ofta när han kommer hem el kommer o stör när han ligger o gosar i sängen o ska sova..
Hoppas iaf att han också tyker det blir mysigt till slut när han förstår att han får lika mkt uppmärksamhet även då..
Funderar fortf på namn och har inte riktigt bestämt oss:) Står lite mellan Moe, pysen, neo o sen dyker det alltid upp oväntade namn när man väl får honom.. söt e han iaf.. lägger upp lite bilder när han kommer hem:)

Älskar att fylla 20... igen!!:)

Begravningen avklarad, jätte vackert.. Nu börjar förberedelserna för lite lungt födelsedagsmys hemma, visste att vi alla skulle vara rätt trötta eftter dagens aktiviteter så det blir inget vilt ståhej..

>Mat och vin inhandling o städa lite tills tjejerna kommer tillbaka igen för o äta middag och tårta, alltså försätta sig i matkoma om alltid när Oscar lagar mat.. Orkade inte planera något stort firande i år men saknade dock några ansikten i vardagsrummet som alltid brukar vara där..

Tack mina underbara fina älskade tjejer, det finns inga som ni!!!
världens sötaste födelsedagssms kom utan tvekan från Liis:)

"Hjärtat mitt!
stora gosiga varma chokladdoppade kramar och vaniljhjärtan och mintkyssar, önskar jag dig på din dag från carls släktträff i norra värland, saknar dig så mkt och måste få ta igen min missade vinmyskväll m dig så fort jag kan. är sååå ledsen att jag inte får kramas med dig idag, men hoppas distanspussarna kommer fram!!! Hjärtan och marängtårta på dig"



puss o kram själv ses snarast hoppas jag:)

Tack för en supermysig kväll!!!!!

Födelsedagsmorgon!

Mamma och Oscar sjöng fint och massa fina pakett las på sängen.. Blev mkt kläder i år o lite annat kul..
Det roligaste var den ena osynliga presenten som är en weekend i vår.. Vart är inte än helt bestämt.. Tack mitt hjärta för världens finaste presenter:)
Blev förfrågad om jag inte ville ha den ena presenten innan jag somnade, ville inte tjuvstartade så sa nej även om det kliade lite i fingrarna..
Morgon efter förstod jag ju att det funnits ett syfte med den, en ny mysig tunn mjuksderss i vitt från granit, som även fungerar utmärkt o sova i om man är lite frusen.. Detta för att jag har svår separationsångest från ett par jag har haft sen jag var tolv haha o nu e lagom utslitna o har skaffat sig ett stort hål över hela rumpan.. tur att mamma e van, som strutta in vid halv tio, men fin tanke) Hade önskat mig pannkakor glass o hallonsylt till frukost så karln stod o grädda innan jag väcktes med sång.. mysig morgon helt enkelt!

Avlöses nu dessvärre av en begravning för en av mina bästa kompisars pappa, vilket känns mindre roligt.. Så nu blir det på med kostym o begravningskläning o iväg till kungsängen där begravnigen ska hållas tillsammans med resten av tjejligan för att ge det bästa stöd vi kan till vår älskade vän..

Vardagslyx..

Söta carro från nya naglar..


Känner mig lite som en lyxhustru denna vecka, ja förutom när jag kollar mig i spegeln dårå.. ikean växt liknelsen gör sig fortf påmind även om det känns som att det grönskar betydligt mer nu än för några dagar sedan..
Har denna vecka besökt båda vaxare, naprapt och idag var jag och gjorde naglarna hos en fantastisk tjej som håller till på nya naglar vid fridhemsplan och heter carro.
hon är en perfekt skvaller o snacka skit med brud och en liten solstråle.. Dessutom etfer att ha skulpterat dom perfekta naglarna avsluatr hon med att bjuda på ett glas rose o tidningar medans sista lagret lack torkat.. hallååå lyx..Fick dessutom en tidig födelsedagspressent i form av vad som ser ut som en stor grön kristall, som tydligen är en fransk tvåla la super specialé.. man tackar och bockar..


Har nu haft en super mysig kväll m styvis och alex.. fick köpa med mig sushi hem.. det där med att jag skulle hunnit handlaoch ställa mig o laga mat är ju ett skämt.. sushi o vitt vin blev super.. Tina bor numera i ett mysigt hus utanför göeborg el skövde blev inte riktigt klok på den biten.. Men vad jag vet är att det kommer vara ett själklart remål för mig någon helg framöver för att mysa dricka vin och bara ta det lugnt, på plussidan så har hon även bubbelbad, det kan aldrig bli fel:)
Tina och Alex..

Första sånlektionen också hos min röstcoach på ett tag.. känner mig skikt peppad och det var härligt och vara tillbaka!
Har lovat bort alldeles för mkt kli på ryggen nu med dessa naglar så det blir väl till att värma upp fingrarna nu o knske ta tag i disken innan karln kommer hem;)
sov gott allihopa!

Brasil vax, håll i hatten..!!

Så när man äntligen hittat den perfekta vaxladyn, som man vågar låta göra grejen utan att vara rädd att halva innehållet ska bli bortryckt, så ska hon som resten av hela stockholms befolkning verkar göra nu, poppa bebis.. Jaha.. Hon e ju en sån liten nätt sak så sist jag var där anade jag ingenting, men den här gången stack det ut en en liten rund mage från rocken o hon berätta glatt att hon skulle ha bebis om 2 veckor, jag blev inte lika glad.. Va feen! Såna där smyggravida saker som e lika smala o pigga som vanligt, hur ska jag då kunna planera min vaxning.. Denna underbara dam Heter iaf Tara och jobbar på Devine clinic, och jag råder alla att gå till henne när ni känner er manade, sa att hon max fick lov vara borta i två månader!;)
Aldrig jätte kul innan men def värt det efter!

 


Och du säger att du är i dålig form?!


Tre och en halv timmars promenad på djurgårdn med boo, mina ben värker..
Känslan känns igen, tror det kallas träningsvärk!? obbo slår tom mig i promenadanda och har värsta superspåret runt hela sverige känndes som, kallades djurgården.. Sist vi diskuterade detta ämne motion var det i stort sett stört omöjliogt att få i henne i ett par träningsskor..Idag löd följande sms innan promenad " trevlig tantpromenad eller powerwalk?" mitt självklara svar blev givitvis trevlig tantpromenad eftersom vi hade på tok för mkt catch up för powerwalk.. i den här trevliga tantpromenaden trodde jag även att det ingick trevliga små pauser på parkbänkar m cafe latte, Men icke!
Jag möter in upkittad boo inklusive superenergisk hund med egen freesbee och tantpromenaden var som bortblåst hade fullt sjå med att lyckas håla mig på banan, skit is.. eftersom mina tantpromenadskor inte hade ispiggar under sulan, vilket jag uppenbarligen hade behövt..
Mysigt var det iaf och samtalsämnena tog aldrig slut och det slog mig att det är väldigt intressant hur man tom kan hitta problem i att vara jätte kär.. Vi har lyckats pricka in varandras killar hit/shit cykel.. sist var det shit nu är det hit och hon va härligt kärt toffelkär.. iksom jag själv:)
Lyckades idag falla offer för det snart utönde solariet.. Klarar inte av att se mitt fejjs i spegeln en morgon till i detta uber bleka format.. Jag är näst intill genomskinlig.. Känner mig som en vissen ikea växt hela jag.. Men uppenbarligen kan det börja växa nya blad på dom också till våren så hoppas detsamma gäller mig! Dessutom har dom tagit bort el haft slut på den enda brun utan sol jag har gillat i en evighet.. Den var fantastisk, byggde upp gradvis och var inte det minsta orange..:( någon som har ett bra tips på någon produkt så säg?

skomissbruk supported by my bejbi..

Men låt mig tro att världen och allt blir bättre av att få ett par skor.. och just nu känner jag att handla saker verkligen hjälper i terapisyfte.. HM ligger denna vecka fortf på topp och ikväll kom min älskling hem med ett par skor, som jag verkligen, verkligen va tvungen att ha, från hm faktiskt, Inbillar mig på nåt sätt att det just nu är bättre att köpa flera billiga än nägra dyra, känns inte lika mkt som att man "köper" då... Och jag har faktiskt inga svarta som e hela.. Dom här e toppen och jätte skön klack..
För 600 hundra har jag fått dessa två.. kommer älska indianpjucken i sommar m bruna ben och nån klänning till.. Precis som jag äälskar mina uggs oavsett hur ute dom än må bli!


Sitter i soffan efter jätte god mat och min älskling sover bredvid, eller enligt honom sover han inte, han "blundar bara"..
Det är han värd efter att ha varit super kock och skoöverraskat mig.. lyckades hålla sig hela vägen hem o bad mig packa upp matkassarna efter att ha ljugit om att dom inte fanns kvar i min stl.. Superglad blev jag i mitt mörka shoppoholic sinnestämmning..kärlek.. love u soo much!!


Imorgon är det full rulle.. Ska pricka in, blodprover, hmm vilket tagit en vecka eftersom dom måste tas innan klockan 10.00, Sen bli det brasiliansk, frustrationen börjar växa, och sen Naprapat.
Flera månader sen jag gick sist, egentligen behöver jag gå iaf 2 ggr i månaden så jag slipper bli såhär, men min Favvo Pauline är mammaledig så det har inte blivit av att jag testat nån annan.. Sen ska jag faktiskt kirra protools och micken:) skit kul och dra hem till lill adam och bli instruerad..
Påkvällen ser det ut som att jag ska träffa stora trumadam på ett(möjligtvis 2) glas vin.. Evigheter sen jag träffade honom.. ska bli skit kul!! Men nu ska jag krama på min älskling och sirre som konkurrerar om uppmärksamheten.. Tufft med två karlar hemma..

Fick btw precis veta att min lillasyster och styvis ex styvis som alltid kommer vara min enda styvis kommer till mig på tors, blev jätte glad!!:) saknar dom båda och Tina träffar jag nästan aldrig nu eftersom hon förflyttat sig till göteborg.. Och jag saknar henne.. Vi har en egen relation nu och hennes och pappas relation är inte något som kommer ivägen längre, så den känns bara starkare, men skulle ändå göra vad som hest för att få tillbaka henne även om vår relation är bättre nu..

hmm fick damp, och om man sover får man skylla sig själv..;) kände för tjejkväll m ansiktsmask o sånt men här fanns bara en tröttmössa av manligt kön..

Kanske så världens bästa söndag ska vara, typ..!

Startade dagen med att sträcka mig ordentligt i ryggen.. räckte med att brottas i garderoben där stången ser ut som lutande tornet i pisa och andas fel, så låste sig hela skiten.. Gjorde att jag o herrn som vanligt i mitt fall blev lite sena till brunch dejten m nästan alla moina favvotjejer..
Började med kaffe på rival och förflyttade oss senare till Imperiet där det är Champagne söndag, alltså en favorit i repris.. Till min och Oscars stora fasa har någon snott vårt backgammon, wtf.. Du skyldig lämna genast åter!!
Idag hade det ändå inte funnits tid för timmarna flöt förbi i världens bästa sällskap fyllt med snack upppdatering och god mat.. Vi är mkt glada att katti och alex är hemma igen efter deras Thailand resa, välbehållna och brunbrända m massa kul ressnack!
Har legat hemma på kvällen,tagit hand om ryggen och kollat på This is it.. Fick en god midag innan karl övergav mig.. Mamma blev tvungen att rycka ut m värktabletter, tyvärr.. Kunde knappt andas och det är panik.. Nu ska jag gå och lägga mig bedvid en fullgubbe som knappt hann lägga huvudet på kudden innan han somande efter att ha gjort en visit på semifinalen i nåt bartenderaktigt m sina polare på cafet. Grattis till ch som tydligen vann:)..
Vardagsbordet har härhemma nu belägrats av mc donalds, typ alla olika sorter av skit mat som finns där..
Mc donalds storhetsvansinne på fyllan?! Tror man på riktigt att man ska äta alla hamburge sorter som finns där, plus pommes frites och mc nuggets.?!.
Fick nog förfrågan typ 10 ggr på  hans väg hem, (vägen hem var det i ca en timme) om jag ville ha något att äta, svaret var nej alla ggr men väl i kön måste han trott något annat.. emd tanke på påsen som står här nu.. Alltid lika roligt att man tror att det ska gå o kommunicera med någon som e full och lika roligt att när man är full och väl medveten om det alltid ska säga att man inte är det..
Herrn Snarkar nu ända hit ut och jag funderar starkt på soffan inatt till och med sirre fasar för att gå in där..
puss och godnatt

Adam och Adela "I`ll be" cover..

Mys musikat m Adam.. Blev fast några timmar, tiden tycks alltid flyga förbi så fort musicerande är inblandat.. Har nu bestämt mig för att trots allt fiva protools trots att jag måste köpa nytt ljudkort.. Men det känns värt det.. Logic är svårare och massa krångel, iaf för mig som e så dålig på sånt där.. Fördelen m protools är att det är relativt lättanvänt och det är inte så många delar att hålla koll på.. finns massa ljud instrument och reverb till redan och det är bara att köra in.. går ju köra logic med sen.. Vet inte kan ha fel men det känns enklare... Plus också att adam bara finns ett telsamtal bort och kan hjälpa till och hans pappa e superprofs på just det o har massa skojiga program..

Har fått min första gitarr läxa.. Adam råkar även vara en väldigt bra lärare och jag funkar ju inte riktigt tålamodsmässigt.. men jag ska iaf nästa gång vi hänger spela upp, va fan hette den nu.. ja har det uppskrivet, en rätt dålig en men som tydligen e bra att börja med och sen plockplinka på början av, va fan hette den nu då, nån rocklåt.. bra för fingrarna.. Han lyckades också förklara närmare hur gitarren faktiskt funkar typ toner o så om man jämför m pianot.. så nu finns det inga bortförklaringar bara ta fram fanskapet som nog damat igen, stämma den och köra igång..

Lyssna om ni har lust, I´ll be cover a la live style m oss.. En av hans favvo låtar som jag från början skulle lägga stämmor på, men snodde en vers också, rätt mysig som duett.. Orginal artist Edwin McCain.. (lite trist kvalite när man laddar upp såhär men ändå:)



4 Favorit plagg..

4 nya plagg som har letat sig in i min garderob, nyligen. Nämligen en extyra sak som man har lite extra tid med under alla promenader, att besöka en hel del affärer.. denna gång var det Hm som fick mig mest hooked..
Nr 1 bysdress 299.- från Gina.. Skulle få somliga att
må illa, men I LOVE IT!
Nr 2 blekrosa klänning från Hm 399:-
Dont mind att jag ser ut som en liten sur knarkare,
min favoritrosa all time..
Nr 3 skönt pastellig grön siden klänning från Hm 399:-
Nr 4 går till bästa luvan, och överlägst skönaste dra
på sig plagget när man inte orkar anstränga sig el
leta efter kläder. från HM 399:-

Promenadmästare..

Jag har nog nu slagit alla rekord i promenadform och latte drickande.. ska jag räkna upp vad jag har gjort föregående vecka, skulle det nog vara vakna in till söder, take away latte och promenad, med karl i hand.. Helt och hållet hans förtjänst att jag blivit promenad champion.. Sen att jag e så råseg just nu så vi inte kommit ut förrens halv 4 tiden o ätit frukost e en helt annan femma, men det blir bättre o bättre.. Trots tappra försök att väcka mig runt 11 m damp har jag lönlöst mitt i kampen somnat om för att vakna 2 timmar senare.. men,  snart e jag normal igen.. ja el typ..
Rekommendrar varmt promenadväg från slussen till stan genom gamla stan.. Drottninggatan har världens konstigaste affärer har jag lagt märke till, jätte konstigt.. utomlands t - shirtar och vikingamössor i mjukismaterial.. hur går dom runt..?
Handlar turister där, om inte vem gör det??? Är det så puckade vi är när vi är utomlands och shoppar skit.. Det måste ju ändå finnas en gräns för hur många vykort kunga familjen kan pryda och hur många svenska vikinga mössor som kan konkurrera på samma gata m meter avstånd?! eller..
Söder m iphone..

Du kan vara söt!

Fika m Pullan på Waynes efter att ha roffat åt sig en helt underbar tidning, fast bok tjock med helt underbara bilder..
Det e så härligt m såna där rånördiga par som slår all lökighet som finns.. dessutom när dom måste trycka upp det i ansiktet på en.. fantastiskt.. Jag tycker iaf att du är söt i din mössa.. Det tyckte inte paulina, hon tyckte det var äckligt..;)

the show must go on..

När jag ändå fastnade vid youtube m moulinrouge feeling kom jag o tänka på den här, länge sen jag va något fan av idol men det här måste vara det bästa från idol någonsin, den här killen förtjänar verkligen en lysande karriär, hoppas någon kan göra honom rättvis och inte kör ner honom i nåt trist idolfack.. Fantastisk! Erik Grönwall ett glas skumpa för dig..


Kanske den mest genialsika musikaliska scen någonsin

Inte konstigt att musik och dans alltid kommer äga den största delen av mitt hjärta. Kärlek och gåshud, mäktigaste sättet att uttrycka, oslagbart.. Come what may e bay the way texten på min nästa tatuering:) tisdag ohh yes..

 

 


Im gonna wear you out!

Kom äntligen tillbaka, bästa spetsbodyn från bikbok..


Världens sötaste skor..

Från sneakers and stuff bara intaget i ett exemplar i varje stl kommer dom här underbara små adidas pjuxen som ska få pryda mina fötter en hel del dagar så fort den här satans snön smält o torkat bort.. 36 orna är alltså tagna o köpte av världens bästa kille.. jag e en sån sucker för sneakers och dom här är bara så ljuvliga!:)
Håller för övrigt på o kollar typsnitt, ska göra tatuering nr två:) förhoppningsvis i veckan..
Varför sparar man onödiga papper alldeles för länge? jag e expert på det men har idag äntligen börjat ta itu med pappershögen o ska sätta in allt i pärmar.. lite som att städa själen..

skumpa och backgammon söndag!

Sönderspöad i spel sitter han där bitter o tjurig mitt emot mig.. haha yeeeessssssss! vår champagne halsades ner av herrn i några djupa klunkar och in beställdes typ en 18 whiskey.. Allt för att dämpa vreden och sorgen över att vara en sån looser i backgammon!
alla söndagar borde vara som den här söndagen, eller det är dom ju typ också.. Imperiets majskyckling med chevre och andra smarriga grejer gör att lchs är väldigt lätt att äta efter.. Just det ska ska skriva ett inlägg om det sen för er som undrar.. nu ska jag leva på min storvinst och fortsätta mysa söndag i soffan m tv..:)

RSS 2.0