Första badet..

Giget igår ställde vi in eftersom regn och rusket inte ville ge med sig.. Möte ist upp Pauie och Fredde som var på väg dit och käkade middag på Imperiet.. Pauie har kommit in på sin skola och lämnar oss i höst för fashion design i Barcelona..
Vaknade iMorse med super ont i magen och Pollen skalle.. har satt igång nu senaste dagarna igen:( skön blandning och gröt huvud och magkatarr.. Åkte in en sväng till stan o köpte silvershampoo till mig och hund shampoo till Louie.. Passade också på att svänga förbi simon på nordic light hotel där han söndags djar och välkomnade honom hem från Tokyo.. Svepte såklart några smoothes, deras brunch har världens godaste!

 


Mysfrukost..

Om vädret slår om o solen tittar fram igen är det spelningRepublik ikväll.. Jag och Adam intar uteserveringen m lite sköna Covers.. Men nu blir det nog vänta och se.. så tänkte avnjuta en underbar frukost så länge m killarna:)

Too Skinny??

Vart går din gräns? Vad är vältränat vad är snyggt vad är äckligt..? det inpräntade moraliska svaret alla ger är rätt ointressant, utan vad tycker du, egentligen..?
när någon säger du är så fin i kroppen, vad smal du är, vad fint dina byxor sitter.. Känner du dig nöjd då el finns det alltid en tanke om att du kan vara lite smalare..? Tycker du att dom kändisar du ser i tidningar som har lite normalt kroppsfett faktiskt egentligen ser lite tjocka ut? men du skulle inte säga det högt..


10 Maskiner känns en aning överdrivet..

Tvätta kanske inte allltid är världens roligaste.. Specielt inte när det bara finns två maskiner, varav en gått på sista versen i minst 10 år.. och så kommer Återigen även dessa tre trappor in i bilden.. Var finns hiss och fungerande tvättmaskiner när man behöver dom?!? Louie sitter i tvättpåsen och tycker detta känns märkligt... Vem behöver gym!


off i go..

Känner mig som världens mamma just nu när det mesta kretsar kring louie.. Idag åkte vi också till Adam för att repa o ta fram låtar till Lördag.. Då Måste man packa väska m filt leksaker mat och vatten.. Och sen mina saker förstås.. Han är verkligen en riktig liten bebis fast med hår:)

Klänning Gina 299:-.. armband kommer jag faktiskt inte ihåg..


tight rumpa till sommaren, framgångskoncept..

..köp en hund, bosätt dig 3 trappor upp utan hiss och gör den rumsren! Blir definitivt många trappsteg per dag..

Rockvovve!

Repat m adam idag, med mig hade jag såklart Louie.. Han visde sig vara en riktig liten rockvovve och somnade rätt snabt till gitarren och vårt skrålande.. Jag och Adam har en akustisk spelning på Republik på lördag, så nu måste vi slänga ihop några låtar tills dess.. Lite Kort om tid, men allt går..!  Det blir väldigt basic, inga micar, inga förstärkare, bara vi helt enkelt..

Vardagslyx..

En Fördel m att ha karln som vinsäljare åt Johan Lindby är att en måndag lätt kan förvandlas till en lyxig fredag med champagne och mördar gott rödvin som inte går att köpas.. Blir inte sämre av min favvo till carpaccio och fantastisk pasta till varmrätt..
Resten av Kvällen spendarade jag med the hills season 6.. Nerladdat eftersom svenska mtv är så längsamma och inte börjat sända det än, men däremot spärrat amerikanska mtvs serier så man inte kan kolla där vilket man knde förut.. Vad har hänt? Spencer har blivit besatt av stenar o fjädrar och verkar ha en psykos och heidi är väldigt opererad o livlös.. annars är dramat det samma..


När det regnar..

..Är det enda rätta att kura ihop sig i soffan m nära och kära o kolla film.. Alltså Plingade Frugan och Alex åter på dörren vid sju.. Med mjukisbyxorna hängande till knäna fyllda m enkronor lyckades vi även idag få ihop en stor skål naturgodis, Cola, och en mkt god köttfärssås som oscar stod för såklart..
Kvällen film blev "fish tank" Skit bra film som def rekommenderas lite bruno stil fast inte alls samma handling.. Ett bra drama som gav tillfälle till mkt eftertanke.. Likaså "Sin Nombre" Fantastisk!

 

 

 


Kom och grilla nån sorts specialkorv m oss!

Lurade hit oss Frugan och Alex på grillning utanför oss.. Oscar hade styrt upp nån sorts korv m stort bröd, guaccamole, majjo, rostad lök och tomat.. Man fick inte ha ketchup och det kallades något specielt som jag inte kommer ihåg.. Vi skramlade ihop våra sista slantar för att köpa chips och ostbågar och satt sedan ute hela kvällen och åt, snackade om allt mellan himmel och jord, drack makers och vin.. Alex vann lullighetstävlingen ..;) Louie Var så klart med hela kvällen o sov mellan mina ben.. när inte alex höll på o gulla ihjäl honom.. Svårt att motså..


Louie!:)

Äntligen dags att hämta lilla bebben:) Louie är en blandras mellan shishu, papillon, bischon.. Riktig liten godispåse:)

Dags att åka tåg, spännande..!


...

Begravningen var jätte vacker, var länge sedan jag gråtiot så mkt.. Sådär så man måste spänna hela kroppen för att inte börja hulka hejdlöst inne i kyrkan.. Johan och ERik har verkliugen gjort ett fantastiskt jobb med att förbereda hennes begravning, ni är fantastiska.. I sommar kommer både johan, Erik och Jennie upp till mig för lite miljöombyte och stockholms sommar..:) Dags att ta tåget hem nu..

 


dags att ta farväl av Annelie:(

Klockan 04.00 var det dags att stiga upp för att ta tåget ner till Mjölby och ta farväl av Annelie.. Tror det kommer bli jätte tungt eftersom jag tills nu sista veckan försökt stänga av för att klara av det jag haft att göra, och mellan det har jag haft fullt upp med att vara jävligt förbannad för det som hänt.. Nu känner jag mest sorg..

Kommer sakna dig..


Dove inspelning!

Bortsätt från att studion var som en finsk bastu och dagen var mkt lång var det en väldigt kul inspelning m mkt trevligt folk! Tack dove, able film, fina sminkösen sandra och fantastiska fotografen simon Cederqvist..






Första grillningen:)

Nu har ju vädret varit helt fabulsöt i flera dagar:) Jag och oscar firade det genom att ta med förräten som bestod av min favorit carpaccio, ryggbiff ( som jag lärt mig att det heter) sallad och en flaska rötjut ut och tände på grillen.. Våren är här och det är heeelt underbart!
Sirre tyckte också att grillning var en mysig grej och fick sällskap ute:)

Hårhäng..

En ny härlig söndagsaktivitet.. Patty var tvungen att fixa mitt hår hemma hos sig innan insp av dove eftersom hon var fullbokad på klippoteket o på tors drar till Miami och lyxkryssning med sin man.. Avis? nej inte det minsta.. Tyckte det passade utmrkt att även dra dit kattis och alex.. Oscar och Niko hade inget val;)
Toppen dag och väldigt god wok till middag... Avrundade med vin på strand med sara och pullan.. Bra söndag helt enkelt!
Midsommarplanerna börjar också ta form.. Blir hus några dagar i norrtälje.. smådetaljer planeras för fullt:)

snart är det bara en vecka kvär!!!:)

..innan den här lilla tjockisen kommer hem.. Lilla louie! härlig blandas..
Mitt Pollen huvud ska gå o lägga mig nu och jag förhoppningsvis är sångbar när jag vakna..
Bara jag som är pollen nyböjare bland er läsare?

"Knulla mera, men safe!"

 

Då har man torr %&/( herr singh en hel förmiddag i en het bil i solen på gärdet och fått betalt för det dessutom, sämre förmiddag kan man ha!

Iklädda a la 50 tals feeling körde vi loss rejält och

bidrog till att RFSU får den kanske roligaste reklamen till deras sida.. Iaf inspelningen..:)



Imorgon är det dags..

"Take a breath, take it deep.."

Om jag inte får uppmärksamhet så tar jag den..

Sådeså!

Pollen, vilken skit grej..

Såg att jag hade ett låångt inlägg om det även förra våren och man kan väl tycka att jag borde veta bättre o gått till doktorn efter den våren.. Men ändå blir jag lika förvånad även denna vår när huvudet förvandlas till en värkande sockervaddig klump som inte kan fokusera och näsan kliar så jag håller på och dö!! Jag skulle kunna stå ut m detta, det som stör mig mest är hinnan i halsen som gör det väldigt svårt att sjunga, det vill sig liksom inte.. Var hos Adam och musicerade idag och vi kunde båda konstatera medans vi kraxade till låten Kids att pollen är en jävla skit grej.. Har fanimej tom köpt tre olika nässprayer inkl nån slags näsoljaspray mot detta, vad är det för hittepågrej, ingen funkar.. klarityn, också skit.. Jag har aldrig varit ett fan av receptfria grejer.. Nästa år SKA JAG GÅ TILL DOKTORN!

" du skulle isf vara aktuell som en förförisk tjej på en sommaräng"

Ser jag ut som en sån nu?? hahah
Rfsu ska ha ny reklamserie för kondomer.. dom ringde från röster igen o ville att jag skulle komma in..
Vågar du ha sex m dig själv? ja det vågar jag..
Väldigt interessant provfilmning.. studio, gul filt, och min motspelare var en kamera.. min klänning ville bara åka upp eftersom det va mkt sitta, sen lägga sig ner, osv osv, min kille kameran ville ju älska m mig.. dagen bjöd på många skratt iaf..

Dove reklamen blev min!

Nu har produktionsbolag o folket i england bestämt sig o dove reklamen är min.. Lååång urvalsprocess men det känns mkt bra och veta att jag har matpengar nästa månad!! Tack underbara cilla för att du ringde in mig till denna:)


Godaste vårdrinken, gå till ljungrens..

Passa på och ta in några vårrullar också, lovar att det blir en smaskigt:)


Grattis mamma!!!!

Handla mat seriöst till en riktig måltid är ju en hel vetenskap.!. Kände mig väldigt huslig o vuxenpoängsseriös när jag gick där på åhlens m min stora vagn fylld av blommor o påsar efter att ha ränt runt för att fixa presenter till mamma.. Det känns extra viktigt för mig att hon får vissa saker, samt en fiiin födelsedag, då hennes liv inte direkt gått på räls sista åren och hon är den absolut viktigaste personen i mitt liv!
Alltså skulle jag handla mat, från en inköpslista, som oscar skrivit såklart, han är ju kökshitlern, vilket inte är mig emot;) Kändes ändå som en helt ny upplevelse att ens gå omkring med en stor vagn o leta efter saker bland hyllorna som jag aldrig skulle köpa annars, bara det där med vagn.. och lista, seriöst... typ samma känsla som att sätta på sig ett par glasögon och titta sig i spegeln..
Jag har bjudit hem mammas bästa kompis o hennes man.. Mina inofficiella gudföräldrar, vi har bara inte haft cermonin än, tänkte att det är bättre att ha den på sommaren så att han slipper bära mig när det ska droppas vatten på huvudet.. då är det mer att bara doppa ner huvudet i skön liksom..
Kvällen blev iallfall super mysig o mamma var överväldigat glad när hon åkte hem, för presenterna o maten o överraskningsmiddagen, och är det någon som är värd det så är det hon.. Älskar dig!

Min utsikt idag:)

Kungsan är helt fantastisk nu! Körsbärsblommorna blommar för fullt och vore det inte för pollen som jag tydligen är allergisk mot så känns det lite som att befinna sig i himmlen när man ligger o tittar upp i skyn;)
Det ock en yogurt glass från gallerian kändes som en bra ide efter castingen på Able film.. Dom hade missat ljudet igår så var tvungen att åka tillbaka idag, innan den ska skickas till internationella kontoret som sedan ska bestämma sig.. så håller fortf tummarna, pengarna behövs som sagt!!
Kan fortf varken ringa eller sms från min tel, vilket gör en lagom handikappad och jag har en hel del samtal jag måste ringa nu, inte minst ang mammas födelsedag, så SNÄLLA TELENOR!!!!

otippat tel samtal..

jag är vaken tidigare än på länge idag:) kaffe och lite frukost i sängen framför nyhetsmorgon samtidigt som oscar pular runt och gör sig reda för jobbet.. jätte mysigt..
Tänkte försöka med att hinna gå ner och träna innan jag måste iväg på provfilmning igen.. Det är den reklamen jag nämnt tidigare och urvalsprocessen är verkligen lååång! Jag är iaf bland deras top tre nu och igår fick jag slänge mig in i en taxi som dom skickade för att att hinna träffa producenten och göra en provfilmning till.. Dock funkade inte ljudet, och därav måste jag tilllbaka idag..
Fick också ett otippat tel samtal häromdagen som jag inte väntat mig.. Detta jobb och det åtagandet skulle krocka även om det är av helt olika slag, musik och reklam.. När herrn i andra änden sa vad det gällde visste jag såklart att det var jeanette som var den skyldiga till det heta tips dom fått in som dom sen kollat upp o nu ville ha dit.. hahaha..
Min tel funkar inte!! Abonemanget är avstängt och det är fruktansvärt irriterande, helt låst och jag har verkligen folk jag behöver ringa! Speciellt ang mammas födelsedag imorgon..
Hoppas folk ringer mig oscar får ringa dom viktigaste från sitt jobb och så finns ju alltid facebook, tur ibland!
Ska springa förbi Adam en sväng och sjunga lite, sen bär det av till mamma och dagens stora uppdrag.. Städa!
Det ser tydligen ut som en byggarbetsplats där efter en katastrofal stambytning som tydligen gjordes av små pubertala finniga och inkompetenta tonåringar.. jag ska iaf kavla upp ärmarna och göra mitt yttersta för att få det lite finare, det får ta den tid det tar.. imorgon blir det en lite mys övveraskningsmiddag så det måste vara beboligt..
Ha en underbar dag allihop!:)

R.I.P Annelie

Just nu har jag inga ord, det är bara så sjukt tragiskt och gör ont.. Så många frågor som aldrig kommer besvaras.. vi skulle ses om bara en månad.. Det är så orättvist, jag är så förbannad.. All min kärlek och tankar till främst dina söner som nu mist båda sina föräldrar.. Kära moster.. Hur fan blev det såhär??

En av mina favoritgrejer med våren..

Att man får gå och köpa yogurt glass i Gallerian och äta den ute i solen!!:)

Broken strings..

Jag och adam har nu ägnat eftermiddagen åt att sjunga lite på vår andra cover tillsammans som denna gång blev "broken strings".. Hoppas ni gillar lika mkt som" i´ll be"





After work funkar alldeles utmärkt även om man inte har jobbat!

Det kan faktiskt vara oerhört stressigt att vara ledig, så när Pauie och Fredrik bjöd in till aw på söder var jag inte sen med att haka på.. 5timmar senare efter att ha gått igenom större delar av menyn som serverades av världens bästa bartender (snyggast också) var jag nöjd och totalt stressfri;) hejja aw.. Pauie lämnar imorgon för en spanien resa m sin tjejer, avis? ja lite..

7 månader...

Tur att någon av oss är lite uppstyrd.. Blev bjuden på en underbar för mig spontan middag på le rouge av min älskling.. Stället där saker o ting vände, långt ifrån där allt började men det vände def.. O nu har det gått 7 månader sedan dess, jösses vad tiden går.. Tack för att du står ut m mig o alla mina sidor;) du gör mig såå lycklig!!


Säg hej till Louie!:)

Behöver jag säga att jag blev tokkär första gången jag träffade honom.. tjockast av alla o helt underbar! Ska hämta honom om 2.5 veckor, längtar ihjäl mig!!!

En dagstur till Bålsta..

. Oscar KOnstaterade att han inte ville bo där, även om det var betydligt varmare luft än i stockholm och dom hade små söta affärer som vi inte har i stockholm..
Syftet med resan som kändes ganska exotisk var att träffa en liten blandras valp som vi förälskat oss i.. Gjorde ett försök att lägga ner hundgrejen sist efter samtal m både mamma och jeanette. Lät det gå några veckor, men tjuvläste blocket annonser dagligen o tillslut var vi tvungna att åka o titta.. Älskar att åka på trip även om det nu bara är 40 min med tåg, och vi mestadels befann os i t-centralen.. men det känns ändå lite extra härligt o köpa kaffe och tidning vid central station sidan för för mig är det förknippat m resa och förväntan.. Plus att jag och oscar har inte hunnit ses på en vecka så det var inte svårt att ha mysigt!

Tatto time@ salong Batong

Idag var det dags för tatuering nr 2.. Och Bleckan fick äran att göra den också:) Omöjligt att få¨tid så vi fick smita in idag på lördagen när dom egentligen inte hade öppet.. Skulle göra min lilja på foten m texten" Come what may" Stan i gatan om det kändes! Foten låg och ryckte som en fisk på torra land och det var helt omöjligt att kontrollera det.. självklart skulle jag placera liljan precis vid knölen, det fick jag äta upp kan jag ju säga.. Folk har sagt att foten är ett av dom värsta ställen man kan göra, men eftersom en hel del sagt det om handleden också vilket jag inte tyckte var så farligt var jag rätt lugn när jag satte upp foten o skulle börja.. hmm.. Trodde återigen att vi tjejer är mkt coolare och tåligare än dom killar som säger att det gör ont, m tnke på att vi både vaxar oss o föder barn samt klarar att vara förkylda utan att vara döende;) Hursom helst var slutresultat helt klart värt det och jag är jätte nöjd.. Oscar haderedan sin text på foten sen länge men smacka ditt en lilja han med.. jag kommer håll mig till en, men han ska bygga på med mer upp på vaden.. Men nu när vi har näst intill likadana tatueringar var vi såklart tvungna att ta ett kort till jeanette;)!!!!! hahaha.. lökigt och underbart..
Tack Bleckan för ännu en grym tatuering.. Dagen efter såg jag jag btw hans bringa i tidningen och var såklart tvungen att ta en bild:) det går bra nu..





Puss!!!

Puss på dig mitt hjärta, det är vår!!! Underbar söndag.. Har varit ioch tränat på morgonen båda två och nu bär det av in till stan för kaffe och några ärenden:)

RSS 2.0