Limbo!

Ännu en födelsedagskväll och i afton är det inte mindre än en av oscars bästa Polare Olof som fyller 25! Ska bli kul att få träffa hela hans grabbjäng som jag hört så mkt om, Typ Bästa kompisarna från Förr.. Hungrig som satan högg jag in på min undanlagda buffetallrick, och efter maten och ett glas vin var irritationen från repet som bortblåst! Kvällens bästa matförbrännare var Limbo, borde göras oftare. Mkt bisarrt rolig lek, förutom att jag fick ganska ont i ryggen och skrapsår på knät.. Känns att det var ett tag sen jag dansade, blir bra att köra igång klasserna efter sommarn nu!!trodde jag var någon slags atlet, men många killar var riktigt imponernade!
Hela gänget begav sig sedan till f12 och där körde vi loss till the break of dawn!!


Snabbrep!

Träffade killarna som jag ska köra med en sväng inför Giget på Vickan.. Vi har ont om tid och mkt att göra, så när jag hade fått vänta 50 min innan dom ramla in var jag lätt irriterad.. Har lite onda aningar när det kommer till detta.. Gillar killarna och dom gör sin grej bra när dom kör deras grejer, men nu känns dom mest struliga och tankspridda.. Men det är försent att byta till dom musiker jag annars normalt skulle lira med och från början var det ju ett gig jag fixade till mig och Adam, men men.. Hoppas att jag inte får ångra detta och att dom skärper till sig..

Go sarah its your B-day!!!

Massor med kärlek till dig min spralliga, glada  armhjärtade och underbara vän!
Myskväll med tjejerna från mitt gamla kompisgäng, vissa har trillat av några är kvar.. Trist att många går skilda vägar.. Men dessa fina tjejer är iaf kvar! Saknade pullan dock som var tvungen att jobba på strand..
Drack vin, lyssnade på musik, pratade minnen och skrattade en massa!
Var jätte kul att träffa rene som detta år har varit en hjälte!. Hon är en kämpe utan dess like och har gjort en enorm resa det senaste halvåret då hon fick en hjärnblödning och blev halvt förlamad.. Hon är en äventyrare och sporttjej av högsta grad och idag är hon så gott som Gamla rene igen, men korthårig;) a la marie fredriksson.. En bit till och så e hon nog helt återställld! Häpnandsväckande och en stor inspiration..

Kvällens chock besked! Mitt ex aka barn och ungdomskärlek som numera är bosatt i norge ska ha barn!! Jätte konstigt kändes det först, jag ser honom som en liten plutt fortf och vi har stått varandra oerhört nära sedan vi var små tills det tog slut mellan oss och nu ska han bli pappa!! Jätte glad för han skull, men ännu ett tecken på hur fort tiden går och hur mkt allt förändras.. men ofta till det bra!

Min första tatuering..

.. Är denna fågel. Hittade en bild på den på salong betong grabbarnas blogg.. Tack för den, är mkt nöjd!


Tack Kungsholmen!

.. För att ni gav oss en kunglig matupplevelser.. Förätterna langades ut på rad, det enda vi behövde göra var att beställa varsin varmrätt, resten skötte sig av sig självt.. Desserten vet jag inte ens vad jag ska säga om, hört uttrycket oral orgasm?! det gör inte ens detta rättvisa.. Vi fick utplockat alla desserter på menyn plus tre till.. Matkoma var ett faktum.. Tack Elias för din enorma generositet och för att du gjorde vår kväll, och måsen får utmärkt service.. Säga vad man vill om Melker men he knows his shit.. Vill man till en restaurang så nära new York som möjligt så är nog Kungsholmen ett utmärkt alternativ!
Tog en Promenad till Lokal för att gå av oss lite mat och tog en drink innan vi åkte hemåt..
Väl hemma kunde jag absolut inte sova, Min mage stod åt alla håll och kanter, men kan säga, det var värt det!!
Kungligt!!


Hälsa på mig här!


Jaha, så då var man med Motorcykel då!?

Mkt riktigt står denna sak utanför dörren när jag kommer ner! Åka på kundmöte my ass, här hämtades det hojj! Min älskling måste verkligen förlita sig på min popstjärne karriär;) "Tänk på alla snygga outfits du kan ha, coola hjälmar och roilga bilder du kan plåta med denna" Smart kille måste jag säga.. Ja, vad ska man säga.. Får väl passa på och axla Audrina rollen på riktigt nu innan denna lilla pärla ska sälja vidare.. För det ska den! tro mig;)

Så, nu känns det lite mer som vanligt! cirkeln sluten..

 

Ölfika i omkringguppandes i strålande sol på M/S Gerdas.. Känner mig lite mer hel i hjärtat nu när mina älskae flickor kommit hem! några av oss avslutade med middag på Waan Thai, innan vi slutligen kramades hejdå! Tycker det kan vara färdigrest för mina vänner nu.. Är ego och vill ha dom hemma..:)

 


My long lost friend..

 

Förutom armbandet som jag letat efter i evigheter så har janet och fatto äntligen pallat sig hem från Thailand.. 5 veckor har dom hållit sig borta dessutom, fy skäms.. så jag och karln ska in till gerdas och möta upp dom på "fika"..

 

 


Sorry!

Bloggen har fått bli lite lidande denna vecka.. Har haft fullt sjå med att stoja runt på snowfish! Den sidan hitter ni här om ni skulle känna för att att en sväng förbi! snowfish.com Där finns det lite musik med mig bilder och annat skoj! Man kan dessutom signa in som jury om man är musikintresserad..
Dagen har mest bestått i error, proxy error och mer error.. i allt jag gjort så är rätt less ville bara kika in och säga hej.. Mer ändringar och uppdateringar kommer även ske på denna blogg framöver.. när det finns lite mer tid bara:)
Försöker förbereda för ett gig nästa vecka också, som sker på Vickan i stockholm den 29e.. Det är tänkt att jag ocj adam ska lira lite akustiskt! tyvärr så jobbar adam järnet på värmdö fram tills dess och reptider väldigt svårt ut att få till.. så, lite stressad över det!


celebert!

Paula blir den första att inviga min ballkong!:) Vi har en del pågång ihop i sång och dans genren som känns rätt spännande. Passade på och hinna träffas en snabbis för lite planning innan hon skulle dra till azabardjan och dansa runt lite med deras melodifestival tjej.. Själv visste jag inte ens att det landet fanns, men nåt nytt varje dag ska man ju lära sig varje dag:)

Maria Mariiaaa..

Sällan jag blir så tagen av en liten person, som jag blev av denna lilla krabat.. 7-8 år långt hemifrån det som känns hemma dvs Grekland, en liten by.. Flyttat hit med sin pappa, här finns mkt familj.. Kan inte språket men tar sig fram ändå, med alla medel.. I höst börjar hon i svensk skola. Det ska bli kul.. Lite pirrigt att inte kunna språket.. Så kärleksfull, ödmjuk och klok.. Lill gammal på det allra charmigaste sätt.. Förstår så mkt men är så liten..
Fick äran att lära känna henne nu på Nikos 30 års firande som utspelade sig på hans mammas landställe.. Gud såå vackert här! inte undra på att hon knyckte ett inslag i DN:s Hem och bostad del.. Mkt mysig kväll med niko patty och lilla Maria samt nikos familj.. Åker hem glad i magen..


Det går bra nu!

Jag är en person som älskar att gömma mig bakom solglasögen, men till och med jag tar av dom när det är mulet och kväll.. vissa tänker uppenbarligen annorlunda;) Var i solglasögon bärandet ligger statusen?:)
Kvällen bjöd trots sinande ekonomi för månaden på skaldjursplatå på Gerdas.. Blev lagom rund om fötterna. Fick skäll för att jag råkade skvätta en kräftklo på herrarna bredvid mig.. Dom tyckte det var kul oscar tyckte det var pinsamt..:) Till mitt försvar kan jag säga, kräftbesticken är svårhanterliga!!!
Calle kör järnet i baren..



Man lär sig många bra poser av att baryrket;)














klackarna byttes ganska snabbt mot flipflopsen kan jag ju säga..:)

Säg inte nej, säg kanske, kanske, kanske..

En herre dricker öl, röker och berättar historier från sitt liv.. Just nu saknar han sin fru. Hon kommer från Thailand imorgon. Han kör buss. Han älskar det. Han vill gärna sätta upp en lapp på konsum åt oss om lägenhetsbyte. Servitören skojar med honom och frågar oss om han stör. Han stör inte. Först trodde jag att han var en sån som stör. Men när jag väl bara lät mig svepas med i det som var där, störde han inte alls. Han kunde ha stört. Han hade mycket intressant att säga, många roliga minnen att dela med sig av. Varför känns det aldrig som att man är i sverige, när en främling pratar till en? Thai Baren har sin charm.. Varför är det så farligt att prata med folk vi inte känner..


Gröna fingrar?

Ta semestern med dig hem! Det var iallafall vad jag kände att jag var behövde göra..
En Enkel och relativt billig grej som verkligen gör det mysigare hemma på sommaren är att styra upp balkongen.. Gröna fingrar har jag nog aldrig haft.. blommorna brukar normalt vissna så fort jag tittar på dom, men det här fixade till och med jag.. Så alla lägenhetsbor! Köp lite blommlådor, finns billiga och bra på claes ohlson.. Köpte även en liten hörn möbel där, som också är till för att sätta blommor på samt stenar med belysning i.. Sen är det bara att gå loss, med färger, kul vaser och krukor. Låt fantasin flöda..
Och det behöver inte bli dyrt..Rusta, jysk, järnia och claes ohlson har alla bra och prisvärda saker.. Jord köpte jag på willys, också billigt.. Parasoll och stolar/bord är från jysk och kostade runt 500 lappen..
Älskar ballkongen nu,  spenderas många eftermiddagar och kvällar där, känns som att man har fått ett extra rum:)
Pricken över i:t och mitt bästa köp den här sommaren är en liten batteridriven ( finns sladd till med) radio som jag också har där ute.. På sommaren eller om jag sitter och pysslar el jobbar med grejer tycker jag det är jätte mysigt med p3 eller p4.. Visserligen finns det ju både stereo ipod etc, men gillar ändå denna! 129 kr claes ohlson åter igen;) i olika coola färger och snygg designe och helt ok ljud..

Kärlek och skönhet beskrivs inte bäst med ord..































Jag är uppväxt i skärgården.. Kanske därför jag fylls av så mkt härliga känslor när vi går runt i hamnen.. båtarna, färgerna, fiskenäten och luften.. Det enda som inte riktigt passar in i min lilla skärgårdsidyll är dom vräkiga lyxbåtarna som ligger förtöjda vid restaurangerna.. Inte heller borrat snubben som irrar omkring kanon full.. Annars är det som det ska..

Saknar att ha båt nåt otroligt.. note to self " ska införskaffas när jag blir rik" hade jag en båt skulle jag också lägga till här vid restaurangerna, så jag är full av dubbelmoral..;)

Hittar strössel som jag inte ätit sen jag var liten, rostade nätter, som dom på 88an, så är tvungen att klämma i mig två mjukglassar.. Nostalgitrip..

Kurrar satan i magen.. betalar hellre för utsikten och sittplatsen, än maten.. Måste äta något med fisk. vi är ju i Smögen. Skulle tagit några av dom mindre flådiga ställen där allt folk smockas istället.. Lätt att vara efterklok.. Men sittplatsen var toppen..


Strosar och strosar.. Letar ihjäl mig efetr en lussekofta.. slutsåld.. Alla som åker till smögen o lägger till m sin flödiga båt vill tydligen ha en sån..

Inser att det enda jag har råd med idag är tre kylskåpsmagneter.. två är till mamma.. vi brukade alltid köpa just kylskåpsmagneter från dom ställen vi åkte till..
Mätta i magen och fulla med sol, är det dags att säga hejdå till smögen.. Här ska jag hyra en stuga nästa år.. Om jag inte Har en lyxbåt, då tar jag den..
Förbereder oss för vägen hem..6 timmar hem till stockholm...

Roadtripen är slut för den här gången.. Tack för alla fina kommentarer! kul att ni följde med:)



"Ska jag känna, ja då ska det finnas tid att känna fritt!"

Solkyssta klippor.. hela dagen lång.. Oscar läser bok, helt hypnotiserad.. Jag filosoferar och drar ut inspirationssidor ur olika tidningar..


Läser en intressant artikel i DN om en lagligt heroin till drogmissbrukare i danmark.. Tycker det är bra under de former dom gör det på.. Är inte för droger, men har en del åsikter om hur man hanterar missbrukare och hur man hjälper dess personer att bli av med sitt missbruk och komma tillbaka till vardagen..
Att parkera dom på metadon ser jag som en usel lösning, och det är oftast vad som händer.. Kan man ändra eftervård och hjälp till missbrukare och inte låta metadonet vara det största alt hjälpmedlet till avveckling av heroin missbruk då tycker jag detta alternativ är bättre.. Råder själklart stora meningsskiljaktigheter i ämnet och jag kan även förstå motpartens synvinkel.. Läs mer om det här! svd vad tycker du?



















Tystnad..

Pratpaus eller annat typ av socialt umgänge pågår..

Rätt plats är viktigt!

När vi äntligen skulle lägga oss till rätta drabbades oscar av plötslig människoforbi! Fast besluten att hitta en plats utan andra levande varelser skulle vi lämna dom släta härliga klipporna och hopptornet och vandra runt för att hitta öde plats (!)
Trampade runt barfota med våra stolar och annan packning.. öde bra plats i sikte? noll.. ( börjar känna mig ganska cool i min camparroll nu) Jag tror det fanns en anledning till varför just det stället med människor är det stället med människor.. Alltså bästa stället och ligga.. Eftersom det var ganska tidigt och ännu inte så mkt folk, tyckte jag det fanns ganska många platser att välja mellan och vi kunde ta något som inte var mitt i smeten.. Oscar var övertygad om att en hel hjord skulle invardera.. Sura miner utbyttes.. Resultat. traskar tillbaka hela vägen genom snår och berg.. Pratpaus i 20 minuter..

det kan inte vara sant!

Vaknar jätte tidigt och känner verkligen att jag lever.. Tror ryggen har har formats till en indisk växt och benen slagit knut på sig själva.. Är beredd på att iallafall få möta strålande sol när jag kliver ur bilen.. Möter istället två tiger tanter som är ute och powerwalkar, dom tittar konstigt på mitt hår som står åt alla håll.. "det kallas luffare"..
Tanter alltså, men ingen sol! Står som frågetecken och undrar vad fan vi ska göra i smögen en hel dag utan sol? Vi som har sovit i bilen och allt.. Finns inte utrymme för missöde nu.. Humöret är inte på topp..
Herregud, hur tidigt är det egentligen.. Har solen ens gått upp än? Antar sedan att den har det, det är ju sommar.
Letar oss ner till hamnen och slukar varsin räckmacka. Himmelskt gott. Svepte 3 koppar kaffe och hoppades bli pigg.. sen kommer jag inte ihåg mer, däckade när vi satte oss i bilen igen.. Vet att vi körde runt ett tag.. När jag vaknade igen Var det strålande sol.. visste jag väl.. Solen måste lysa i smögen..







Vill du ligga innerst eller ytterst?!

Så, nu är det snart klart.. Baksättet liknar en härjad koja.. det hänger dynor i taket och handdukar vid fönsterna.. Där man normalt har fötterna, ligger det nu massa prylar och överst kuddar, allt för att jämna ut och göra baksättet så stort som möjligt.. I en sån här bil går det inte göra det så stort. Hur man än vrider och vänder på det.


Undrar i mitt stilla sinne hur det var på 30-40 talet, när man låg som stoppade korvar i jätte små sängar, och man delade 15 pers på ett rum..Klaustrofobi. Men iallfall tak över natten.. Kanske till och med Romantiskt. Tur att man är så jävla slut.
Delar ett glas rödvin i en kopp, medans vi till fots går för att kolla en sista camping.. Nattbevakning är inte smögens bästa gren.. Det är därför vi står här..
Bilen är parkerade utanför smögens camping.. Funderar ett tag på att smuggla in tält och kuddar o liggunderlag upp på berget.. Men känner att det inte är någon bra ide.. Lånar iallafall deras toalett..

Kryper in i vår bil koja och lyssnar till berusade människor som kommer hem efter kvällens festligheter.. Tar ett tag och lite meck för att båda ska få plats.. Man måste liksom göra allt som ett lag.. som pussel.. "Om du lägger benet så så lägger jag armen så, ok?" Somnar nästan bums..
Ni som tror att ni har sovit sked, ni har aldrig sovit sked, påriktigt..





Vart ska vi sova inatt..?

Två trötta lirare i en bil.. Massa poliser ute.. vet inte riktigt hur denna kväll slutar. Vi ska mot smögen, till smögen. Så mycket vet vi.. Men vet inte riktigt hur lång tid det tar, hur vi ska köra och inte var vi kommer sova.. Jätte trött är jag.. Och törstig, skulle kunna svepa en hel sjö.. Har lämnat civilisationen och det finns ingen stans att stanna.. skulle säkert vara vackert utanför fönsterna om det var ljust.. nu är det bara mörkt.. Kommer nog inte finnas en enda camping öppen att tälta på så här dags.. Lyssnar på P3, nattprogram.. Något väldigt rofullt över det..


Mary go round..

Hinner till Liseberg till 19.. Tycker att vi festivaldagen till ära kan köpa var sina kaninöron.. Oscar tycker inte det.
Köerna ringlar sig långa.. Blir orolig att vi inte alls kommer hinna ta massa lotter.. Vill att Oscar ska vinna en nalle till mig..


Väljer att åka två grejer som gör oss fullständigt dyngsura.. Smart drag.. skulle valt superlång kö istället.. Undrar vilken tid på dygnet det är bäst att gå på nöjesfält?


Tycker om att vara här iallfall. Det är Något romantiskt över nöjesfält.. Par äter glas klubbor och sockervadd, skrattar och nojsar i köerna, skriker i karusellerna och kramas lite till i lotteri stånden.. Mysigt..
The hills flätan är inne i Göteborg.. Likaså baseboll jackan från gina tricot.. Usch för att vara annorlunda.. Jag har också fläta.. Älskar flätor och tvinad lugg.. men så här många flätor har jag aldrig sett på samma ställe..


Sista åket gick på 40 sek, typ.. kön tog 35 min.. Stänger kl 23 om 14 minuter.. Oscar kommer omöjligt hinna vinna någon nalle.. Bättre lycka nästa gång.. har iallafall dig min stjärna..

White trash shower..

Det är mkt som pågår bakom våran bil.. två öppna dörrar har flera gånger fått agerar toalettpaus skydd, omklädningsrum och i detta fall även white trash shower a la Oscar..
Efter snabbt ombytte säger vi hej då till Tylösand och drar vidare..






Små små sandkorn och solsken..

Slottet är inpackat i bilen likaså alla våra tillhörigheter.. Det har blivit varmt i luften solen skiner.. Hinner några timmar på stranden innan vi drar vidare..

Älskar Tylösand, älskar stranden och folklivet här.. Sanden är kritvit och mjuk.. det blåser helt lagom.. Vattnet är svinkallt men det gör inget.. Har tagit ett dopp idag.. Oscar är fast i en bok.. Så jag har mest legat och filosoferat, har ingen lust att läsa.. Försett oss med kaffe och Cola och några pussar..
Snart tror jag after beachen drar igång.. den är helt galen här, alla från hotellet och antagligen hela tylösand verkar välfärda ditt.. Bra liveband, det hör jag ända hit, ligger bara snett ner.. Är för lata för att gå dit, mysigt och bara ligga o lyssna på allt stök härifrån.. Ligger man på sanden hör man basen och trummorna väldigt bra.. men inte för högt för att missa fågelkvittret och vågorna..

Man tager det man haver..

Frukost! jag är svin hungrig.. måste hämta plånboken som vi glömde på salt igår och köpa lite att förtära.. Blir ägg och bacon eftersom jag ska köra några veckor LCHF..
Kommer till det här förtrollande lilla allköket som består av 6 matberedningsplatser, ugn och spis typ.. Vi har inte så mkt att använda oss av i vårat matlagande, så får bli kastrull och gaffel.. blir utmärkt.. äter gör vi ur kastrullen.. hittar en klick och aftonbladet där vi ska äta, toppen! solen skiner:)
Vi måste checka ut oss vid 14 så vi ska nog ta och packa ihop oss sen innan vi beger oss till stranden..

Nätterna med dig är magiska..

Mätta i magen strosar bara runt, du och jag.. Älskar saltvatten vindarna älskar dig.. Älskar inte vara på färd, att inte ha några måsten, att inte ha någon tel ( den är trasig) Älskar att bara vara.. Älskar att du förstår mig och att jag ibland förstår mig själv..






























Vad är en Camping utan en tysk i jeansshorts..

Måste flytta tältet, shiit jobbigt! Det har kommit en tysk familj o ska maka sig in mellan oss o familjen m lilla prinsessan saga.. Nu har han dessutom bytt om till jeansshorts i Levis model, och jazzar runt här.. Dom tillhör kategorin "seriös campare" inte som jag och Oscar som tillhör kategorin "försöker spela campare".. Här snackar vi både hus bil för tält mitt tält och hela baletten, till och med cyklar på taket.. Jaja vi gör vårt bästa.. vi är väldigt bra på att softa vid vårt tält iallafall.. Ikväll ska det spisas fantastiska fiskspett m aioli från fisk och skaldjursstället..

Mulet = shopping!

Hade hoppats på att få ligga i solen idag, men väderguden ville annorlunda.. Måste ju kolla Halmstads utbud och detta ger mig en anledning att handla fast jag inte har råd just nu, toppen!! Kan tala om att HM hade ett roligt utbud.. Hittade flera roliga plagg som jag inte sett i Stockholm.. Gick loss på en shortsdress och en mkt fin blå topish aktig sak i jätte tunt tyg och, ja kan inte förklara ni får se sen..
Hittade också små smycken till ett arbBand jag fick för länge sedan av en kär vän.. meningen är att man ska byta ut dom länkarna som finns på, så ett inköp av tre gjorde jag nu.. Handlade upp oss på systemet och i mataffären.. så hoppas det klarnar upp lite nu!


Vem har sagt att havet är stressande!?

Den personen har fel, enligt mig.. tycker inte det finns nåt så befriande och fridfullt.. så förtrollande att vi tillochmed glömde att äta..
Svin hungriga irrade vi runt Tylösand i jakt på någonstans att äta.. blev lite långt mysande vid tältet, och vid 22 kom vi på att köken kanske stänger..?! vilket dom också gjorde! typiskt.. Besökte oscar kompis på salt en sväng.. Höll oss sen mest vid stranden, härligt berusade på kärlek saltvatten o några öl;).. tappade bort oss på vägen hem i mörkret, men hittade tillslut fram.. Älskar att skratta med dig!


















White trash!

Pimpning på hög nivå.. allt görs numera i bilen! skulle ju kunna göra det i dush stugan men detta med utsikt över trailer parken känns coolare, riktigt bra:) kör campinglivet fullt ut..


Dags att hitta sovplats!

Måste börja röra oss från stranden, gäller att hitta någonstans att sova innan det blir för sent, så man kan fixa lite mat , dricka och slå upp slottet för denna vistelse!!
efter lite kollande blir det First Camping! 330 kr natten som hittat..;) en speciel liten bricka medföljer, ser ut ungefär som en polett, exakt sånt jag inte kan hålla reda på!! Med den lilla manicken tar man sig in och ut och använder i duscen, 1.50 per minut!! jösses vad dyrt? blir ingen romance där kan jag ju säga..
Får våran tältplats lagom undanskymt.. inte mitt i smeten.. slår upp tältet och fixar mysigt. Åker till affären och köper parma brie färska räkor aioli och citron.. till det iskall öl.. köpte is på burgerking..
Förkvällen på tylösand har börjat..








önskar att jag kunde flyga..

Vackert, frihet, lugn.. Älskar och ligga o titta upp.. tänker så bra.. vips har jag skrivit en låttext eller funderat ut och tänkt på saker jag inte lyckats sortera hemma..

 

 


En eftermiddag i solen..

ja eller mestadels sol.. en del moln också och då blir det rätt kallt.. men gör inget för är så nöjd över att ligga här och pilla m tårna i sanden.. Mammas stolar kommer än en gång väl till pass.. letar upp en dyna med vindskydd.. äter en dagens sallad som är superb! snart börjar afterbeachen så lär väl höra en del musik från hotellet ovanför.. sommar I Tylösand! gotta love it!

moln?







guldlock..



Mot Halmstad..

sover mestadels av tiden i bilen, jätte varmt.. helt plötsligt är vi framme.. ska bli underbart att vara här hopas på fint väder.. tar och åker mot tylösand och stranden, en av dom bästa vi har..

Gjort är gjort..

Har gjort något jag inte gjort förut och inte kommer göra igen.. men man lever och lär, inte sant!?
Morgon i Hjo.. sova soffa var underbart och duschen fantastisk! efter lite frukost och kaffe är vi redo för ny destination! Halmstad here we come..
Tack söta för att vi fick stanna en natt hos er!



så, ready..

Hjo..

litet småsamhälle ungefär en timme från skara och skövde.. Kom fram till ett sött grönt hus med bohemisk inredning, jätte mysigt.. Eftersom jag kommit på att jag måste köra Lchf ett par veckor för att komma i ordentlig form, brände oscar av lite bacon o ägg.. Sedan tog vi med lite öl och cider och gick ner till hamnen.. Grabbarna pratatde massa gamla minnen och gemensamma vänner.. Jag njöt av solnedgången och blev lite tipsy..
Var tvungen att köpa en sten att sätta i mitt silverhalsband av en dam som stod och sålde utanför konsum.. slog upp vad min sten betyde och tyckte i mitt berusade tillstånd att det lät toppen!

 


Ny Destination..

Lämnar skara och påbörjar vägen mot nästa destination.. Jo, inte jo utan faktiskt JO.. besöker oscars kompis matte som bosatt sig på detta ställe.. något lugnt och litet om man är en söderkis.. Men vad gör man inte för kärleken?! varm dusch kommer sitta fint, och lite mat..

Skara sommarland

då ska vi leka som barn!

kändes lite större och häftigare när man var 10.. men va fan!

köpt cool nappklubba och fick en nostalgitrip..!
Ägde i go cart och vattenskidor.. på sista varvet tog vi hela varvet, Båda två tyvärr hade hoppats på egen solklar vinst men icke.. oscar körde intressant kängru style! dvs rumpan i vatnnet med 20 sek mellanrum.. uppskattades av samtliga som stod i kö:)

 

Tyvärr var vädret lite mulet o kallt så gjorde ett åka i nästan alla vatten rutchkanor, innan vi slutligen begav oss till bilen o kurade in oss i myskläder..

 

 

 

 


sådärja!

Tältuppsättningen gick galant, proffs el enkelt tält? kall öl och kycklingsallad smakade bättre än någonsin.. stor miss! glömde myggmedel.. bra grej.. egen rök eld i plastfolie förpackning, tror inte det va tillåtet..

vaknat ungefär tre hundra ggr.. sovit sjukt illa och drömt dom underligaste drömmar.. vill ändå hävda att tältning är sjukt underskattat!!

Ska packa ihop bilen nu och hitta toalett för lite pimpning av mig själv, nya kläder och tandborstning innan vi entrar skara sommarland..


Natt tältning!

23.05 entrar vi skara sommarlands camping!! hmm har blivit mörkt, tältuppsättning blir spännande!:)

flirta till oss en nattparkering.. ja då kör vi!

 

 


Obligatoriska kissstoppet..

Nu sitter man här i en busk intill vägen o slår en drill:) tur att mamma hade packat ett litet överlevnadskitt till oss som bla innehöll toapapper:) byte till varmare klaäder och vi fortsätter till första destinationen..

On our way!

Lämnat louie hos mamma, hämtat täcke madrasser i form av tunna sofftynor 4 st, ehh.. och tält..

Med håret fladdrande i vinden, öppen ruta och kvällssol lämnar jag nu stockholm.. Känns underbart!



Roadtrip!!

Hell yeah! Nu drar jag och oscar på roadtrip, "brattrip" när jag ser min packning.. fördelen med roadtrip har jag kommit på är mängden packning man kan ha med sig..:) Dessutom så krävs det eftersom vi inte vet var vi hamnar eller vad man behöver.. så allt som allt två ikeakassar och en stor ryggsäck..

Nu packar vi alltså bilen full m allt man kan behöva.. tar med tält som man kan sova i när vi inte våldgästar folk och tänkte testa allt sommarsverige har att bjuda på!


Första stoppet blir skara sommarland, of course! och svensk familje camping..


Vi har super billaddare med oss så vi hela tiden kan ladda kameror data och ha music non stop..


Följ med oss på roadtripen här!!


Händer det nåt kul i din stad.. vi kör skåne göteborg o lite däremellan.. vi våldgästar gärna;)

tjoo ho kram och kärlek.. lets go!

middag med heidi M och juicy


Hel kväll på ljungan blev det..
Mätt i magen och många juciy fruits och Hallon drinkar senare hade jag både fått besök av samira som gjorde snabbvisit, spenderat några timmar med Paula, haft ett högst intressant möte med otippad person, som ska följas upp i veckan.. Så bra kväll med andra ord.. Något som inte gick lika bra var att storstäda när jag kom hem..

softar mest!

ett av toppställena för det är på södra när det inte är så mkt folk där.. kall öl och M.J gjorde min eftermiddag klockren:)

En kväll på söder!

semester i stockholm, det är svårt.. jag kan inte slappna av helt.. det finns alltid grejer man kan och borde göra, iallafall inom musiken etc.. Oscar har semester nu så då blir det ju lite automatiskt att jag också har det!:)
Tog en skön hängkväll ikväll eller nummer tre sen vi kom hem från midsommarhelgen.. Åt på ljunggrens, drack jucy fruit och öl såklart.. Jajemen öl yrran fortsätter, going strong..
Knallade vidare till våning 7 på södra teatern och tog en drink där.. PÅ stora terassen spelade nåt punk rock band, skit tråkigt enligt min smak..
Orkade inte gå till skanstull så tog en cykeltaxi från slussen till skanstull.. Ett mkt underskattat färdmedel.. rekommenderar det starkt.. Vid rödljuset vid medis dök ett berusat ex upp.. otippat! den där presentationen man gör m nya respektive gamla är alltid lustig..
påväg insåg att vi tappat mobilen i cykeltaxin.. åkte hela vägen tillbaka, jagade ifatt cykelkillen, tog mobilen, åkte hem..
Bara så helt enkelt.. en kväll på söder!
trött..




utsikten från terassen på våning sju..



RSS 2.0