Resa Bokad!

Check! Nu har vi bokat en sista minuten till Tunisen jag och min darling.. Fy satan vad härligt!! På fredag natt sitter jag på planet och på lördag morgon befinner jag mig här! Nu är mitt enda problem som vanligt flygresan, hatar det.. Kommer sakna supporten från frugan och janet!

 


Hur lägger vi upp detta då?

Paula har kommit hit med en jäkla massa mat, vi ska ha riktig matkoma i samband med att vi planerar inför ett möte, muikrelaterat som vi ska ha på måndag! Men just nu kan jag bara koncentrera mig på att inte dregla ner hela golvet medans maten förbereds.. blir nog en lång kväll!

GigTime på Victoria!

Det blir lite bild special från giget på vickan.. Aldrig har väl stälet kryllat av så mkt vackra damer, det e mina vänner det.. Smaching beauties!! Mina farhågor om att nåt skulle gå snett infriades när grabbarna spelade fel på en av dom viktigaste låtarna.. annars gick det bra eller så bra det kan gå när man inte känner sig helt trygg m dom man lirar med.. Men det är förbannat härligt att köra live! Hade tänkt bjuda på nån video från kvällen men tyvärr blev ljudupptagningen inte alls bra.. Fel kamera.. Älskar mina vänner otroligt mkt! Ni gör mig rik på sånt som ldrig kan köpas för pengar, tack för det:)


RSS 2.0