Skräck och halloween mys hos paret kärlek!Ikväll bjuds det på Halloween mys kväll hemma hos mitt absoluta favorit straighta par, niko och patty.. Pusselparet om man så vill! Det är dom i min vänkrets som gör att man lever i hopp om att den där riktiga true love grejen faktiskt existerar, om dom någonsin skulle bryta så skulle vårt hopp om kärleken antagligen dö..!! och det vill vi ju inte, hehe tungt ansvar att axla;)

Ja iallafall då ska man alltså utsätta sig för en sån riktigt vidrig skräckfilm ikväll då.. På menyn står "Paranormal Activity" sån där hemsk handcam film, usch.. Patty rekommenderade att man köpte en flaska vin för att lugna nerverna med.. Tycker inte hon behöver oroa sig så fasligt mkt, hon har ju en stor trygg karl att krypa ihop hos, jag tänker def tränga mig ner någonstans där det känns varmt och kramigt bland mina kära vänner, eftersom den jag helst vill krama på jobbar;(
Kommer nog inte våga sova själv sen så hoppas kunna kirra sovsällskap iaf!


Många myskvällar har spenderats i detta vardagsrum under åren:)En grej som slår sällskapsresan..

..När jobbet ska till sälen för kickoff..
 Första året var jag konstant berusad på rödvin för att klara av spektaklet;), gången efter hade jag lärt av det misstaget och var istället spik nykter hela helgen.. kanske ska köra någon blandning den här gången då inget alt kändes ultimat! Till skillnad från tidigare år ska alla dessa människor dessutom sova i samma stuga, herregud, blir nog spiknykter eller totaldäckad som gäller ändå, spolar det där med mittemellan läget när jag tänker efter.. skulle lätt kunna sätta ihop en såpa av alla dessa udda karaktärer även om det def har sin charm:) så m rätt kamera kanske det blir spiknykter ändå..

Ska man ge sig på snowboard igen? fast jag slår mig sönder o samman i tron om att jag på en timme ska bli snowboard proffs som gör volter och andra trix.. gillar ju snowboard oufiten också..  kanske kan skippa brädan och bara gå runt i den istället..? Är ju så satans envis i vissa lägen att en hjärnskakning inte känns som skäl nog till att lägga ner..
Nej, man kanske skulle hitta sig en sån där läcker varg hund istället o promenera runt på nån bergtopp medans dom andra kör slut på sig och sen pimpla rödtjut när galenskaperna sätter in..


sälen nr 1 med min fina hetrokattis, sökte oss chockade in i en trygg rödvins dimma..

  sälen nr 2 halvt ihjälslagen och spik nykter!


Sälen nr 3, återstår att se.. uppdaterar i januari.. blev bara skönt påmind idag när jag såg stora lyxstugan som var bokad.. jösses.
Ditt ex..

                                
Den här ex relationen hur funkar den egentligen tycker ni? Ä der ok att din nya partner fortfarande har kontakt och en relation med kexet? När är det mindre kul eller rent av lite galet? 
Råder uppenbarligen lite delade meningar om det..

Jag kan säga såhär, jag är generellt inte emot att man fortfarande har kontakt med någon man varit tillsammans med tidigare.. Men samtidigt beror det helt på hur relationen har sett ut och vad den är baserad på i dagsläget.. Går inte rakt av att säga att det är rätt eller fel, i mina ögon..

En relation som sen länge är överspelad och klar observera, för båda parter, och där man faktiskt kan vara "vänner" ser jag inget fel i..
Jag tror definitivt att man behöver ett riktigt uppbrott o tid utan varanderas inblandning en tid innan man ens kan höras igen.. Jag var själv vääääääldigt dålig på det sist (tack gode gud mina vänner att ni fortfarande finns kvar;)) och även om jag hävdade motsattsen och antagligen själv trodde på det och inte ens var kär längre så var det inte helt över på alla plan förrens vi bröt på riktigt och inte hördas, alls, never, nada..

Pratar då om mitt senaste ex.. Idag skulle jag tex aldrig drömma om att ha en relation med honom, oavsett om mina kärlekskänslor är helt slut, en relation är beblandat o föäargat av så mkt mer än så.. 
Jag skulle fortf kunna göra det m "ryggen fri"  och utan att göra något fel utåt el mot en ny partner men det skulle ändå inte kännas rätt och totalt onödigt och av fel anledning..
En alldeles för komplicerad relation och som gjorde väldigt ont då och inte var helt bra, finns absolut inget behov för oss att höras som vänner, och under dom första två åren efter att vi gjorde slut och fortfarande hördes var som ett enda långt efterspel med flera känsloutbrott titt som tätt  från bådas sidor, även fast det var "över", där säger jag bara bryt!

Mitt ex innan det fanns i mitt liv både som vän och pojkvän sedan vi var små till i 22 års åldern. min första stora kärlek och en superfin person, skit jobbigt och overkliget när man skulle bryta och det tog ett-två år innan vi kunde höras som vanligt..
Första tiden när han fattade att det var slut på riktigt och att jag faktiskt hade gått vidare ringde han o grät varje dag likadant när det dök upp situationer för honom där jag tidigare varit varit den som funnits till hands.. Lätt att då få dåligt samvete och låta det pågå, mitt dåliga samvete växte sig till ett höghus och jag kände mig som den elakaste männsikan i världen, vilket han också kunde understryka.. Men jag stod på mig för jag visste att det var det enda rätta och att han  också skulle se det..
Han flyttade till norge, och även om inte alla har tillgång till att byta land efter ett breakup, hehe.. så var det nog det bästa som kunde ske just då.. the ultimate breakup..

Att sakna en vän i den man gör slut med är ju ganska självklart, det fanns ju faktiskt en anl till att man blev tillsammans. Något jag har däremot har hört en del senaste som förklaring till fortsatta exrelation är typ "jag e klar men hon/han har bara mig", "det är så synd om honom/ henne" el personen ifråga är så vilsen och har haft det så jobbigt"
Ahh exakt!! största anledning till att bryta upp, eller sponsra med en terapeft om du nu mååste hjälpa till..
Tills du gör det kommer den personen alltid att känna så och vara beroende av just dig om det är den som fortfarande har känslor eller helst skulle se att det blev ni igen..
Du gör ingen en tjänst.. Det enda du gör är att inte släppa taget, oavsett manipulativt ex el inte som spelar på ditt samvete..
Dina skuldkänslor gör sig hörda, du tror kanske att du är snäll men istället agerar du som det sista ditt ex egentligen behöver för att kunna gå vidare på allvar, och hitta andra sätt att hantera saker i sitt liv eller hitta andra männsikor hon kan vända sig till än dig..
Om det nu inte är så att du själv inte är beredd att släppa taget?
Historia, minnen, tårar, tacksamhet har alla gentemot den man varit tillsammans med..
fundera lite på det!
En ex relation är INTE över så länge det blir bråk varje gång ni ses, eller om ditt ex får uttbrott och inte kan acceptera att du träffar någon ny eller går vidare med ditt liv samt har ett behov av att diskutera det m dig..
Så vem av dessa du än är så ta ditt anvar.. Du e lika mkt medbrottsling oavsett vilken roll du spelar.. Men kör du det här racet betyder det att du hanterar situationen helt fel om ditt ärliga mål är att gå vidare och även önskar det för ditt ex.. 

Sålänge det finns känslor kvar från någons sida, tror inte jag att en sund relation är möjlig, ifall det nu är så att du faktiskt vill gå vidare eller påstår dig vilja det.. 
Många verkar ha svårt att ta det steget, klippa det sista och markera att den andra personen faktiskt inte har någon fysisk plats kvar i ditt liv, personen som fortfarande har ett behov av den andra kan ofta nöja sig med att iaf få vara en del av den andras liv på något sätt och konflikter kommer fortsätta att komma..
Jag tror ibland att jag har blivit delaktig i just en sådan historia..
 
Jag tycker inte om att vara en person som säger till och bestämmer osv i såna här lägen, åt någon annan.
Hoppas alltid att personen har vett nog att ta bra beslut över sådant själv, men ibland kanske det inte e lika lätt att se objektivt och nyktert på sin egen situation.. men ta en liten funderare och var ärlig mot dig själv, du gör nämligen ingen en tjänst.. Förhoppningsvis kanske du kommer underfund m detta på egen hand.

Jag menar, kom igen.. Specielt tjejer är experter på den här typen av manipulation, vad som krävs för att fortfarande snärja dig, få dig att känna dåligt samvete och fortfarande kunna spela på dom trådar hon vill och du känner fortfarande ett visst ansvar för hennes mående..

En liten enkel checklista för er som inte besitter egna tankekanaler..

*Ditt ex frågar ifrågasätter fortfarande dina relationer till andra tjejer.
*blir fortfarande svartsjuk,
*skapar fortfarande bråk el tjafs när ni stöter på varandera ute,
*ringer när hon är ledsen el behöver någon att prata med 
*ringer sent på kvällarna
*hör av sig regelbundet
*håller koll på vad du gör och anser sig ha rätt att veta..
*Du tar fortfarande ansvar för hennes känslor o unviker helst att berätta att du träffar någon ny, om du nu gör det..

Stämmer detta är du med största sannolikhet en toffel för ditt ex eftersom du fortfarande sätter hennes behov före dina egna om du ställer upp på detta och samtidigt klagar över situationen, sen kan du linda in det i vad du vill inför andra, men faktum kvarstår..
Det kan inte bara vara den andra personens "fel" eftersom du själv bestämmer och sätter dina egna gränser för hur du vill ha det.. så att skylla på att ditt ex e så jävla jobbigt och dum i huvudet, det e bara bullshit.. Sker följande är det för att du tillåter det och tycker det är ok.. säger kanske inte att det är lätt o vända det om man väl har hamnat där men kanske nödvändigt? 
Finns en risk att folk i din omgivning samt nya relationer kan komma att tröttna på ett ex som ständigt hänger efter år efter år, inte mkt förändras och där anledning fortfarande är densamma...
                                    
                                 
                                      Spelat alla dessa karaktärer själv, så tack för mig..


vadå beställ digital tv?!

Sms från com hem: glöm inte beställa digital-tv. Analog-tv bas avvecklas den 3 nov och du har endast tillgång till svts kanaler samt tv 4 analog.. jaha?
Jag tycker det funkar utmärkt precis som det e nu och är en av dom kanske få männsikor kvar som inte har hängt m i allt det här analoga digitala byta ut allt som m tv att göra folket, ett utdöende släkte verkar det som..
ahh gud va jobbigt..
tyckte det räckte utmärkt m att behöva betala räkningar idag.. sitter m alla kuvert och bet dosan framför mig men har ännu inte vågat ta mod till mig och logga in o titta på min något trista ekonomi.. snart... ska bara göra några andra saker först..


This is is!

Har inte kunnat sluta titta på denna trailer och rysa i kroppen!! Hade faktiskt inte tänkt och gå och se den.. Men går ju inte undgå nu.. Försöker nu lura m mig janet o fatto på sön för att inta biomörkret och njuta o sörja mj igen!!
Bra m fatto också får då får man gråta till allting som visas på tv film el bio, hmm borde nog fråga pattzy, hon är nästan värre.. Då behöver jag inte känna mig som ett complete mongo hamnar i någon sorts mj koma .. Känner för detta m honom ungefär som man gör i slutet av romeo o Julia, ni vet när hon hinner vakna exakt när han dör.. Var han tvungen att dö, NU!!?? samma irritationsmonemt..
Tror den här showen hade varit magisk.. och m tanke på dom dansare man vet att han använder (har tagit klasser för flera av dom) så vet man att det plus michael kan inte bli annat än klimax!! Jag må vara en tönt, men mj dödsfall är nog det mesta tragiska som hänt under min livstid..
Before and after..

Innan hon blev känd och klev in i rollen som..


..Lady GaGaman kan ha åsikter om mycket och smaken är som baken men she knows her shit på dom flesta konstnärliga bitar man kan täcka.. grym artist och talanfull till tusen..Jag säger tummen upp! (även om jag kanske inte själv skulle använda exakt alla henes outfits själv, men en helt del:))


presidenter, sex och matavsmakare..

En helt vanlig lör på Hotellet! där jag befinner mig då och då..

Om jag var president skulle jag då ha 5 personer som provsmakade maten jag beställde?! who knows, kommer aldrig hända.. men vissa har iaf!

Beställa mängder av champagne, drinkar o kaffe från 11.00 o framåt blandat m sex?! tja varför inte..
varför vill man inte skyla sig lite när man öppnar  dörren?? vet ej o har slutat undra..

Your wish is my law! 
Kan man önska sig en bättre workoutfit!?fördrink!?

Absolut! och en lång sådan.. Blev inte en, utan tre.. Gick inte sluta babbla när dom väl kommit innanför dörren och vi inte setts alla tillsammans på så länge..
sjukt mkt uppdatering från alla håll o kanter! jag som hade förberett all mat så det bara skulle vara att steka på kycklingen när dom kom eftersom alla var hungriga efter jobbet.. kl 21 hade vi fortfarande inte ätit och kattis fina flicka hann dimpa in också lagom till kycklingstekandet.. kan väl inte säga så mkt mer än att kvällen va helt underbar som alltid i deras sällskap.. sömna nöjd för att vakna till väckarklocksn kl 07.00.. en lör.. usch!!!
kanske inte gör det ofta..

.. men när jag gör det gör jag det bra!!

intar konsum m bestämda steg.. Dagens rätt blir fajitas.. lätt och göra, underbart gott a la mig och massa smarriga små tillbehör, såser och grönsaker.. Langar iväg sms till frugan som får ta m sig vin och till patty som får kirra ost.. Ginet i skafferiet sen turkiet taxfreedimman får också göra lite nytta ikväll väljer red fussion.. Ska jobba 8.00 imorgon, men..

Jädrans det e ju faktiskt kul o laga mat.. älskar faktiskt o få fixa o greja till andra, ärvt mkt fixa ådra från mamma även om den Varit väl dold senaste.. gör lägenheten så mysvänlig som möjligt m massa levande ljus, lite ljusoman av mig.. lite dammsugning med min halvdöda dammsugare som dessutom har fel dammsugarpåse, ingen hit..

Tar kock o värdinne andan och kör!!!...


kockkväll!!

Ikväll blir det mysmiddag med två av mina favvotjejer frugan o patty!:) sååå länge sen.. ska bli super..
jag har iaf tagit på mig uppgiften att laga mat eftersom det var mitt förslag.. så! vad fasen lagar jag? känns som att jag inte varit i mitt kök och använt köksutrustning på år o dagar.. och är ärligt talat inte så sugen på det idah heller.. några tips?

Till alla er smygläsare som man hör är inne och läser bloggen och sen skriver mail och på fejjan bland annat, olika kommenatrer o tankar, våga lämna en kommentar istället! kul o veta att ni varit här med:)

puss och kram!

ska jag skaffa ännu en last nu!?

Tattoosspecial! Flowors, floral, side, japanise, lower hip, female..
Gud va mkt åsikter tycke o smak det finns om detta ämne och spec på tjejer.. vad tycker du? är det sexigt el okvinnnligt? snyggt el fult?.. Tycker själv att det är precis som m allt annat, det beror helt på, finns båda dera. Men måste ändå säga att jag tidigare varit mer emot än för och aldrig sett mig själv som en tjej m tatuering.. Har alltid tyckt att det kan vara sjukt fint på andra men inte på mig..
Vet inte om jag bara fått en av mina fixa ideer men har nu snöat in helt på ämnet och vill göra en..

Tycker det finns något väldigt sexigt o erotiskt över tatueringar spec på tjejer som kan bära upp det och då pratar jag inte om små fjärilar utan lite mer avancerade varianter.. Jag kommer inte våga mig på en avancerad variant själv känner att det sätter också för stor prägel vilket blir svårt m dom olika typer av jobb jag gör där jag inte än vill begränsa mig, men blir inte heller en fjäril utan något därimellan.. väldigt inne på blomtemat.. 

Nu under mina cravings har jag sett så mkt härliga tattueringar att jag blir helt hög och snart har ett helt bild arkiv..
Det första jag vill fota m min nikon på plats i mitt liv e tatuerade tjejer, satan vad sexigt.. kommer def o plåta en speciell tatuerade pojk också.. den absolut finaste..

Självklart måste jag sätta my som en etta här hon e ju vrålsexig både m o utan.. men satan vad förälskad jag blivit i hennes tatto.. snodde bilden från baby boo  som jag btw inte har sett på allt för länge!den som inte vill äta henne måste vara helt assexuell!

Några av våra celebs som satt några av sina tatueringar på ställen jag gillar om man nu inte vågar sig på något stort är lady gaga och rihanna..
vi får helt enkelt se vart detta slutar, just nu är jag inne i något slags förälskelse stadie och som alla vet kan det ju dö rätt snabbt eller växa sig starkare med mig är det 50% 50%

Puss!

s.t.w.l
Tror best att grand hotell har fått agera regvisita till detta.. känner igen lokalerna allt för väl..:)


Finns några små pärlor på bik bok faktiskt som jag har kollat in o som gärna får skutta in i min garderpb.. är ju svag för att få mixa stilar och en underbar liten spetskläning m lite tyll hänger där o bara skriker efter mig.. sotar fortf för dom klädinköpen jag gjorde under modevisningarna vi gick. men ändå!! nu har det kommit helt underbara plagg i varenda affär.. typsikt..

Nu bär det snart av till söder för att möta upp janet.. kämpar hårt för att hålla ögonen öppna idag, insomnia är ju fortf ett stadigt inslag i mitt liv tyvärr!

Tröttsamt..

shit vad trött jag kan bli på viktigpettrar el folk som ska snacka en massa om saker som har m mig att göra men som inte har en aning.. Du kanske menar väl m skaffa dig rätt info innan du börjar lägga dig i.. OCH LYSSSNNNAA!!!!

janet goes sminkproffs!

Detta vackra öga tillhör jeanette som jag äntligen ska få krama lite på idag! Det roliga m hennes vackra ögon är att jag tycker mig ana ett visst färgbyte efter humör.. Denna dam utstrålar mkt genom hennes ögon.. Dom intar defenitivt en annan färgskala när hon e arg el skeptiskt inställd till något (läs jag har varit m om det några gånger) än när hon är glad o sprudlande.. Jag tror att vissa ämnen på pratschemat idag kan få henne att inta ögonfärg nr 1, vi får se.. saknar dig iaf o längtar tills vi sitter m varsin kaffe..:)

Tror att det kanske blir janet som hyrs in till som make nästa photoshot..


Konsten att bjuda på middag!

Vissa är katastrof att gå ut med vissa är fantastiska, min middagspartner är av den senare sorten..
väljer alltid bäst restauranger, rätt vin, bra mat, och han kör alltid fördrink, förrätt, varmrätt, efterätt o kaffe m efterföljande drinkar.. och tar notan..;) det är faktiskt lite av en konstform..
Blev en skaplig blandning alkoholmix igår.. tydligen va det bra att dricka en väldigt äcklig shot efter varmrätten, bra för matsmältning tydligen, hmm.. vad han inte upsskattar m mig so far är nog lite blandat, men med all säkerhet kan jag fastställa följande:
När jag ber om att få byta bord efter att vi redan blivit halvt serverade för att bordet knarrar.. men det gjorde faktiskt det! 
Om jag krånglar för mkt m någon tex vill byta ut, får fel, el klagar.. tex kan jag få en ny latte utan skum det här e för mkt..
När jag dricker för mkt alkohol, och börjar bitas..?!
åh, låter som en riktig kanontjej!! ah just det när jag blir fjortisfull också, det är tydligen något jag kan bli ibland när han jobbar o man själv är gäst ( aldrig hört det förut, spännande m nya sidor hos sig själv:).. vi får se hur lång listan kan göras och hur det fortlöper!!!!!!

Gick av oss lite italiensk pasta på en promenad från stan till söder passade på att göra några avstickare till restaurangen m den härliga lampan o röda inredningen och till en vän på ytterligare ett ställe.. passade på att utforska några spännande platser nere vid vattnet o i gamla stan.. gud va mkt fina gränder det finns som man inte hade en aning om, mkt mysigt:)

för alla er kärlekspar el dejtare rekomenderar jag iaf varmt le rouge se här väldigt hög mysfaktor och god mat.. kan inte gå fel!

"Goodbye`s on the tip on my tounge"

Tummen upp


Follow me, Tungt!

Exakt så bra som du sa jeff.. Bra jobbat!!:) Missade realisefesten tyvärr har fått höra det redan!! men fan va skön den e! Kett lämnar för US, katastrof för min damp!

Pato Pooh ft Adam Tensta - Follow me Produced by: Jeff "Gameboii" Roman..

Impossible..


Ser fram emot en lugn mys fre!

Att jobba med jeanette simon, e ingen lek eller också är det just det d e.. kul att hon är tillbaka på hotellet efter att ha skaffat sig två söta barn.. Kan inte sluta prata m henne när jag väl har börjat och eftersom hela dagen igår började o slutade fel o en skön stress känsla jagade mig hela dagen var jag lagom uppe i varv när jag träffade henne.. Stackars pojken som va tvungen att jobba m oss igår.. måste varit värre än det värsta skvaller kafferep från helvetet..;) sms från kvällens chef "Hej Therese vad duktiga ni var igår, kul att se att ni har så roligt på jobbet. hur kan du nästa vecka?" vet inte om det han syftade pål va såå himla roligt! men tack antar jag..:)

Kanske träffa drum adam en stund saknat dig, läängesen vi fick till det.. jag har varit dålig.. sist besökte vi ekea o inhandlade garderob, den garedroben som fortfarande inte har några gångjärn.. klädproblemet kvarstår fortfarande och hur jag ska klämma in ännu en garderob har jag inte löst ännu..

mitt moment 22 för tillfället.. ser fram emot att vara hemma o fixa m sånt som man annars inte hinner både viktiga o mindre viktiga saker.. men när jag väl e hemma e jag så trött o slö att jag inte orkar dom grejerna o så kläcks som vanligt nattugglan o jag ligger o e mystrött o seg alldeles för länge o e ännu tröttare dagen efter "min lediga vilkväll" o lite stressad över att allt kör igång igen o jag har fortf inte gjort det där jag tänkte att jag skulle.. och jga känner mig inte heller mer utvilad.. jag har inte köpt den där maten o lagat matlådor o osv osv vad gör man då? Börja i ena änden m sömn o bara görat eller?! varför e det så svårt då?

Älskar födelsedagar!!

Speciellt när det är någon man tycker lite extra mkt om.. Då får man äntligen klippa och klistra och fantasin flödar!! :) Grattis Puppyeyes, börjar bli stor nu!!;)

Välja kort klistermärken o tillbehör på Åhlens, fantastiskt kul.. som ett barn i en godisaffär..
har en oförmåga att ibland skratta högt för mig själv åt nåpn av mina egna ideer.. eh ja?!

Förberedelsefika m grabbarna grus..

Går du hit ofta eller??

..Miss Beringer..


Tillbaks på skånegatan..

Hype dag som vanligt när jag är här.. Frizone.. en av mina absoluta favoritplatser.. Pepparkakor visade sig vara otroligt effektivt för kreativiteten!!
Du och jag alfred!
Världens godaste hemlagde mat, vin och du!! en sväng till söder.. lite tok och strömavbrott.. bra sammanfattning.. Älskar dig!

Nu e det dags för höstbad!!!Såå ny bäddat och nybadat.. lakanen och min sängkamrat luktar underbart!!:)

vad gör du en lör kväll som denna?
Samlade slutligen mod och styrka för att faca tvätthögen (läs högarna dvs 6 överfulla ikea kassar..)
Varför kan inte jag vara som en mer normal männsika o gå ner i tvätta typ 3 maskiner på en timme??

Varför väljer jag lördag kväll av alla kvällar när jag dessutom har varit uppe o jobbat sen kl 07 och servat green day och en rockbebis.. Ja måånga frågor o väldigt få svar.. började förbereda mig mentalt redan på fre genom att köpa massa tvättmedel och eftersom jag missbrukar sköljmedel var det lika bra att inte snåla där heller..
Sirre var tvungen att höstbada och sen känndes det lika bra att köra fullt ut så köpte en hel del utrustning och flytta på lite möbler.. med min vanliga dammsugartur så funka självklart inte dom enda dammsugarpåsarna som fanns att tillgå.. så den där rejäla städningen är därför på paus.. men skura iaf köket o badrummet.. har varit väldigt huslig iaf kan man säga.. Måste införskaffa en till garderobb snarast för m allt rent för inget plats, suck..


"Men jag ska behålla 3 sits soffan"??? eh okeej..

Jag har en gammal sida på qx.. inte speciellt välbesökt för min del.. men mina kära tjejer fick mig att skaffa en för några år sedan då det fanns en del vänner där och jag introducerades i en för mig ny värld..  till min sida drar sig för det mesta dom lite mer eh extrema typerna..
Vid en viss gräns av tristess händer det att jag loggar in och förvånas alltid av skörden underliga mail.. tycker ändå att qx sometimes levererar bra som underhållning.. Vrför betala för porrsajter när det finns massor på qx, och det e gratis!?;) 
sexuella o mkt märkliga typer härjar helt fritt.. (känsliga läsare varnas!!)

Dom flesta mail som dyker upp i min inkorg är för det mesta dessa typer av kategorier..

Herr jag vill gärna vissa upp min kuk i närbild och undrar om du är kåt o vill knulla??!!
Ärligt vad tror du själv?? En stort obehgligt kön tvingar sig plötsligt fram när man öppnar mailet helt ovetandes.. Berömande ord som sin egen grej och alla dess vinklar o stadier av stånd flödar..
mysigt!!! not..  vem fan tror du tycker det där e läckert??? Och det roligaste är att det för det mesta står att man gärna vill hitta någon att dela livet med.. är du allvarlig?? här?? med en kvinna som isf skulle svara på din invit m din kuk som enda referens.. get a grip..

Herr jag har ingen bild på mig men undrar om du vill ses? gillar du äventyr och någon som är dominant? Jag har förmodlingen både fru och barn men e sexmissbrukare högutbildad och vill knulla småtjejer vid sidan av..jag e dominant och undrar om du vill bli min slav, jag lär upp dig!!
åh tack jätte gulligt vet inte vem du är ser antagligen vidrig ut, men jag vill hemskt gärna gå din sexslavsutbildning..

Hej  är någon typ av slav!!jag vill gärna vara din fotslav, massera dom kyssa slicka och du får hemskt gärna använda mig som fotpall.. El hej jag vill skämma bort dig köpa allt du vill ha och du ska behandla mig illa.. Borde qx ha sin egen psykolog.. El borde jag helt enkelt börja få betalt för att vilsna själar ska få massera mina fötter?? Samt uttrycka andra små fetisher.. skulle nog dock tycka att förnedra folk mot betalning skulle kännas ganska kämpigt så hoppar nog den..

(var tvungen o ta bort bilderna)

Senaste i inkorgon!! sinnesförvirrad???
Hantiro+Man, 28, Stockholms län
Hallå där! Allt bra med dig. Vad har du för dig en fin och solig dag som idag? ; 0
Kram
4 Mail Senare...
Hantiro+-
Man, 28, Stockholms län
Babe, vet du vad! Jag vet att jag inte ska ta det här över ett mail ; ( Men det är slut! Jag pallar inte hålla på så här längre. Du får behålla hunden och fåtöljen. Jag ska däremot ha 3-sitssoffan, cd-samlingen och allt vårt porslin..

Ehh ok.. Hoppas det är en trevlig ras på vovven!?
Qx forever! Hit or shit?
majoriteten i röran är väldigt vanliga männsikor, men dom drar sig dock inte till min sida..Photoshop is back!:)

Trodde jag skulle dö medans programmet valde att försvinna, men nu har jag kirrat.. Lite Lisbeth över mig trots allt ;)
Är det någon som använder lightroom för PC btw? vad tycker du?

Regnat smattrar jätte mysigt utanför fönstret, klockan är alldeles för mycket som vanligt.. ska lägga mig o läsa slutet av Sjöjungfrun som är precis vid upplösningen, borde egentligen sova bums men är för nyfiken..Spegel, Spegel..

..Ska jag täcka över ett tag och du behöver inte tala om vem som ser slitnast ut i hela landet..
jag ser det själv!!
Ett under att "puppyeyes" klarade av en hel måltid mittemot mig, men han var väl för upptagen av sin enorma
snitchel, den var som ett flygande tefat o hur han kunde klämma i sig en halv förätt o typ 100 bitar sushi innan vi sågs är ett under, spec m tanke på hur han ser ut, var fan tar det vägen på vissa??
Bio hade vi ju inte heller behövt eftersom det ser ut som att jag är direkt castad för första bästa skräckfilm.. för lite sova har med andra ord satt sina spår.. sov underbart inatt dock.. men alldeles för få timmar som vanligt..
"Jag kommer inte kunna sova o ligga vaken till kl 06" hehe jo tjena finns visst fler som snarkar!!!

  


Så, nu räckte det tydligen m foton.. Ni som tycker att jag är ett
pain inte ass nu, vänta bara tills min systemkamera kommer in i mitt liv..
Min vänner kommer förvandlas till fotoobjekt och hela livet kommer bli 
ett enda kodakmoment:)


"Flickan som lekte m elden"
var iaf en bra ons kvälls underhållning, def sevärd.. Tyvärr så går den ju inte att jämföra m boken alls, Jättekonspirationen kan helt enkelt inte lösas på två timmar.. Odet är alla detaljer som gör stig Larsson böcker så spec, enligt mitt tycke.. kändes som en av dom bättre beckfilmerna i stil och Noomi Rapace som spelar lisbeth är helt fantastisk, och dessutom jävligt het.. Nykvist var ganska nedtonad i denna film och hade inte lika stor del som i boken.. så det var i stort sett 2 timmars lisbeth njutning ink en mkt otippad het sexscen som får en att övervä¨ga att kanske bli flata trots allt;) Att göra bokens lisbeth rättvisa är något som berkligen lyckats storslaget med!!


"Big in Japan"

amazing cover by Ane Brun..


Porr och RocK n Roll!

Vad skulle jag göra utan bilfen när känslor sprutar ur öronen och jag måste få utlopp för mitt flippigaste jag.. Skånegatan!! Han måste va den enda som står ut m mig stundtals ja eller står ut o ut men iaf tycker om mig ändå, ja el tycker om och om han lämnar mig iaf inte dagen efter.. han står ut och e van och ler o säger bara ja ja och låter mig hållas när jag blir för babblig, energisk, konstig och knäpp..
Hanär så dålig på att uppdatera studions slitz hög så jag kan vid det här laget varnda tutte utantill och har diskuterat det mesta m honom från varje tidning säkert 100 ggr.. senaste är från 2000?.. nån som vill skänka lite gamla hederliga herrtidningar till skånegatan, hör av er!!??


 

"Unwanted" är dagens titel, en slinga jag började gnola på förra vintern under mina slav pass på grand hotels julshower..
Som vanligt poppade det upp efter en kille som hade lite för mkt unfinished bussniess m sitt ex, tydligen.. 
Och en hel del annat med som jag inte visste då.. Det enda jag visste var att jag blivit kär och att jag för första gången på två år faktiskt kände något riktigt för någon annan, efter ett helvete till exhistoria dessutom.. 
Där fick jag!! 
Från ena dagen till den andra, efter att ha hörts hela tiden flera gången om dagen i typ 2 månader så bara försvann han, bara sådär utan ett ord, utan någonting, utan minsta förvarning..
Fanns en del grejer som var konstiga men förutom det som jag hade en del funderingar kring var han hur fin som helst, helt underbar!! 
Hur som helst gav han inte ett enda livstecken, det sista jag hörde var "jag ringer dig om en stund".. Låång stund..
Kände jag mig sviken? förvirrad knäckt? Att inget äR vad man tror eller vad det verkar vara? 
Det värsta var att jag hade fastnat rejält. Var det bara jag som kände det, är det ens möjligt att en sån kemi kan vara ensidig??  Till skillnad från folk som snackar mer än det känns, så kändes det precis tvärtom med honom, det kändes så mkt i hela kroppen och ögon ljuger inge bra speciellt inte hans..
Hade ett helvete med att försöka förstå vad fan som hände för ingenting stämde.. (åh rim)
Bråka, argumentera, gör vad fan som helst men lämna mig inte med tystnad och stäng av.. Det är värre än något annat, att inte veta..

Hur som helst, gjorde inget av den då..  men nu fick jag åter lite feeling för den och vi rockade fram en ref grund med betoning på grund, stadiet när allt e rörigt från noll till något, älskar det..
Sköönt och bara vara o hänga hos bilfen, vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom ibland. han säger inte mkt men han ser, vi har vårt eget språk ingen skulle fatta, vet inte ens om vi förstår.. en humor som e så intern och weird men som ändå får mig att skratta när saker suger.. så jävla okomplicerat och lättsamt men ändå tryggt på något sätt.. dom få gånger vi ses..

Studio "unwanted" part one;)!!
 Hur som helst, gjorde inget av den då..  men nu fick jag åter lite feeling för den och vi rockade fram en ref grund med betoning på grund, stadiet när allt e rörigt från noll till något, älskar det..
Sköönt och bara vara o hänga hos bilfen, vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom ibland. han säger inte mkt men han ser, vi har vårt eget språk ingen skulle fatta, vet inte ens om vi förstår.. en humor som e så intern och weird men som ändå får mig att skratta när saker suger.. så jävla okomplicerat och lättsamt men ändå tryggt på något sätt.. dom få gånger vi ses..

shit nu är det jätte sent igen, behöver någon som säger att det är dags att sova!!
jäkla skit data som har krånglat och program som inte vill funka..

Baaam.Har plockat fram lite pharrell ur lådorna.. älskar hans musik och gud så många heta fantasier jag har haft om den killen som teenager.. håll i hatten!

Love MeBlev förälskad i den låten första gången jag hörde den.. har efter mkt tjat fått grönt på att sjunga in den, sååå mysig!! skam den som ger sig.. kristi behöver bara lite bearbetning.. han e envis som en oxe och när han tröttnat på något han gjort är det inte en enkel match att få honom att göra om något han redan gjort en gång.. Men t.o.m han fattar när jag verkligen har en crush o inte kan släppa taget;) så om han inte segar ihop nu i bearbetningsfasens slutskede o hellre bara vill göra annat får nu höra den snart... peppar peppar ta i trä!! LOVE ME!!!

i musikens tecken!

.. kommer denna vecka att gå i.. ska träffa några nya människor som känns intressanta och förhoppningsvis kommer något av det att ge utdelning men av tidigare erfarenhet så är det omöööjligt att säga.... blir date m min gamle käre b2b också för o sjunga lite, alltid mysigt..:).. det jakten mestadels går ut på just nu är att hitta något att jobba långsiktigt på och med så att det inte bara blir att man spelar in här o där utan någon riktig röd tråd.. nära men ändå långt borta.. o rädd att binda mig igen till något som inte är hundra..

till folk som mailat o frågat om det går att ladda ner gamla låtar.. eh pinsamt men det vet jag inte..
ni får hålla till godo här www.myspace.com/adelaonlinee el www.ubetoo.com/adelatherese så länge..;) men tack för fina ord alltid kul och höra..:)

kram så länge!


Lite avslutning och skumpa på cafet
älskar liis för att hon anstränger sig för att jag ska få vara längst ibland;)

Nu är visningarna för den här gången avslutade.. firas med ett glas på cafet i sann modellanda, vilket betyder att jag ikväll igen får gå runt o vara kortast av alla trots klackar.. amazonkvinnornas ben tar helt enkelt aldrig slut!!!

Tog barbie i handen redan vid götgatsbacken och värmde oss m två drinkar på baur..

Vårt bord på cafet var redan belägrat när vi kom dit, gratis sprit o några rika karlar som dessutom äger el har en kompis som äger en modellagentur, lockar tydligen tjejer..

kändes helt enkelt väldigt cafet och det är något i fenoment som jag inte förstår mig på.. just den där grejen med några tjejer med puttande glansig munnar o falska leenden upptupperat hår stora tuttar lite uppknäppt och så den där killen m säkert ett par kronor på fickan som sitter o tar kort på sig själv m en sådan flicka vid sin sida, och alla gör dom samma miner?? dom ser inte ens ut att ha kul.. sen börjar den senaste dängan pumpas ur högtalaren och då reser sig alla o kör m armarna i takt o skriker i kör..

Jag gjorde iaf något jag aldrig trodde jag skulle göra spec bra.. lyckades ge lindas kompis som ej är från stockholm en vägbeskrivning, håll i hatten.. tjejen hittade utan problem...

pussades lite med barbie, vilket va hemskt mysigt.. LIIS kom med sin karl till min stora glädje, även om hon inte va lika glad precis vid ankomsten, hehe.. lite mkt allanballan spelande från vissa.. min hatt fick inte vara ifred en sek helt plötsligt skulle alla dra av en MJ tribute..

kvällens övverskning skedde när jag lyckades fastna m min klack i en annás tjejs skor, hur det ens kan hända fattar jag inte, lyckades inte riktigt komma loss från varann o hon kändes måttligt irriterad.. när vi vände oss om mot varann höll vi på o garva ihjäl oss.. sööööööööfi min kära högstadie sofi som lurade ut en på buss och förgade sitt hår blont själv.. hon va sten cool.. så snabb uppdatering sen vi sågs sist innan vi båda försvann i vimmlet..Gav upp vid halv tre och begav mig till max för att inhandla dagens middag.. hatar egentligen att ta take away så satans krångligt att äta när man inte kan lägga upp ketchupen.. men som att någon däruppe hört mig stod helt plötsligt ett gammalt kärt ligg nere i tunnelbanan och han höll vänligt alla tillbehör hela vägen hem, kan det bli bättre? Ja lite, dålig kombo när ett potentiellt ligg bor bara en station ifrån en, (snacka om smidigt om det skulle behövas) men har flickvän.. såg lite sugen ut ändå, men vi är färdigliggna m varann.. spelar bra skivor gör han iaf, gött o dansa till:)

satan i gatan va varmt!!Världens minsta tält m 25 modeller klädestänger och no air!! alla trängs och har bråttom och varför ska stadium o intersort allt envisas m att sätta på mig multimånga plagg plus den satans stora täckjackan!!??

JC Vann faktiskt bästa utstyrsel denna visning, dom har faktiskt fått in en hel del bra grejer, verkligen ett uppryck senast året om man jämför med senaste åren.. Hatten ja den blev jag kär i självklart tvungen att köpa sen!!


Klart för idag!! vin väntar ikväll:)

showtime i stinsen!!

Nja, snart iallafall..
Kan man mötas av något värre än ett tunnelbane ljus fast lite starkare när man ska sitta o glo sig själv i spegeln medans håret blir fixat!!? nej..
Några missar i komunikationen? killen trodde inte han skulle fixa 20 modeller själv, vi trodde att det stod 4 personer startklara att köra.. men snabbt jobbade han..miss i kommunikationen nr.. jag ska visa skor o väska, men vad ska jag ha på kroppen till??Det här?! hopkok av barbies grejer, hmm strumpbyxor kanske..Matte e bara matte.. toppen!


oliven e redo!!


Bra för kroppen i höstrusket!

För att kicka igång o hjälpa kroppen lite på traven när det känns körigt är det här två superbra prudukter.. Finns båda på hälsokost, aloveran finns även på konsum faktiskt mkt prisvärt där o innehåller precis samma sak som dom betydligt dyrare varianterna..:)

Blutsaft


- Extra tillskott av järn om du känner dig trött o hängig (vem gör inte det i det här rusket;() denna saft fyller effektivt och skonsamt på järndepåerna och kickar in med lite ny hälsosam energi. 

det är en ren naturprodukt, fri från konserveringsmedel, syntetiska färg- och smakämnen.
Sveriges mest sålda järntillskott.
Den tas lätt upp av kroppen, återställer snabbt järnnivåerna och ger ny energi. Blutsaft rekommenderas idag i stor utsträckning inom sjukvården, både på grund av dess snabba påverkan på järnbalansen och för att den inte har någon negativ påverkan på magen. Blutsaft är idag Sveriges mest sålda järntillskott.

100 g Floradix Blutsaft innehåller:
Vattenhaltigt extrakt (41%) ur följande växter: brännässla, spenat, kvickrot, kvanne, rölleka, fänkål, morot, vetegroddar, brunalg, hibiskusblomma, åkerfräken, pomeransskal, malört, kaskarillbark.
Specialjäst berikat med:
Järn (järnglukonat), vitamin B6, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B12.
Fruktjuice (14 %) av:
Röd vindruva, svarta vinbär, björnbär, päron, körsbär, apelsin, rödbeta, citron, carob, äpple.
Samt:
Honung, druvsocker, fruktos, nyponexktrakt (4% vitamin C), vetegroddsextrakt, naturligt aromämne, vitamin C (askorbinsyra).        
  per 20ml % RDI */20ml per 100 ml % RDI */100 ml
Järn 20 mg 143 100 mg 714
Vitamin B1 1,4 mg 100 7 mg 500
Vitamin B2 1,6 mg 100 8 mg 500
Vitamin B6 1,5 mg 100 7,5 mg 500
Vitamin B12 2 mcg 100 10 mcg 500Aloe Vera Juice

Dricks man för att stärka kroppens motståndskraft och skapa balans inifrån. Den stabiliserar bl.a. mag-tarmfunktionen så att kroppen fungerar optimalt. kan även användas för utvärtes bruk för div hudproblem.

Aloe Vera Juice kan påverka magen positivt oavsett om man lider av för lös mage eller förstoppning. Forskningen visar till en synergieffekt som påverkar mage-tarmfloran så att allting fungerar optimalt. När magen är i balans tas näringsämnen upp och hela kroppen mår bättre. Starkare hår, hud och naglar brukar vara en "biverkning". I det gamla Kina omtalades Aloe Vera som "Den harmoniska läkaren".
• Stärker immunförsvaret
• Ökar ditt allmänna välbefinnande
• Stärker din kropp
• Gynnsam för magen och
matsmältningen


Så två bra grejer att investera i inför hösten!:)


lite mer tack!


Ska drömma fina drömmar inatt på mitt jätte ensamma hotellrum.. saknar..

var e min fru, barbie oliven och liiiiissss!!!??
inte van o sova utan er i sånna här modelliga sammanhang..

vad har hänt med idol?

hann se en snutt idag på hotellet medans jag betalade räkningar, förutom några undantag som en skit cool brud vid namn mariette så är det så många katastrofer som borde åkt ut redan första gallringen.. ska man vara berättigad att sjunga falskt måste man iaf ha en magisk utstrålning el scen språk så det inte märks.. vad hände?

Rep och dödtid!!så nu har jag hunnit prova 6 olika outfits, repat, ätit en megastor lunch och sitter nu och e halvtrött i en lokal inne i stinsen köpcentrum.. Nästa anhallt middag, sen genrep.. ser sjukt mkt fram emot att få kura in mig i en skön hotell morgonrock och mysa framför tvn ikväll sen..

sur tant som ständigt ko0mmer in o tjatar om att vi ska sänka volymen som redan är minimal, det stör tydligen tanterna som provar glasögon inne på synsam.. tack, vi förstod första gånegn du sa till.. hon har tydligen ett stort behov av att få förklara samma sak på flest möjliga vis.. som en väktare som hellre vill va polis och använder övervåld el en hemskt onödig attityd.. mysigt..

varit jätte duktig o inte handlat något, vilket iaf är helt som det ska eftersom min ekonomi ligger långt ifrån plus.. måste måste måste bet räkningar ikväll!!!!!
har iaf hittat en skit snygg hatt som jag ska gå i imorgon, vill ha.. och en skit snygg pälsväst, vill verkligen ha!! och så ett par vinter sneakers m ludd i, vill ha!!! jag måste ju ha ett par varma skor!! el!?

men alla helgpigga, visning imorgon i Stinsen kl 13 och 15!!:)varför ska det vara lätt när det kan vara svårt?

jag håller på att frysa ihjäl!! sitter på kontoret och ja verkligen fryser.. nackdelen med att sova borta i övergångsperioden sensommar/höst är att kläderna man hade på sig kvällen innan kan vara för kalla dagen efter, som idag.. trodde jag skulle förlora minst tre kroppsdelar på väg till jobbet pga köldskador.. att världens sötaste människa fortf låg kvar under täcket gjorde inte saken lättare.. Väldigt mysig kväll mellan två väldigt givna människor i en ganska så komplicerad situation.. omöjlig att fortsätta, omöjlig att ta sig ur.. varför ska det vara lätt när det kan vara jätte svårt.. jag kan inte påverka detta så mkt längre.. bollen ligger inte hos mig.. väger fram o tillbaka på kanten just nu.. rött vin, bra mat röda lampor och flätade händer.. kunde inte klockan åtminstånde gått lite långsammare.. Lampan ovanför oss kanske var något av det bästa på hela kvällen, väldigt rolig leksak.. tyckte jag , inte han:)

om jag inte fryser ihjäl under dagen, ska jag vid 4a bege mig till danscenter o repa inför visningen i stinsen på lör.. borde kolla ny tvätttid och göra tråksaker som att tömma kontot med räkningar som e sena, kommer nog sen vara lagom trött i soffan och lite handlingsförlamad.. kommer önska att du var där bredvid mig och tycka att det suger kuk att du inte är det.. veta att det tar evigheter innan vi ses igen, att det aldrig finns utrymme att vara spontan, och jag kommer fråga mig igen, är det värt det?

RSS 2.0