Bara Underbart!

Med bara kilometerlång strand framför mig, underbar solnedgång, vind i håret och musik i öronen kan det inte bli annat än magiskt! jag ser det jag vill se, tar in det jag vill ta in, något annat existerar inte nu.. känns som att någon klippt loss snaran från halsen o jag kan andas!

perfekt kväll tills jag insåg att jag inte hittade hem o totalt hade virrat bort mig efter allt för mkt dagdrömmande, men det är en annan historia:/ hem kom jag iaf, tillslut..








Charter bussen



Det finns något fruktansvärt charmigt med en charterbuss! Alla dessa karaktärer, jag bara sitter o njuter känns som att jag är med i sällskapsresan:)
Jag har inte varit på charter sen jag var typ 16 med mamma på cypern,
 mitt största problem då var if det fanns några snygga killar på samma buss, hur folket verkade och jag kunde aldrig slappna av förrens jag kom fram o såg att alltihop verkade bra o listade för mamma allt vi skulle göra.. Hde en oskuldig romans med delfin killen i zoot bredvid oss han var säkert 20 år äldre än vad jag var och hade bruna ögon o hår ner till rumpan.. Vi pratade om delfiner livet o filosofi o jag tyckte han var skit härlig, mamma var inte lika förtjust.. en natt hade han bjudit m mig till akvariet efetr stängning vilket jag verkligen såg fram emot( hade ju redan tvingats tacka nej till en lite tur till havet för att träffa fria delfiner haha stackars mamma!) Kommmer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde el hur natten var men mamma satt iaf och vantade på mig utanför akvariet när jag kom ut, där hade hon suttit hela kvällen.. min älskade mamam!!!
 detta har nu if lagt sig betydligt.. Týcker att charter jsut i nuläget känns helt fantastiskt! Går ju inte att jämföra med långresor och annat, båda har sin charm.. Som men samlade boksamling charter är som en lättläst härlig feelgood bok som inte kräver något alls..  Precis vad jag behöver!

Väl Framme, hotellet är underbart!


off I go!



Flyg rädslan tillfälligt botad och jag har landat hel och levande!:)
Lösningen: hålla sig vaen 24 timmar, jobba dubbelpass, vitt (lagligt) piller, samt bli lite besviken på någon man gillar.. resultat skön o dimmig flygresa och alldeles för mkt taxfree shopping, men va fan jag e ju rädd ja och ensam?!! slapp också undan 10 kilos övervikt, hon i incheckningen ville inte röra till det när jag va så rädd.. det är vad jag kallar service!!!!
Har för första gången lyckats få en sån där lyxplats vid nödutgången mkt supermkt space för benen, inte för att dom är så långa men ändå..
Det innebär också att flygvärdinnan, flygvärden? det va ju en man aja sitter mitt emot än under start landning o turbulens, han va inte trevlig o sket fullständigt i mig, men ingjute ändå lite trygghet att han satt där fladdrande m blicken efter någon söt gaykille han kunde le ett äkta leende emot..
Gav bort nästan all min mat till herrn och han matglada fru bredvid, den maten som jag var så noga med att få INKLUDERAD! känns liksom lite som et måste även fast maten smakar skit.. Kan också bero på att jag tvingade jan att köra mig till mc donalds innan planet gick o inte var så hungrig..
Han blev iaf jätte glad o ville i gengäld rekommendear taxfree produkter, vilket jag inte hade bett om( har nog m att förslka behärska mig själv) Fick också hjälpa det förvirrade paret att fylla i det konstiga "fråge formuläret" man tydligen alltid får nu för tiden..
Vid LA resan ville man veta om jag hade några planer på att döda presidenten vid min vistelse, eh!!?? får alla terrorister den frågan eller? jag tänkte mest dansa o leva livet men nu när du säger det så!! ska jag kryssa jag då?
I Tukiet vill man helst veta vilken temperatur jag har?? (bryr sig inte lika mkt om mord) Ja vänta så ska jag bara ta fram febertermometern som jag alltid bär med mig i handbagaget! Jag o paret bredvid kom tillslut fram till att vi hade 36,5 grader, kändes normalt o bra.. Hoppas jag inte har fyllt i deras papper fel så dom hamnar i turkiskt fängelse hela semestern!
Det är också viktigt för turkiet att veta om man har, känner någon eller har umgåtts m någon som har svininfluensan. Det är ju en illness som dom flesta killar jag omgivet mig med senaste verkar ha långvarigt och uppenbarligen med ett imunförsvar mot det lika med noll. Tror dock inte att det var den typen av svininfluensa turkiet menade.
Så så entrar jag nu turkiet med 36.5 i temp och utan svininflensa:)


Intressant att se vilka männsikor som i slutändan är dom som finns där o ställer upp när det gäller.  Tydligen inte alltid dom man tror, skulle önska el som ropar högst..  Blir både förvånad, ledsen och glad på samma gång!
Tack jan för att du är en sån fin männsika, trots att jag vet att du ibland förbannar dagen då våra vägar korsades;) men mc donalds, mackletande och nattkörning är inte alltid så tokigt det måste du erkänna! Din generositet, kravlöshet och humor är underbar.. Ska nog hitta en liten skön turist t-shirt till dig du kan ha när du plåtar:)

Kärlek till er alla därhemma!

snart e det dags!

Sitter på jobbet.. längtar bort.. Igår packade jag allt inför resan:) köpte böcker, besökte apotek o farbror doktorn! Blev måttligt besviken på att han inte ville skriva ut något lugnande som är avnebildande, med andra ord något som faktiskt hjälper men klassas som narkotika! kommer få stå ut med ren o skär flygskräck!! fy fan!!!! jag har sån flygångest att det e larvigt, spec när jag ska flyga själv.. Packningen består bara av sköna grejer o ända skorna blir ett par flip flops, allt som är det minsta sexigt får stanna hemma;) kommer nog få nog av turkpojkar ändå om jag har förstått detta rätt..
Idag blir det kvällspass på Grand efter detta så lååång dag.. Snabbfika m janet, förhoppningsvis en hejdå kram o ipod från o sen blir det till att försöka få ordning på lite musik när jag kommer hem för att invänta skjuts till arlanda kl halv 4 mm, toppen..
vad vinner man mest på att hålla sig vaken eller sova några timmar?

landgren & funk unit..




soundcheck from hell!!



Trodde att mitt huvud skulle sprängas i tusen bitar.. Niklas var road över min missär och spädde på genom härliga inlägg o damp trummande på mina ben.. ljudkillen hade otroligt fin häck så försökte hålla mig vaken genom att kolla på den när han kröp runt på golvet o fixa sladdar.. golfklubbar kände jag förövrigt inte va min grej.. det här m killar i ljusrosa och babyblott, tillsammans!? nej tack enligt golfnördarna i bandet har jag uppenbarligen ingen koll, det ÄR snyggt och stilfullt, ookej vi säger så! i bilen har jag blivit helt såld på landgrens abba platta!! det är sådana sång arr musiker så man blir helt matt..

så glad att du finns:)


mys m fanny!



Tänk att min gitarr kunde låta så bra, när någon annan spelar på den.. Fanny är som avslappningsmedel för mig.. sushi lite vin, gitarr, sång, skulle stannat hemma så hela kvällen men fick damp vid 23 o åkte till söder där vi träffa bauer packet o det blev alldeles för mkt dricka.. kommer få betala för det imorgon!!



Side here i come!

Resa bokad!! weeiii.. Ge mig onsdag nu!! Jag kan inte längta mer efter att få lämna detta land en vecka:) och för första gången ska jag faktiskt åka själv.. Det enda jag e livrädd för är hur jag ska klara flygresan, ensam, panik!!! ingen kattis o hålla handen el som kan läsa i landning o start och krama i turbulens!!! satans flygrädsla, men skam den som ger sig.. ska se om farbror doktorn kan skriva ut nåt skönt lugnande piller!!! fråga två, hur smörjer man in sig på ryggen när man är ensam??? måste man ständigt flirta med poolkillen el någon stackars trebarnsfar som e där m familjen??
Saker som ska göras under veckan är iaf hamam turkiskt bad, och forsränning!!! Mamma med fler gillar inte alls det här..  Spännande o se om man får några bra kamelerbjudande?! men eftersom jag inte har någon man med mig som dom kan deala med kanske det blir svårt..


lost me there for a sec!!!



Någon mer än jag som inte riktigt fattade hur var o varför eller vad som blev annorlunda.. tycker det blev precis som vanligt.. ja förutom att ena herrn satte på sig klackskor vid 00.00.. söderköping i all ära men underbart att komma hem.. lite förvirrad.. var kom egentligen den militäraktiska lösningsmodellen ifrån och hur gjorde den något annorlunda.. borde retorikkurser kanske vara obligatoriskt för alla som ska prata inför folk??

Min lilla prins!




Högvakt på slottet, känns bra att kungen kan sova tryggt.. tror att alla såna här små soldater skulle kunna bli dansare..

anna skipper skulle säga fy!

om hon fick nys om mina sista veckors leverne.. kanske skulle vara på sin plats att lägga upp sitt veckointag på ett sånt där härligt skipper bord som alltid står placerat på något konstigt ställe! skulle fina lakers, cosmo, gt, rose, vitt och lite annan drinkblandning, sushi helt ok iof, pompa, pizza, lite yougurt och ja en del nyttigheter också men inte som det brukar vara när det levs efter fullkorn o nyttighets regler i massor.. Får vara såhär till i slutet i aug..





fredagen startades m HK på hotellet.. Glömt kortet så länsade kattis och gick sedan över till ett annat:) Tror också att hon körde en fuling m vissa kolleger, smygblinfdateintroducing, hehe fy! När jag fått nog av bakåtslick finans o kråsskjortor trots underbart sällskap blev det mellan landning på söder där mamma o lillprinsen hållt till under kvällen, lurade arvid vidare m öl o lakers o skickade hem mamma som tycker jag lever lite väl m gasen i botten just nu..





Bauer har blivit som en bar m ungdomsgårdskänsla nu.. så även denna kväll med folk in o ut droppandes.. boo dök upp o hetsade om kebab, jag pratade massa musik, hann m lite salsa och va över hos akie på muggen o snodde en macka..
Fortsatte kvällen på F12, där jag fick krama på både samira och janis som spelade skivor.. samira jobbade tyvärr men såg till så att allt blev smidigt..
Ekonomiansvarig såg till att taxi o nattmat fixades på bästa sätt tack för det;)


Bästa!


så där ja..



fantastisk fuckup!


pilot och ösregn!!


blev iaf månadens hjälte enligt tobbe när jag svängde förbi för att bli dissad framför kameran, underbar känsla!
Kul att tanken m att du skulle komma o hämta mig vid jobbet var att slippa regn men att du stannade några mil därifrån..;) tur att kemtvätten lånade ut stora plastpåsar!!! Underbart att din trötthet bytts ut mot lätt ADHD.


bubbel bubbleroom baur








Alla bra grejer börjar m b!  då e du också bra bobbo, tur för dig;)

Lite mingel på Bubbleroom och smyggtitt på nya kollektionen gestuz, röd dricka m mysiga boo, my, och tobbe.. Hittade en hel del plagg som jag tyckte va fab och är väldigt sugen på när kollektionen kommer ut..



Byte sedan stureplan mot söder och baur som jag gift mig med just nu för att träffa sara.. med grabbarna grus på plats som alla def gick ut charmskolan med högsat betyg och desstum blandar super drinkar kan det inte bli så mkt annat än bra.. DJ J rodda om till lite salsa så inget att klaga på.. bra kväll, bra middag, bra mys.




hur gott va inte detta!



Lunch m en av mina absoluta favvo blondiner, hetro kattis! fan vad jag har saknat henne! har ungefär ett halvår Att catcha up o hann inte så mkt idag men lite.. Tjejen vet allt om mig och efter att ha setts varje dag på jobbet har det varit väldigt tomt sen hon lämnade mig;( världens bästa tjej m världens härligaste tuttar o leende o humor o ja hela hon helt enkelt! så olika men så lika.. Hon tjänstgör dessutom alldeles utmärkt som skyddsängel och bär ens skidor när man inte själv orkar..  Nej, hon är inte singel längre tyvärr, sorry!

åh så blev man m bebis helt plötsligt!



Efter morgonsens t bana konverstion som i stort sett lydde - åh vad jag inte gillar massa skrikande barn på morgonen när jag e trött, (och inte alltid annars heller!) så var det någon däruppe som tydligen ville jävlas lite, för väl inkommen på jobbet visade det sig att finansstället hade förvandlats till dagis!
Alla chefens barn, som är minst sagt vilda körde på för fulla muggar, ghhaaa!
helt plötsligt fick jag också en bebis i knät, en nappflaska i kylen o sen var dety bara att köra.. jag har blivit en väldigt uppskattat "passa henne/honom en stund på jobbet och fasiken visst har jag super hand m barn..
Efter några valssteg och sång var också denna bebbe piece of cake o han sov som en stock tills storebror kom o skrek i örat..

Råkade ta en liten runda på stan efter jobbet inköp som jag inte har råd med alls kommer upp sen!! jag e kär!
annars lugn kväll hemma..
saknar janet o frugan, alla har varit alldeles för upptagna på varsitt håll nu..


var e maten!??





Min högsta önskan när vi sprang iväg hemifrån var att det skulle serveras lite sköna snittar el mat i någon form, ack så fel jag hade!! Sthlm Fashion Week party annordnat av bindefelt såklart bjöd på chips och choklad inte för att chokladen inte var god men ändå!

Fråga ett, varför går inte bara dom mindre okända människorna in, dom som inte alls är av intresse att fotografera el för bindefelt att gosa o ta i hand med.. Fråga två hur ofta färgar gynning håret?
Hur som helst lyckas hon alltid vara skit snygg, även här in black..
vissa sångpinglor hade haft lite lösögonfranstrubbel, väldigt fult, och en vis bloggbrud borde testa ett nytt ansiktsvatten..

Träffade ricki i vimmlet alltid lika kul, sågs sist 2 sek efter mitt o kattis gig men nu hann vi prata lite mer, stolt över att jag lyckadesfå en avig trött pojkvän att hmäta honom på cykel.. better safe than sorry..

Ett annat mkt härligt ansikte är knappen från nrjs morning show.. han har en förkärlek till en av mina låtar men vi har aldrig setts, jag har redan erbjudit honom en dansplats när det e dags som jag innerligt hoppas att han tar emot, ni som har missat måste ju kolla in kilens danceskills.. kul o träffa honom iaf, skön kille..

Förutom dom lyssnades det mest på den ena mer egenkära person efter den andra där egot va större än hela chokladskålen o den tog liksom aldrig slut, hur mkt boo än tryckte i sig..

sängfösare på baur innan en välförtjänt mc donalds måltid förtärdes på t banan och vid en väl vald plats utanför kransens pizzeria..

En dusch senare o jag tror jag har en överraskning utanför fönstret som visslar lite försiktigt, skaffa tel goddammit!

måndag på riktigt

Första dagen på jobbet, känns det någonsin ok?? ja kanske om man kommer tillbaka till ett jobb där man gör sin grej, det gör ju inte riktigt jag här..

Men har iaf röjt min plats o städat upp o rensat ordentligt coh det som är bra är att jag får en massa gjort under tiden jag jobbar som jag inte får hemma.. ska börja ta det här datakörkortet nu också, nån glädje ska man väl kunna ha av det..

Kvällen bjuder på en liten trip m boo till cafet där bindefelt har något partaj.. så hem o pimpa sig lite o sen bege sig!

nytt rekord

Jag har gjort det!! jag har slagit mitt egna sova bort en hel dag rekord!! helt otroligt, gick upp ur sängen kl 18.30! det ni!
Behöver jag ens börja tala om hur ångetsen steg sakta men säkert m tanke på att det var min sista lediga dag på ett tag och solen strålade o mobilen visade ett par sms o missade samtal..
dagen inte bara började fel utan fortsatte även så.. sprang ner o började tvätta o efter att ha släpat ut 5 ikea kassar bad jag min granne eddie som stod o småpratade m mig att stänga min dörr. Kom på att jag inte själv hade stängt den för att jag hade nyklarna kvar där inne!! hallå!! helt hjärndöd.. så där stod jag m min tvätt bhlös utan någonting och svinhungrig.. Va bara sätta igång o tvätta o inhysa mig hos eddie tills mamma kom.. Hon kom m min älskade kisse som har varit på semester hos henne det va iaf mys..
Åt sushi och sprang upp o ner i tvättstugan hela kvällen och maskinerna stänge av sig lagom när alla dyblötta lagan låg i o torktummlare o torkskåk var överfulla.. kan jag nu lära mig att inte vänta så här länge mellan varje tvätt..

Mariefred!






Jag e som känt hemskt dålig på geografi, något Anna ständigt påminner mig om i tid och otid.. Nu har jag iaf upptäckt denna underbara lilla stad där vi skulle giga på ett bröllop alldeles intill slottet. Eftersom vi hade soundchecket vid 13 hade vi hela dagen sedan att slå ihjäl, det var ingen konst kan jag säga! var som att befinna sig i en saga.. såå vackert o pittoreskt överallt vatten slott små tåg grönska o blommor överallt.. skulle inte vara helt fel att ha ett litet hus där.. fanns inte mkt att ställen att bada på dock så vi tog bilen till närmaste ställe efter att vi gjort stan.. Mårten föreläste om gustav vasa och fredrik aka stålmannen visade sina skills genom att tända ciggaretter med sina glasögon, mäkta imponerande!
Efter bad o stadsvandring intog vi hotellet för lite middag och ett glas vin, visade sig att alla fick njuta av det där glaset utom jag!! varför?? jo ingen i personalen trodde på att jag var över 18!!!! eh va!! ok att jag ofta får visa leg o är van vid att höra att jag ser mkt yngre ut än vad jag är, men det här tog priset.. blev synad av 4 anställda sen kallade dom på chefen som sa att dom inte serverade mig utan leg och att det inte alls va så otroligt att jag skulle vara 17 trots mina protester.. fick väldigt grinig smida egna planer på hur jag skulle kunna få lite vin etc.. ja menar hur gjorde man när man faktiskt va under 18..
Jag o mårten gjorde senare ett tappert försök att sova en stund innan vi skulle gå på, gick sådär! våra mysiga små rum hade ingen AC o det va smällvarmt!! däremot hade alla rum en burk inlagd gurka och must på nattuksbordet??!! eh toppen tyckte vi?

Giget fortlöppte som dom flesta bröllop.. Började alldeles för sent, smma männsikor som dansar o släpper loss, samma som står på kanterna o rör sig lite i hopp om att ingen tycker dom ser dumma ut vissa i hopp om att någon ska komma o bjuda upp. skor tas av och slipsar fästs i pannan etc etc En överförfriskad brudgum som vill göra något m bandet, i det här fallet var det att spela gitarr o sjunga keep on rocking.. Han slacktade en bra låt kan jag ju säga, lät förjävligt..

vi skulle egentligen sovit över, men lyckades få skjuts hem m lasse o mårten som skulle hem i en överlastad bil, fick sitta under syntar o gitarrer men va så glad över att inte behöva stanna där så det gick hur bra som helst..
En annan grej typiskt för bröllop nämligen är att alla raggar besinningslöst, desperationen blir liksom lite mer påtaglig och alla blir lite blödigare och vill extra mkt hålla om någon när andra gifter sig..


mys sushi o bloppis hos boo



Trötteheten har def infunnit sig.. har spenderat kvällen i bobbos soffa i ett skönt zombie liknande tillstånd, ja el ja tills hon tar fram det ena fantastiska plagget efter det andra för att inte tala om skor o väskor som ska säljas innan hennes flytt! hon ränner runt här som en galning m kamera i högsta hugg och jag försöker förtvivlat be henne att inte sälja vissa saker, men hon är skoningslös...
snyft!!! kransen kommer inte bli sig likt utan henne här.. har precis börjat vänja mig vid att ha denna lilla härliga figur nära till hands, typiskt..
men. om inte jag ska ruinera mig här så gå in o kolla bobbo kollektionen till salu på hennes blogg, många godbitar;)
bloppis

imorgon blir det lite jobb i form av en spelning m remington i mariefred, rätt opepp i skrivandes stund.. dessutom har jag fortfarande såå ont i foten efter flip flop fiaskot det stora såret vill inte läka.. så blir inte lika mkt hoppande imorgon som jag normalt brukar bjuda på..

några dagars dimma kollektiv och fina vänner..

Fick en smärre chock när jag insåg att det redan va fredag, känns som måndag igår var tog dagarna vägen??



Tror det började m solsväng vid vinterviken med josse och sara, mys o småprat tills två nakna barn ringade in oss medans dom sprang o skrek o sköt m vattenpistol, något jag gillade? nej inte direkt, tur att dom hade en förståndig pappa som kom o hämta dom efter att jag frågat om dom inte kunde bilda en ny ring..

Vet att jag sen åt en underbar sushi med jea en nyfunnen vän som jag är väldigt glad att jag träffat, genomsnäll och stake i samma paket, underbart va! Väldigt kul m nya personer som bara dimper in i ens liv o man bara rent instinktivt
vet att det är någon man kommer tycka mkt om.

Vet sedan att jea hyrde film till boo som varit ute på äventyr men att min rastlösa kropp inte följde m utan drog sig in till söder!

Vet att jag träffade upp pullan och att jag större delen av kvällen hade taggtråd i munnen, speciellt ch och oscar har nämligen intygat detta.. lakers vin o cosmo har iaf aldrig smakat så bra och till min stora glädje fanns jimmie på plats lagom dimmig han med o blev min partner in crime..
levererade en del agg, förlåt oscar.. innan jag m stor hjälp av jimmie köpte middag på mc och tog taxi, något berusade..

Vet att vi däckade så fort vi ätit upp maten, jag har nu sovit på världens oskönaste soffa, jimmie skulle promt somna till jätte hög musik som var tionde min började brusa, tror det är en terror metod man använder i länder långt borta!!

Vet att jorge kom hem vid 4 5 efter att han fortsatt göra stan och körde världens film inspelning morgonen till ära.. jag trodde det va 10 pers som kom men tydligen var det bara han som prata o skratta m sig själv under hans filminspelning av jimmie, vars andning måste varit väldigt underhållande, minst sagt, härligt!! jorge e btw jimmies fru, världens gulligaste par..

Vet att jag nästa gång vaknade kl 7 för paret skulle iväg o sälja en bil???? eh japp så jobbar dom.. blev inget mer soffa kan jag säga..

Vet att vi på hemvägen hade storartade planer om strand o powerwalk  dagen efter som till min egen stora förvåning infriades..
häng hemma, frun i huset gjorde matsäck, underbar matansvarig..;)  jimmie blev automatiskt ekonomiansvarig, såklart vem annars..  själv intog jag den ansvarsfulla rollen som kortleksansvarig!!
världens bästa gäng åkte till globen, inhandlade bikini o solglasögon till mig, filt hitta vi ingen, matansvarig fick för sig att han skulle spatsera runt o shoppa i ett zoo, där sa ekonomiansvarig ifrån..

Efter kanske världens längsta powerwalk i leopard färgad bikini, hopkok av grabbarnas kläder o ett par flip flops i typ stl 100 var vi iaf framme vid mkt mysigt badställe m golfklubbor i högsta hugg! matsäck, läsk, glass o bad kunde inte bli så mkt bättre.. fick mig o minnas varför jag nästan bara hade killkompisar som liten, finns det något mer okomplicerat o skönt än att hänga m killar? desutom tillhör dom här skönaste laget.

Lugn kväll byttes ut i rastlöshet o så det blev häng  på pullans jobb där jag fick mkt god mat o efter ett glas vin o kaffe va jag tröttheten som bortblåst,  tog en sväng förbi söder igen lämna tillbaka dom bästa mjukisbyxor som någonsin tillverkats o fastnade återigen m ett glas vin, jag o nätter, stor kärlek..
Trots den osköna soffan var det där jag återigen hamnade men lyckades dela den typ 40 cm breda saken m världens mysigaste kille, detta mina damer o herrar är en konstform, tro mig.. o vi klara det galant..

Vet att vi sov betydligt längre än dag ett, även om det  nu bestod av mer trix för att inte hamna på golvet än skön sömn..
Hade officielt hoppats på tvätttid när jag kom hem, men blev så innerligt lättad när dt inte fanns någon.. hann m film o sova innan jag möte upp karim, var? samma ställe såklart, vilken överaskning.. började m vin avslutade m läsk, något trött.. sovit nästan hela dagen, känns som att man slösar bort fina lediga dagar kanske, men satan vad skönt det är o ligga i sängen när man väl kan o får.. o att jag har en förkärlek till nätter, det e ju bara så det är..



en helt vanlig måndag!!


bild tagen från bobbo


Vad ska man säga annat än att man fastnade in a la casa booboo.. härlig tjejkväll m allt vad det innbär!! kan känna att boo var något aggressiv mot mig dock, men det är förlåtet för denna gång,;) inte mitt fel att hon va spik nykter o jag fick tag på en jätte konstig läsk o någon koskingorva el annan finsk sprit i hennes skåp!!!! Fick även kvällen till ära ytterligare bekräftning på att ett ex är den störsat fittan som gått i ett par skor.. det här m att göra om ex öland till ett litet instängslat hak för idiotiska människor kanske inte e så dumt trots allt, spec inte när dom inte ens är i bestånd att fatta sin egen dumhet!

Dagen har förövrigt varit helt underbar.. Solo m tidningar o böcker har jag legat under solen o njutit av mitt eget sällskap, ätit sushi druckit vin och inte att glömma min insmugglade magnum mandel (inte mitt fel att vårat kransen hak inte har börjat m efterrätter än!)





nu e det dags för sängen och hoppas inerligt på sol imorgon också:)

mälarmys!!





Vaknade vid 15 idag och rusade iväg till mälarpaviljongen för att möta upp tjejmaffian.. Kändes dock aldrig som att jag riktigt vaknade ordentligt och nacken känns ordentligt efter allt släng igår.. hade jag orkat hade jag följt m o sett lady gaga lite trist o missa, men bara trängeln o hetset där fick mig att vilja stopa huvudet i sanden, hade någon kunnat dra runt mig i rullstol så kanske..
följde m o åt creps m andra halvan ist efter att jag hade hämtat gage o lämnat tillbaka scenkläder..
Stort plus för hallonsodan!
Stort minus för att vänta 1.50 min på en pankaka m lite kött o svamp i!
mysig dag iaf men ska försöka komma i säng innan 06 idag och har sagt nej till alla gå ut förslag.
Blir det sol imorgon kommer jag ligga o mysa m pullan på rålis hela dagen, så hoppas!!!!!!!!!
Alla som e lediga e såklart välkommna o joina!:)

hot love!



SÅ me helt slut o fördig gigat för ikväll! god natt gott folk.. Puss


fullt ös medvetslös!



Vet inte om det är sommarlovet el för mkt svirande igår, men va helt död efter repet idag och blev ju ännu härligare av att vera stod o krämade på m "mera porr, mera splitt" hahah.. första o enda gången vi hann köra m jane, hela veckan har kört i hop sig.. men här har det hållts till idag iaf.. m en jane springandes fram o tillbaka eftersom hon skulle klämma in rep samtidigt som hon var kordinator för mr gay el något sådant som hålls nu under pride.. Imorgon blir det iaf def pride för hela slanten på först nalen o sedan avslutningsfesten på cafet.. vad vi ska ha på oss har vi fortf ingen aning om men hoppas det e dansvänligt.. Gay, porr och house, hallelulija!!!:)


RSS 2.0