Bortskämd?

Vad ska jag säga! frukost på sängen kan lätt bli en vana, serverad av världens finaste, som man sen får krama sönder är ett säkert plus.. kommit på att nåt av det bästa som finns är att vakna låångsamt, äta frukost och sen få somna om intill en varm kropp.. Speciellt om man är lite seg efter en kväll av för mkt skumpa och långa nattsamtal.. ungefär så senaste två dagarna har varit..
sjukt besviken på att det fortf konstant är slutsålt till snabba cash, har inte den redan gått shiit länge? nytt försök ikväll, om man hinner efter allt annat som måste göras först idag.. Tänkte välkomna en ipone till familjen plus att jag råkade se att det va 70% rea på mkt bra fabulösa skor på götgatsbacken igår, måste kanske iaf titta lite;) finns ja annat nu som def har högre prioritet på inköpslistan för tillfället! typ flyttkartonger o golv o byråer o min fantastiska guldspegel som man kan spegla sig i till sman ser trippelt av sig sälv, vilket man faktiskt gör bokstavligen:) hittat världens finaste kandelaber med i silver som mååste införskaffas.. och så gardiner, mattor och sängkläder, och så hörde jag något om ny bäddmadrass, snacka om ut m det gamla o in med det nya! inte en dag försent..
så nu kom frukost och jag ska svepa in mig i en filt innan jag får krypa ner i sängen igen!! sön morgon all over again..
trevliga dag alla puss på er!

lövley lördag!

Lördag..!!!!!!!!!! den lördagen jag har väntat på och längtat efter i eveigheter känns det som!! Vad gör man inte när ens lover varit borta i år och dar.. Är kärlekskrank lite smått frustrerad.. burt today is the day!vaknade halv två, och hann inte hälften av det jag hade tänkt göra.. som tur fanns mamma på plats och hjälpte mig med den som vanligt översvällande diskhögen och badrummet som minst sagt behövde en lite touch av skurmedel och trasa.. nya lakan avtorkning och dammsugning plus candles och detta är rena kärleksnästet, nu saknas bara objektet!!!!

tillbringat kvällen hos tito i hans studio o avslutat unwanted.. Vi är väldigt oense om sista refrängen.. Tito har varit väldigt envis idag trots mitt inköp av Pollys som annars brukar smälta hans hjärta.. Ej idag!! inrte ens imitation av petville funkade.. Nästa vecka mix och då planerar att omvända honom tills dess..



Försöker förstå vad fan tito försöker säga på andra sidan glasrutan, vilket inte alltid e lätt!!;)


vilket inte alltid är så lätt..!






Fängslande Historier..

                                       

                              

                               

Som alla stora berättar har även kattis ett eget kroppspråk som hjälper till i hennes berättande när inte bara ord räcker till.. Så glad över att ha lyckats fånga detta på bild;) hennes magic fingers, oebeskrivligt roligt och lite läskigt på samma gång! men charmigt ticks? Har du några??

"Du ser ut som hon busschauffören i south Park"




Är det inte underbart med vänner som kan bekräfta exakt det man själv känner.. Sen kanske jag inte själv
hade kommit på just south park kvinnan för att beskriva min nuvarande look men ändå.. Sista tjejmyset hemma i kransen på ett tag hölls då i går kväll, med patty janet, kattis fatto och alex..

Såg skeptiskt på när kattis o janet skulle "woka".. Woka med ägg i? alltså wokgrönsaker m ägg typ omelett.. Alla vet att det kanske inte e världens smartaste ide att lämna mig och kattis själva i matrelaterade situationer el, vi går till mataffären.. men janet! Hon har ju koll, men igår fick hon mig faktiskt att tvivlal lite grann för första gången.. det artade sig iaf tillslut och patty kom infarandes fråbn jobbet, tog över o räddade hela matsituationen.. Tack för det!!:) Hon var också en ängel och körde i lite toning och klippte till min lugg som jag som vanligt massakerat lite själv.. Mysig kväll som vanligt och som alltid önskar man att dom kunde vara fler och oftare..

Resten av Helgen ska gå i kärlekens tecken, mmm mums och nästa vecka är det fullt ös med flyttning, packning städning tvättning packauppning, ja ni hajjar..

Efter Pattys skönt beskrivande kommentar igår var hon tvungen att belysa detta faktum lite extra.. så på mailen på fejjan fanns denna målande beskrivning och intressant jämförelse..


Tess tjejkväll                                  tess lörkväll

Tack love u too!!;)

Mycket ohhhs and ahhhs...

                                
                                 
                                
                                
                                

                               

Efter några småsnuttar hos tito så börjar det dra ihop sig och unwanted börjar bli färdig! stick o lite adlibs kvar.. vi bråkar värre än om vi vore gifta, så gör antagligen världen en tjänst genom att icke göra det..
Men trots allt gnabb blir det himla bra grejer gjorda ibland.. Tito som är en mkt talangfull sak på dom flesta områden har en fantastik ådra som aldrig slutar impa på mig och det är kör arren..
Älskar att skapa dom med honom, det är ren fröjd! ibland hör han grejer som hundar o höga ljud man tänker " att det här kommer aaallldriig att funka, är du knäpp eller?" men vips har man gjort hans korkade slinga och oopps va bra det blev!! kristito i ett nötskal.. Så även om han är så förbenat jobbig när han ska säga nej el vara envis m nåt jag verkligen vill för att han kan, av rent jävelskap så måste jag ge honom denna lilla stjärna..

Har ju slutligen sagt upp mig från det dagjobb jag haft a bit too long idag, känns dock inte än som den lättnad jag längtat så mkt efter, fortfarnade lite lösa ändar.. och trots hur jag har mått där så har min ena chef varit en ängel stundtals och därför känns det lite jobbigt det här, fast jag annars har vantrivts. idag när jag meddelade att jag skulle sluta blev det inte direkt uppläsande av poesi.. varit så pressad penga mässigt att jag inte kunnat gå tidigare.. Men varför ska jag alltid få så dåligt samvete för allt o alla?! specielt när det gäller människor som aldrig skulle få det gentemot mig, utan bara stövlar på..
Men såg att han på nåt sätt tog illa vid sig och inte uppfattat att situationen varit så illa.. Han har trots allt varit där många gånger när ingen annan varit det och han äger ett alldeles eget blogginlägg. tom, kommer faktiskt sakna dig o har dig att tacka för väldigt mkt.

Sov gott och kram..
Imorgon bär det dit igen för att styra upp en del..


sådär då, off I go!

                          
så, ett kapitel avslutat och ett nytt påbörjats.. sagt upp mig från denna lilla vansinnes hålla nu och hoppas på att få bli människa igen!! fri om än arbetslös.. om någon har jobbförslag till mig så hör av er!!!!!! om två veckor hyrs min lägenhet ut och jag kommer befinna mig på gröna linjen ett tag framöver, spännande.. 2010 kommer oavsett rikting def bli ett förändringens år.. Fortsättning följer...

imorgon är det dags!

                            
Hur länge har jag inte väntat på detta ögonblick!? Längtat efter att få säga just dom orden!.. Det kan gå hur som helst.. Är just nu mest stressad, lite nervös.. kan innebära krig.. Men vad kan egentligen hända? Sen kanske man kan börja bli människa igen rent mentalt.. come what may..


Jag älskar dig!

Dina tårar blir mina tårar, när det gör ont i dig känns det i mig.. Du är fantastisk och det vill jag att du ska veta, hela tiden, varje dag..

"Ni har ett väldigt speciellt sätt att diskutera med varanndra"

                                         
- Eh ja jo kristi är ju lite, ja du vet hoo hoo..
- hmm tror snarare att det är ni två ihop som e lite..
- va?..
- mm.. vad är grejen med er och kristi egentligen??
- hm jag vet inte riktigt..

                           
Total flipp när obehöriga normala männsikor entrar kaos studion.. Hela normaliteten rubbas!!
Har dessutom blivit intvingad i farmville sekten, vilket slutade med att jag inte bara har en massa jävla plantor att plantera och skörda (helt rubbat och lite sorgligt samtidigt) utan har även fishville, ett akvarie m fiskar som jag måste mata fånga sälja o uppfostra?!! och, ett skit fult pet i petville som heter barbie, som ska matas o tvättas hela tiden..(ännu sorgligare) Jag är jätte sorglig!! Stundtals..

Farmville inspirerad dagen till ära var jag tvungen att byta om till min jordgubbströja (cool planta som växer på fyra timmar fick jag lära mig idag) från LA och mjukisar innan jag skynda vidare till grinchen, efter att faktiskt varit normalt klädd  och söt en hel dag.. Klippoteket svängen gick jätte bra och hann prata och krama lite på patty också..
Känner mig totalt keff i rösten, det är för kallt ute!! och mitt dygn är så uppoch nervänt, att det e helt galet coh jag blir trött av ingenting..

Imorgon får jag herrbesök klockan 13 i form av titta på lägenhetskille.. jag bad honom ringa och väcka mig när han ringde idag och fråga om han kunde komma förbi. hehe stackarn.. Dammråttorna dansar överallt och diskberget börjar svämma över.. Har inte riktigt hunnit (orkat) fixa det så imorgon är det upp.. Finns en som vet hur sjukt bra jag kan finta på morgonen, när jag inte vill gå upp och låtsas i sömnen att jag är vaken och går upp fast jag somnar om på en sek.. bara gör allt för att slippa personen i andra änden.. Han måste ringa imorgon! hoppas jag.. Skulle vara så himla mkt bätre om man led av sömnstörningar på morgonen istället för på natten..

Så då var klockan 03 igen.. Perfekt!

                                      
                           

Du får mig nästan o känna mig lite skyldig o smått brottsligt påkommen bland mina darlings! hallå fy!!

           

Du springar faktiskt runt på massa stränder o har det underbart och steker runt på dödsheta klubbar på bali så låt mig o mina skor o nyinköpta plagg vara ifred!! även om jag kanske inte har råd så behöver jag dom verkligen tyck det är bra istället..!! massa..
kommer bara bli värre..



Nu skulle jag dessutom behöva köpa vinterskor, riktiga vinterskor eftersom jag absolut inte tänkt eller räknat med det här vädret när jag dammsugit affärer efter fynd! vill att snön ska smälta snabbt som fan så man kan börja klä sig igen! Blir att dra på sig uggsen igen ytterliggare en säsong, något snetrampade, men det får duga..






Jag Och pullan har haft vår alldeles egen typ av poker kväll fast utan poker.. en miljon skit tidningar o babbel.. fantastiskt.. Första dagen hemma nu på flera veckor. Rätt skönt och back to reality även om jga idag inte kom mkt längre än säng och soffa.. men imorgon är det schema från morgon till kväll. Gossip girl utgör inte alls samma härliga hängcompany som OC, även om chuck bass stundals är mkt het, nördig som fan, men het..
Känns som att det börjar bli illa när man nästan vaknar i sömnen av att man nästan.. Ja, behöver gå upp o dricka ett glas vatten!



Pullan bjöd dessutom på en intressant upppimpning av nuddlar eftersom våra plånbokar gapar tomt! chili, purjolök och buljong, mums..saknar mamma lite jag e verkligen värdelös på att fixa något o äta, hur enkelt det än må vara.. Längtar efter oscar, min sexiga mäster kock!!




Jag kan inte andas!

                           

Andra gången jag går utanför dörren under min 3 veckors ideperiod m OC hos mamma och värktabletter..
Ja, andra riktiga gången, förutom tre dagars galet shoppande m mamma i stan under mellandagsrean men då hade man lyxen m bil fram o tillbaka till affärerna och mamma var privat bärare så det räknas inte..

Mamma bor lååångt från tunnelbanan m mina mått räknade iaf och det e såå kallt!!
Ska sveriege möta en ny istid nästa år?? jag kan fan inte andas, så kallt är det! och dessutom har jag inte räknat m denna kyla nu.. Jag har helt andra kläder o skor i huvudet och dom passar inte ihop m det här vädret.. Dessutom ramlade jag två gånger på väg till t- banan för att det e skridskobanan hela vägen och ingen har insett att sanda kunde vara en bra ide!! det är faktiskt januari, årets värsta månad och det händer ju faktiskt ibland på vintern att det kommer snö och att det då behöver sandas på vägen..
Jag har också världens träningsvärk i benen för att det är så ansträngande att gå när man måste spänna benen föra tt klara av att ta sig levande fram..

Köpte pollys till grinchen som väntade i studion för at göra klart musiken till unwanted för att få honom på lite mer givmilt humör.. han fick för sig att jag var en timme sen för att han hade skrivit på msn att vi skulle ses kl 18 utan att få svar för att han itrodde jag låg o kollade på oc i vanlig ordning.. men det gjorde jag inte!! alltså kristi använd tel som en vanlig människa om personen i fråga inte svarar i på msn!! och jag får visst ha på msn på datorn även om jag inte är där! nu är det snart dags för sång iaf..

Imorgon ska jag flytta hem en sväng, innan flyttlasset går till en ny adress;) wwiiiee.. och så blir det mysa m min angelica! back to life, OC är slut..

Gott nytt år och årtionde och allt då!

                  



Dagens outfit (el ja veckans inkl jul och nyår)

Sjukhus skjorta- finns på de flesta sjukhus och instutitioner där operationer görs(ett helt oslagbart plagg har det visat sig).. Pris 0 kr

Partyhatt - En present från någon som uppenbarligen misstolkat situationen..Finns nog på konsum? Pris 20kr för mig 0 kr.. Toppen!


Trodde aldrig att jag skulle säga dessa tre år i samma mening jul, nyår, bingo.. but oh yes this year i did.

Jag befinner mig fortfarande hos mamma, lite längre än väntat.. Laddar inför detta nya år som visserligen nu redan har börjat, men jag laddar fortfarande och är inte riktigt redo att ge mig ut ännu..
Befinner mig i en helt underbar OC från början psykos, som jag tänkte stanna i ett tag till, förutom några undantag som lite singing och andra praktiska saker som måste tas tu med..
Jag älskar oc just nu och ser marissa, ryan, summer och seth som mina bästa vänner för tillfället.. very said men så är livet ibland!

så sov gott.. man skulle kunna säga att jag är tillbaka a bit efter ett värdelöst bloggande.. Kommer dessutom utöka denna blogg med en till.. jag älskar att ha detta vardagstugg men har för många alteregon som inte får plats här.. Så håll ögonen öppna!

kram och godnatt nu är ju klockan halv 4, ännu mer toppen eftersom imorgon är ända dagen jag faktiskt måste gå upp och göra något.. helvete en hel dag utan mina bästa vänner.. hur ska det gå!?

RSS 2.0