fix fix och vila..



åh vad jag vill vara ledig nu jag också!! ligga på stranden dricka smoothie gå promenader, sitta på uteserveringar o cafeer m underbara vänner, vet att man tjatar o det e ju bara gilla läget, men ändå!!
jätte trött idag och tänker trottsa det fina vädret och åka hem o mysa m min kisse istället för att socialisera, behöver styra upp hemma.. Handla lite, städa, boka tvätttid, betala räkningar o få lite allmän ordning o reda i mitt huvud.. rädd att jag kommer hamna i soffan för att "vila" en liten stund o sen inte komma upp, har faktiskt inte sovit så bra senaste tiden mkt är mitt eget fel men en del har faktiskt o göra m min som det verkar obotliga insomnia..

eh va e klockan!!

Morgonen känns lite oklar.. trodde jag åkte hemifån halv nio men när jag kom ner i tunnelbanan visade kl på 10.10.. trodde den gick fel så brydde mig inte om det så mkt.. men när kl sen visade 10.30 när jag gick mot jobbet hajjade jag ju att något var galet.. mobilen har jag inte med mig idag.. måste varit fruktansvärt trött imorse.. och har mob ringt har jag nog inte riktigt hört det, har den dött under natten? gissar på det sistnämnda(?)

var tvungen att köpa nytt busskort på vägen usch 700 kr bara sådär, såå tråkig utgift!! blev dessutom plötsligt även handspådd av gubben i vår kransen kiosk.. dom är vana att jag rusar in o ut, alltid har bråttom på morgonen tar en macka vinkar o betalar senare.. så idag grep han bara tag i min hand vände o vred o var konstig, jag va lite trött o seg o fattade ingenting sen log han lite o sa att jag hade en ljus framtid, kanske lite stökigt nu men det skulle tydligen bli bra sa han, perfekt! då vet jag.. jag ville hellre ha svar ang musik o karriär men han bara log o sa att det skulle bli bra.. hmm... ok..

beats och skumpa..










2 veckor kvar tills semester.. märks en del på jobbet i form av härligt bittra toner.. jag och daniela satt skönt i skuggan på saturnus under lunchen iaf o var extra bittra över en viss generation karlar som inte alltid verkar ha huvudet på skaft..





skulle träffa simon och fika en sväng efter jobbet, trodde jag.. hamnade på lilla essingen och killarna hade shoppat loss på lite skumpa i sommar hettan medans musiken på datan gick varm.. fastnade där, åt pizz drack av bubblet o lyssnade på musik tills jag kände att det var dax att dra hem, av fler anledningar.. fick 2 beats m mig hem får se om man kan skriva något på dom..

nu är det sängdax för mig o sisqo, imorgon ska det tränas får se om jag lyckas få m mig bobbo, märker att sommartemperaturen inte gör underverk med min självdiciplin..

den hemliga tunnelbanemaffian!?

Det finns ett visst männskosläkte på tunnelbanan som jag tycker känns sådär.. ja, eller två faktiskt!

Ena är föräldrar med barn mellan ca 1 -5 år som trots att tunnelbanan är proppfull prompt ska ha sin unge på ett eget sätte fast dom ändå typ står upp o kladdar ner rutan m slemmiga barnfingrar om dom kommit upp i den åldern.. varför tar man inte upp dessa ungar i knät!!?? väldigt märkligt..

Den andra intressanta kategorin är den som man kanske skulle införa helt nya tunnelbanasystemsändringar för, tror dom tycker det..
Självklart så resar man ju på sig när det kommer någon som är gammal o behöver sitta , är skadad el på andra sätt självklart har tillträde till sittplats, det e ju bara normal vett o ettikett..
Men det finns en mystisk grupp som verkar anse att alla sittplatser skulle tillträddas efter ålder.. gruppen som alltid borde stå är från 15 till 30,  15-25 är mest utsatt!!
sittpltsmonstrerna är oftast 45-60 taggare som står o kollar besvärat på ungdomar som sitter ner eller fäller kommentarer till varann och som själva är hur friska som helst.. Ändå är det någon sorts självklarhet i deras värld att dom e ju äldre så dom ska sitta?! va?
ska vi ha åldernummrerade vagnar!! el ska vi införa två separata vagnar i slutet m bara ståplatser där vi kan proppa in alla mellan 15-30? mkt intressant, kanske borde göra en förundersökning bland denna skara människor, högst obehaglig..

sushi hela veckan!!



Bästa sushi haket i stockholm har vi i kransen.. har serverat oss i stort sett hela vecka känns det som.. så även ikväll..
efter bilresan från landet hooka jag m boo och vi satt o skvallra ett bra tag.. har även knäckt extra som städhjälp! det ni;)
boo gav sig ut på äventyr och jag gick hem trött som %¤(%¤.. sova tidigt kunde jag ju glömma igår!
klockan 00.00 befann jag mig m 3 berusade 50 taggare som prompt skulle lära sig salsa på uteterassen bland alla mygg, jag ville krama kudden.. omöjligt! försökte så gott jag kunde dansa så inspirerande som möjligt m lakan o en lampa i ena handen, 1 2 3, 1 2 3 klappa rythm.. såg snabbt att det var lönlöst så jag sa att det såg skit bra ut o smet.. Dagen tillbringade jag sen vid poolen på en luftmadrass o lyssnade på radio, sån radio som bara är bra när man är på ett landställe o det e sommar..

jobb imorgon så nu är det dags att sova.. godnatt!!

från galet härlig utekväll till sol på landet!



 


från bobbos .. skönt bildutlägg från natten;)

Efter en timmes sömn fortfarande berusad o helt snurrig kändes det inte helt ultimat o tumla runt hemma i panik väckt av jag e påväg är du klar,  för att hitta något att packa med mig samtigt som jag funderade på hur jag skulle klara den 4 timmars långa bilfärden m ladyn sussi som jag aldrig har träffat o skulle ta med sig m i bilen för att fira pappas flicka irina nere på landet både pga av mitt huvud o rent socialt! Hon visade sig vara guld och jag sov skönt till någon pratbok och lyckades tom vara riktigt trevlig mellan tupplurarna.. undrar om jag luktade gott!?

Hamnade i denna sits efter en helkväll på stan m bobbo o kim, helt fantastic på alla vis.. Talar för sig själv i bilder på bobbos blogg!
collage som vanligtvis inte är mitt favvo hak va himla härligt igår, brukar hamna där när affe är i stan m påfyllt glas o mkt skratt.. min partner i singing dök också upp väldigt skoj.. även en gammal pop kollega visade sig o hade gjort något som gjorde mig glad, bra jobbat!

på blue moon dansade vi oss svettiga till michael jackson och promenaden dit var högst intressant och händelserik! jag och bobbo som var dom enda två kvar tog sen en välförtjänt paus sittandes på stureplan innan vi slutligen tog en sängfösare på hells, även det skyller jag på affe..




fötterna fick betala idag för snygga skor kan jag ju säga och det oskönaste på hela kvällen va när bobbo blivit avsläppt m taxi o jag väl hemma insåg att min nykel var kvar hos henne, suck var bara att palla sig dit barfota o möta en skönt berusade bobbo uthängades från fönstret m den lilla metalbiten som gav mig en morgonpromenad..
Där vart det iaf godnatt..





Dagen idag har bara bjudit på sol, pool, tidningar, spootify och super god mat.. blir nog inte så sent ikväll.. 
Har precis avnjutit en himmelsk middag o solnedgång..


R.I.P Michael Jackson

En av våra största musiklegender som kommer leva med generationer har avlidit, fruktansvärt sorgligt. Tack för all inspiration, fantastisk musik och allt du har skapat för musik, dans och art.
Äntligen kan skvallertexterna få klinga av och kvar kommer det du skapade leva kvar för alltid. The king of pop!


   
 








ja, jag höll också andan..


Denna vackra dam bobbo har idag förgyllt min eftermiddag och kväll.. Hon är inte bara en väldigt härlig tjej utan också en mkt begåvad och duktig fotograf med utomordentlig smak!
Vi har spenderat kvällen hemma i kransen och befattat oss m massa prat, stekande hetta som gick över till sval kvällssol, jordgubbar (som jag fick springa runt hela stan för att fixa till tösen) det var det def värt! kommer nu bli beroende av nutella doppade bubbar..
Avslutade m skönt lägenhetsspioneri och slutligen sushi.. Timmarna rasade på i faslig takt och det finns nu en himla massa planer som ska sättas i verket..
Hemma igen ska jag ta en skön dusch o krypa i säng.. glad att jag lyckades ta det kloka beslutet att vi inte skulle pimpa upp oss o åka in till stan nu trots att det va väldigt lockande ett tag o det började dra lite i oss båda:), farligt då vi verkar ha en lika spontan o lite rastlös och galen sida båda två.. vi får se var det slutar, om det ens gör det..

sov gott!

Grym Midsommarhelg!

Lyckats bli tis och jag är fortfarande helt slut efter helgen! Men härligt var det.. 30 personer, ett hus, pool, bastu, brasa massa mat och sprit, behöver jag säga mer?! helgen bjöd på en hel del överraskningar och en lugn stund var det inte! sjukt stolt över att jag lyckades vara en sån stjärna i 10 kampsgrenen säckhoppning på midsommardagen, heja mig.. 4 av killarna kom långhåriga och åkte rakade, hmm.. fick besök av leon och husse högst otippat.. sjukt kul hade vi iaf! tack alla som var med o förgyllde helgen..
på vägen hem i bilen har jag nog aldrig längtat så mkt efter en varm dusch, skrubb och min säng!!


                                                                                          


 

struldag och plåtning..

Efter mkt fram o tillbaka som det kan bli när man kör budget style så fick kontoret jag jobbar på användas som make up lokal:) tur att mina medarbetare är vana med mig!
cicci fick komma hit eftersom vårt ställe inte längre kunde vara vårt ställe. så en hel del prylar smackades upp i ett av rådgivningsrummen.. dom stackars kunderna som var kvar trodde nog vi var rådgivningsfirma/ bordell.. fint tycker jag..

Fick sen väldigt försenade bege oss till sollentuna i vår "fina" utstyrsel eftersom det blev en mer friendly plåtning där fotografen inte skulle va i sin studio i stan.. åkte fel och fick gå vääääldigt långt m väääldigt mkt o bära..
jag ville promt ha m stängsel på en bild så tillslut fick vi låna ett hörn av en fotbolls plan av några killar som spelade, dom tyckte det va rätt kul o missade många bollar som skulle i mål;) hehe..
eftersom det va satans kallt i går kväll hann vi inte med så mkt som vi trodde.. var hemma sjukt sent och efter lite trevligt facebookande m en väldigt vacker o uppfriskande dam somnade jag på två röda!

idag efter jobbet måste jag hem och packa i en rasande fart innan jag blir upphämtad av pamela för att bege oss någonstans utanför västerås.. vi e nog dom sista som droppar in för att fira en underbar midsommmarhelg  i ett hyrt hus där på landet.. Pool finns så jag hoppas verkligen att det inte regnar hela helgen!!

kanske inte riktigt så här stor som på slottet vi sjöng på i sommras men en pool iaf:)

sommarfin

Vill man förbereda sig lite inför sommaren som inte direkt har börjat lysande än så länge! Så är brun utan sol ett bra alternativ..

I djungeln av märken och sorter kan jag rekommendera Piz Bruin "summersensation" Den finns också i olika sorter och den jag tycker är bäst är den något svagare varianten med Aloe vera. Den ger en fräsch brun färg som stegrar gradvis per användning och återfuktar huden. Då slipper man den där brun utan sol kakan som lätt kan uppstå eller missfärgningar.


När man ändå är igång kan man ju passa på att färga ögonfransarna också. Ett bra märke för det som är lätt att använda själv och ger en bra och intensiv färg är Coloran.

Den fastnar inte på huden som andra kan göra så det är bara täcka ögonfransarna ordentligt och ta bort det som kommer utanför med en tops. Låt sitta i 20-30 min medans du pysslar med något annat, exempelvis låter brun utan solen lufttorka, för bästa resultat..



samtliga märken finns att inhandla på Åhlens till bra priser..



För er som undrar kan jag varmt rekommendera salongen jag besökte igår.. Mycket trevlig brasiliansk tjej som heter beatrice och håller till på MM Larsson på riddargatan 20, östermalm. Hon kan verkligen sina grejer så har du inte testat eller letar efter ett bra ställe för brasiliansk vaxning så besök detta. Man vill inte ha en skräckupplevelse och hon vet vad hon gör. Påstår inte att det inte gör ont, men det finns ju graderingar i helvetet;)


brasilian..

Har försökt leta upp den härliga ladyn som jag o jeanette besökte sist.. hon hann före mig den här gången och gick någon annastans, visade sig vara en nitlott..
svårt när man verkligen har nr el kommer ihåg namnet på stället, men skam den som ger sig.. hoppas jag har hittat rätt nu! det märker vi senare idag.. tror ändå jag kände igen den här kvinnans röst, skön brasilianska o hon hade bytt salong från fridhemsplan till östermalm.. är det samma som sist så ska jag tipsa här på bloggen.. bättre får man leta efter..
ett glas vin el två skulle suttit fint innan, men det funkar inte riktigt idag.. typiskt..




värt det...? definitivt..!

omklädningsrum?.. eller inte!!

Provrumsbrist?  måste man så måste man, mkt bra uttryck..
Sprang runt en sväng m tess igår för att kolla lite alt tills imorgon.. stackarn fick agerar suger mum;)..



Souk i all ära, men lite mer provrum skulle ju kanske kunna inskaffas..
som tur är hade hon både trosor o strumbyxor på sig under och dom nya satt som en smäck, kan va svårt o uppskatta sin egen rump stl ibland:)!



mm klantskalle!!

Så mkt för den dags långa upppeppningen av att träna!! har ju glömt alla träningskläder, faktiskt påriktigt.. och nu när jag insett det känner jag mig mer peppad än någonsin, hehe såklart!!
ja det kan inte hjälpas då blir det jogg /powerwalk i regnet när jag kommer hem o lite bra grejer hemma, som straff till mig själv.. Annars kommer jag aldrig komma ur den här träningssvackan! fan jag som avskyr regn spec att springa i det.. film m smatter på rutorna funkar..

På kärt återseende!



Min gamle vän gymmet ska få sig ett efterlängtat besök idag! Måste ju intala mig att jag har samlat massa krafter efter den här super lugna helgen! T2 har äntligen träffat kattis idag, så kanske hinner träffa upp henne efteråt.. Behöver kolla på lite kläder tills ons när vi ska ta lite bilder.. blir nog inte location grand denna gång utan nästa..

Helgen som varit..

Ja ungefär så..

   


Tog m mig mamma hem till mig och tryckte ordentligt på paus knappen.. Så tillbringade helga helgen m avstängd tel och dator och pendlade mellan sängen och soffan, underbart..

Förutom att läsa ut en bok på 600 sidor, såg vi också 3 fimer, åt sushi, 2 packet glass m gräddcola, ett rör pringels, grapefrukt, smoothie, ägg o rostat bröd med goda frön samt drack kaffe..
sådär, nästan hela kostcirkeln:)
Hann också båda skratta, gråta ( vissa fimer är verkligen pain in the ass) och prata och bara vara tysta..

Sa motigt hejdå till henne på sön kvällen när hon var tvungen att ta sig tillbaka till verkligeheten!

underbart att hänga m min mamma, vi har nog en intern autmosfär som ingen skulle förstå sig på, Ja förutom sisqo då förstås.. 

hejdå sini på en en stund!!

Fika med Sini som inhandlade tre ting i väldigt rosa, bra o va pink när man ska LAa:)
Hoppas jag har inspirerat henne till att tag tag i några ouppklarade affärer innan han drar.. vi får se..


3 saker!

..som jag är rätt dålig på!

* Vakna och gå upp på morgonen

* komma i tid samt uppskatta tiden jag behöver för att ta mig till plats b från a.. det är något fem minutersfel som verkar förinstället i min hjärna! (faktiskt inte pga nonchalans)

* handla efter förnuftet när jag känner något annat

detta regn!!

Kan det verkligen regna mer, bli kallare och mindre sommrigt!!?? Längtar efter lite tropisk värme, hav och sand, svala brisar och lukten av solskyddsfaktor!!

lite lesbiskt och jay veesualz music award!!

Två uttryck jag inte trodde jag skulle använda i samma mening, men det gör jag!!

Hann m lite supermys m janet o fatto igår på tre vänner hos mig i kransen.. fatto försökte snegla på fotboll medans vi snacka på som fan i vanlig ordning.. försökte presentera mina lesbiska teorier för jeanette, tror nämligen att det kanske skulle kunna var nåt, vem vet!!
Egentligen tror jag att alla männsikor är lite bi och att man egentligen blir kär i en person och inte ett kön.. men sen ligger det så djup rotat att så inte ska vara fallet och inte alla vågar glänta på den dörren! jeanette skrattade mest åt vad hon tyckte var ännu ett infall från min sida när jag ringde o sa att jag trodde att så var fallet!! och hon va ändå den som har prackat på mig att hon var helt övertygad om att jag var bi sen första dagen vi träffades, nu tror hon inte det längre får jag en känsla av..
hon tycker det låter som en jätte dålig ide o rekommenderar inte flatvärlden hon tror snarare att jag har en släng av jag e så jävla trött på killar!! vilket också kan stämma, lider nog lite av brustet hjärta..  lite tyngd för tillfället och det finns någon jag saknar väldigt mkt stundtals.. tror ändå inte att min bi teori är något som inte direkt bör förkastas! tänk om man går miste om världens grej?! hon sa att det kommer gå över imorgon, vi får se..

Hur somhelst nämnde jag en presentation som efterfrågades och inskick av en gamal låt jag skrivit och hit fick jag en länk. En musiktävling.. http://www.youtube.com/watch?v=i_3q6UMQKUM det vore inte helt fel att få en video och prodda om den här lite trötta versionen, så gå gärna in på sidan, rösta o släng en kommentar som support!:)


kan inte vrida huvudet!

Gick på danscatingen igår.. Gick inge vidare, väldigt kul dock o behövligt! när man e van att dansa flera gånger i veckan o sen tar ett träningsuppehåll på ett halvår blir det ett ganska skönt wake up call!! har bara repat m tjejerna nu senaste o det är en helt annan grej än att ta ut sig till 100 m annan koreograf o hjärna nerver o kropp ska snappa på en gång! men har känt senaste tiden nu att jag verkligen saknar det igen att ta klasser.. lusten att dansa har aldrig försvunnit.. men fick en period när jag dansade mer för dansandets skull o glömde lite glädjen i att göra det.. var lite trlött på det som fanns att välja på här o gruppindelningen o lite av den herarki känslan som finns här kan ibland göra en lite trött.. längtar som fan tillbaka till LA.. Hur som känner jag att bra klasser lockar nu!

jag som aldrig går på castings längre skulle gått på en annan idag men sov över den, min kropp vägrade o vakna.. sträckte mig som fan i nacken igår, inte helt otippat o efter att sen jobba o repa igen utan mat hade jag så ont i hucvudet på kvällen o min kropp befann sig nog i nån sorts chock!

Idag ska jag iaf fika m janet, saknar henne så!! sen blir det nog lugn kväll ska göra ytterligare ett försök att ställa in o hitta ljudnivåer hemma o ta ett lång varmt bad..

 

umf va trött jag e!

super bra kväll igår, heja ambra att hon styr ihop dom här grejerna!! Alla dansarna va jätte duktiga bra nr och variation och kul m allt dansfolk samlat.. Fantastiskt duktig sångtjej från uppsala som ahde et riktiugt tight nr m sina dansare.. Jonna och jennifer var helt fantastiska i sina resp grupper, oh lala.. Träffade cherie inte sett henne på länge, det va kul och hon m ragdollz hade ett skit bra nr! var tvungen att berömma malin emmoth för att hon inte bara e sjukt duktig utan även så vacker på scen att man blir helt galen.. träffade annars på lite smått o gott, männsikor som alltid är roliga att stöta på.. Alvaro var tex glad som vanligt!:)

Stört trött dock även om jag va rätt lugn och åkte hem vid 24..
började gräva o leta i massa gamla noter ang en audition jag trodde var idag, men så var inte fallet..
fattade inte när jag väl hittade ett gammalt ex ( sjukt länge sen jag använde sånt) varför inga noter stämde m orginalet o varför alla sökresultat på google o you tube alla spelades eller var skrivan helt olika tonarter.. 
prata sen lite för länge i tel och vid 2 gick jag o la mig.. föör många såna nätter sista dagarna, skärpning! behöver verkligen min sömn..
Idag är det en annan casting som hålls som jag inte helt än best om jag ska gå på eller inte.. måste tänka på det en stund till..

choreographers showdown!!

Idag blir det full rulle.. skönt eftersom jag inte sovit mer än några timmar! hade myssöndag m mamma igår och lite väl sent fastnade vi framför filmen ingelina som var väldigt bra m angelina joli! pizza o glass fanns också på plats!

Ikväll kommer det beges till nalen på choreografhers showdown put together av underbara ambra succi (bounce) se även http://www.diambra.se  där sependerade jag själv ett hårt o bra år.. och är det någon som får danssverige att flyta är det hon!





innan dess måste jag också den här pressentatinen av mig själv för den här musik tävlingen som jay introducerade mig i.. med honom el hinna filma nåt själv.. Också lovat paula att fixa ut hennes cv o bild inför en audition imorgon då hennes data är trasig.. funderar själv på att hänga på, evigheter sen jag var på en.. fick nys om en annan som också äger rum imorgon, så hinner jag förbereda det som behövs till imorgon o får ledigt så ger ja mig iväg på båda två.. Det blev helt plötsligt en audition vecka för på söndag finns ytterligare en m foxy produktion som vi tänkte gå på som grupp ladys on leash..

sovit bort tvätttiden men röstat iaf!

vem trodde att jag skulle komma upp till en tvätttid kl 08 räcker upp en hand! nej inte så många.. bokat en ny till ikväll..

men jag har iaf fullgjort min medborgliga plikt o röstat.. undrar alltd vad det är för männsikor som jobbar där i vallokalerna, känns lite deppigt.. tjejen jag gav min valsedel till röstade nog def på feministiskt initativ i mysigt m tjejerna

mysigt m tjejerna igår iaf, satt o drack vin drog mig hem vid 1 tiden, tydligen missade jag världens utgång efter det, men men..

lisa o johan åker till kreta idag, inte ett dugg avundsjuk!! karin ska åka till norge o jobba, så dit kan man ju ta en trip i sommar.. pluspoäng är att sara flyttar hem klar syrra från att ha pluggat i östersund..

grattis becca som fyller år idag! skulle varit där men ligger lite däckad i pollen plågor idag, suck..

fick höra att en låt som jag skrivit har fått väldigt bra respons, nån sorts musiktävling.. pratade m jay idag.. måste spela in nån kort pres idag.. hur får man in så mkt info på typ 10 sek.. antingen får han möta mig o fixa det el så får jag fixa det hemma..  we´ll se.. :)

kläder o chili kaos..

nu har jag lagat mat, ätit, dricker fortf rose och har kliat mig i ögonen m chili fingrar, hur!! lyckas man med det, jag e så klantig!
kan inte välja vad jag ska ha på mig.. jag o pullan har ganska många likadana plagg pga bra klädsmak! o nu skulle hon ha den svarta jag tänkte ha.. kaos i min garderob o ska tvätta imorgon, kl 08-12 ,nästan omänskligt för att vara söndag.. ingen kul väder ute, får se vad vi hittarm, blir nog svart..

lördag o nationaldag..

jag tänkte fira den m att dricka lite vin m sarah paulina o karin ikväll..
får se vart det bär av men det ska bli kul o träffa dom!

hemma o slappar nu sov super länge i morse jätte skönt men lite ångest, borde ha tvättat!
har skickat lite bilder o låtar till en killa jag haft en del kontakt med som gör mkt bra film o videos, jay.. vet inte riktigt vad det gällde nu.. men det var honom jag inte hade råd m till vår promotion grej m dansen.. ska däremot vara med i nån video han skulle göra för usa om nån vecka, men det här var något annat, vi får väl se..
fortf inte fått låten från i måndags, jag är nyfiken..

nu börjar jag bli hungrig, vad ska man äta lite för lat idag för att laga något! suck..

Bröstcancer vid 26, varför!!!???

Fick precis veta att en vän till mig som jag spenderat största delen av min barndom med, har fått bröstcancer.. Det finns nog inget vi inte har gjort tillsammans allt i vikt som händer när man är mellan 10 och 15 år har vi gjort i kvadrat, kysst killar, rökt ,busat som fan, lyssnat på musik o längtat efter att bli äldre, vi ristade tillsammans in våra dåvarnade pojkvänners initialer omgivet m ett hjärta med skalpell tills blodet sprutade.. ( syns fortf om man tittar noga)
 
vi har inte setts så mkt senaste åren då hon har bott utomlands men hon är en sån som det aldrig förändras med oavsett hur lite man ses, delar så mkt minnen..
Hon ska komma hem nu för behandling, cellgifter o skit.. fy fan vad orättvisst det är.. blev så förtvivlad för hennes skull men vet att hon kommer greja det.. Har folk i min familj som haft bröstcancer o tyvärr inte klarade sig men det va längesen o forskningen hade inte kommit lika långt som idag.. tycker det är en obehaglig sjukdom! jag ligger själv i farozonen genetiskt och har haft 2 knölar som hittills varit ofarliga.. kommer ihåg hur magen knöt sig när dom ringde tillbaka för att dom ville att jag skulle komma o ta fler prover för det såg konstigt ut.. fy fan vad orolig man var. och så har denna underbarar lilla tjej gått o fått det beskedet alla fasar.. skönt att hon kommer hem iaf och jag kommer göra mitt allra bästa för att vara ett så bra stöd jag kan..

vad bjuder fredagen på??

jag har hållit mig väldigt lugn senaste tiden! har fortf inte så stor lust att gå ut, lite känslan av att jag hellre skulle bosätta mig på en öde o ett tag.. vädret hjälper ju inte heller direkt till och blir också lätt en undanflykt för att få krypa upp i soffan istället när jag inte har något jag måste göra.. plus att jag e mer sugen nu på att få mitt cubase att funka vilket jag inte riktigt haft tid med, samt att skriva lite musik o bli proffs på piano:)
har inte hunnit träffa mina kära vänner på ett tag.. vet att jeanette inte har tid i helgen, lisa verkade också upptagen.. men hoppas att jag hinner träffa pullan iaf! skulle jag träffa jan ikväll ta lite bilder, snacka skit och dricka lite vin? mm kanske vore kul men jag e så jävla trött, sovit dåligt hela veckan två sömnlösa nätter i rad, vidrigt.. adam har jag inte heller sett på evigheter o vi har försökt få ihop det utan vidáre framgång så honom hoppas jag också att jag hinner se..
vi får se helt enkelt vad som händer idag!!

Elmina tar studenten, grattis!!:)



Min kusin, världens finaste tjej tog studenten igår! jag e så stolt över dig...

Bland all knasig släkt och frånvaron av den är det Elmina och Arvid som hela tiden varit konstanta i mitt liv sen dom var små och jag vet att det så kommer förbli! puss på er..

Vårat Botorp..

Helgen m mamma var helt underbar!! har alla mina starkaste barndomsminnen nere från småland där mormor och morfar bodde och hade en gård fram tills att dom dog.. alla som bor i den lilla sokeln är såna som man känt och sprungit hos som liten..Släkt till mamma, folks bror och systrar o kusiner.. tyvärr har vi inte kvar vårat hus där av olika anledningar och det är så fruktansvärt mkt minnen och känslor som väcks när jag kommer dit, vilket inte har blivit så ofta sista åren.. Men nu hoppade vi iaf på bussen och begav oss för att främst hälsa på ingbritt och tage som blivit till åren och kanske inte har så lång tid kvar.. Det är konstigt att se männsikor som man minns som stora och starka som har tagit hand om en, bli små och svaga.. Dm har iaf ett stort vackert hus m tillhörande gård som nu sköts av deras barn, mammas kusiner.  jag skulle hitta därnere med förbundna ögon, älskar allt m botorp även om det också är förenat med mkt sorg.. men vackert och ro fylt det är det! Jag och mamma är det teamet av vår lilla del som är kvar.





















I dont like u nomore!!

Hårfin gräns mellan hat och kärlek!! det har du visat mig.. får creeps bara av att se dig.. känner inga kärleksfulla el varma känslor, vill hellre jämna dig m marken.. ändå dröjer du dig kvar i bakgrunden, som en ouppklarad påse skräp och ändå har du stått mig nära, iaf på låtsas..
El också gör du dig bara påmind om något som är djupt begravet hos mig själv.. hursom helst tycker jag inte om dig, tycker inte att du är en fin människa..  Du är inte värd mig, har aldrig varit.. det ända jag ångrar är att jag inte såg, eller inte ville se.. i dont like u nomore och jag önskar dig inget gott.. den dagen jag kan göra det är du borta, for good.. Trdde jag behövde, men jag behöver inte.

Tillbaka i stockholm

...Efter en underbar men vemodig helg i småland.. tänkte skriva av mig om det sen o lägga upp lite bilder!
Direkt in i studion igår på la carr med therese 2 och sjön in en låt.. ser fram emot att bara komma hem ikväll efter jobbet o pyssla och fixa lite.. Med sånt jag inte hunnit med.. ska antagligen fota imorgon också så måste styra upp inför det.. coh inte att glömma, betala räkningar!! fan också missat det..


RSS 2.0