stress..

Så nu ska jag äntligen ut i solen igen! vill hinna sola, få lite mer levande färg på kroppen, måste byta Annas present innan ikväll. En jätte söt body men jag hade bedömt hennes kropps stl till 2 stl mindre än den egentligen var, så måste hitta på nån annat.. Sen hinna hem duscha, måste hinna sjunga idag också och vara på söder till kl18!!?? eh perfekt!! kommer bli sen som vanligt, och det blir lugn kväll för mig!
hörs:)

Lobotomi!!!!????

Ungefär så här känner jag mig förövrigt i huvudet idag!!!! illa..



Vinter rasat ut la la la lala!!:)

Shit vilken härlig vår värme ute!! var precis nere en sväng på 7 eleven, första gången jag varit ute idag förutom imorse, inte så vårigt då kan jag säga.. men nu, massa sol och min jacka är alldeles för varm, härligt!!
Nu får det fan i mig hålla i sig, bort m vinterjackor och fram m skor och alla andra plagg som man inte har kunnat använda lika bra på ett tag.. Ge mig rosé, uteserveringar, härliga vänner och ögongodis, eh och så lite mer tid!! tack..

Grattis hetro kattis i efterskott..

jisses vad födelsedagar!!! Anna fyller också år idag. Ringde o sjöng med min vackraste morgon röst på tunnelbanan i morse för chockade resenärer..  S ka möta upp henne en sväng ikväll på Ginko.. hjälp tidsbrist, denna vecka!!

Men till kattis har jag en upp nu, får bjussa på drink på valfritt ställe till charmtrollet..



Personen som förgyllt många dagar ofta på jobbet, tills hon till min stora sorg slutade och blev nån sorts super grej inom ekonomi bla bla hjälpa företag med massa konstiga saker som jag inte förstår mig på, men det gör hon..!! snygg e hon med..

Lite bild pill..

Oh yes..



En av bilderna som var bråttom att få iväg har jag pillat klart med nu, hoppas
herrarna tycker det räcker så länge..

             



Morgon Smoothie a lá väldigt bra!

Drack den här alltid förut, men har inte gjort den på ett tag.. Ska köpa hem grejer idag, den är super! Väldigt nyttig o startar igång förbränning.. Faktiskt mättande också och lätt att styra ihop på morgonen när man kanske inte har som mest med tid:)
Finns lite varianter så man man blanda ihop o byta ut lite som man vill..

2 dl vaniljyougurt -(alt sockerfri el laktosfri beroende på vad man gilla)
1 dl frysta bär- jag föredrar hallon el mix av olika, ganska billigt också:)
  Banan- halv eller hel

Trixet :

1 tsk honung
lite kanel
1 msk krossade linfrön
(hela rinner rakt igenom och gör ingen nytta)

Supergod o gör susen, självklart kan du byta ut till vilka bär el frukter du vill, men är dom ej frysta så tillsätt lite is..









"Låt den rätta komma in " Producent vill göra om filmen, Starring kristirez!!

Kristi rez från stockbeatz har nu blivit erbjuden roll i ny film och tolkning av "Låt den rätta komma in"!
Här ser ni varför..


Dagtid, kristirez snäll glad o "mänsklig" om ni vill..



Man kopplar av i studion o tror att allt är lugnt o fridfullt..



Så helt plötsligt börjar förvandlingen..


Fort som satan går det och sen har Kristi aka dulfen förvandlats till en törstande kebabvampyr, ingen går säker..!

The movie will be out winter 09!

Bra kod!


Och en nöjd jag äntligen hemma..





Bullen gör sin tuffa posé o är ganska glad..

Hejja mig grejade hela passet idag med bara mig själv som pusch. Var lite nervös att bullen skulle vara där o skälla på mig, men han var upptagen med att träna Johan Ulveson som är en ganska liten med ser ut o va en riktig seg man i sina bästa år! Var dock tvungen att störa några gånger genom att "artigt" fråga honom vad fan som stod på mitt träningskort, han klottarr ju värre än en ettagluttare. så snäll som han är men en aning besvärad fick han snällt avbryta några gånger o påminna mig om vad jag skulle göra, Ulveson tyckte inte jag var en jätte skön tjej just då.. lite jobbig, hehe..

Helt slut nu iaf, sjungit o legat en stund i soffan, borde nog göra det lite tidigare i fortsättningen tror inte grannarna uppskattar alla otrligt påfrestande o jätte märkliga ljud som kommer ut, ska tänka på det!.. Hade god lust att bjuda hem en liten pojk på film men jag måste sova.. Och bäst av allt fixat tid för håret hos patty, världens bästa patty!!

upptäckt helt sjuka saker idag och har vissa teorier ang. speglar o olika ljus men det får diskuteras en annan dag.. Nu sängen!

Gymmet!

Ska vara duktig nu o springa iväg till gymmet o försöka köra dödspasset, utan Bullen.. Vet inte om jag kan peppa mig själv så hårt utan hans tjat o hets, men ska iafall göra mitt bästa!! kanske borde proppa i mig lite frukt innan.. Måste ha någon bra peppig bild i huvudet så jag kan hålla en bra träning nu.. Eller någon smått överdrivet katastrofal bild av mig själv om jag inte gör det..

Babydollzarna..

saknar tjejerna lite, tror jag får gå o gästspela hos dom o ta några cherieklasser, hoppas hon inte har hunnit dra iväg till New York!!
!

Dulf!



Jag och kristirez aka dulfen har en evig battle.. Jag tror att jag vinner i slutändan!

En av favoriterna!




Hoppas innerligt att Misch snart kommer tillbaka till stockholm eller att jag snart har råd o åka tillbaka till LA!! han är så fantastisk.. Har ju haft en liten danssvacka denna termin sen jag knäckte revbenet, men nu börjar det spritta i kroppen! jag som är van att ta klasser 4-5 gånger i veckan, nu noll i flera veckor.. får börja ta lite lösa klasser, har varit så mkt annat nu sista tiden bara men det här funkar inte!

Gammal men så satans skön!!


Kom hem nu!






Så janet, nu tycker jag det e dax att du o fatto kommer hem från er romantiska utflykt i Paris, jag behöver er här hemma!! hoppas verkligen att jag får se ditt namn på displayen idag! puss

Födelsedag o socionomer hos Anna..



Anna är brun o fin för hon precis kom hem från Tobago, jädrans lyx!! lilla crewet hann med all kluschor som finns, från vattenfallsligg i djungeln, asfaltssnusk, till karnival och vita stränder! härligt hade dom..  Väl hemma till "vår" sverige fick hon fira födelsedag och inflyttningsfest.. Förutom hennes familj som går wayback kände jag inte en kotte av hennes socionom polare, men super mysiga. Anna tillhör den kretsen som inte egentligen har en aning om vad jag pysslar med, inte jätte stark konstnärlig ådra kan man säga ( även om hon e en jävel p singstar;) o när jag berättar om mina skaker, vad som händer o inte händer, termer o människor, har hon inte en aning om vad jag pratar, om men lyssnar snällt ändå o kommer alltid när jag står på scen någonstans, nästan iaf..

Katrin var där m sin lilla bebis o kille, säsööt o en riktig liten partyprisse..
Becca gjorde favorit i repris o somnade på soffan vilket hon har gjort senaste 3 gångerna hon har varit borta någonstans, perfekt.. vi o Anna befinner oss alla i någon mysko relationskaos.. vi funderade ett tag på om ända lösning för oss just nu är att gå ut o skaffa minst tre partners var så vi kan både skinga tankarna o inte bli för stuck el känslomässig fast i någon bara sådär för sakens skull, jag som så ofta blir kär, ehh inte!

dulfen har varit snäll o hjälpt mig m lite ps kravs, stackarna blir så trött på mig o tycker aldrig jag blir nöjd!! men bra är han!

riktig tv och soffdag, imorgon är det skärpning o fixa massa, vill hinna träffa mina fina vänner med..
slutade dagen som den började m lite havregrynsgröt o nu är det sängen..
Jag och sisqo säger godnatt!

Bra med mammor!




Mamma har varit förbi ikväll o lagat nån vegetariansk gryta som tydligen är väldigt nyttig m linser o massa grönsaker, borde räcka några dagar, mkt välbehövligt:) fina mamma!

sköna Söndag!

Hade en super trevlig kväll hos anna igår! god buffe o kvällen bestod av massa gt`s eftersom jag hade skaffat mig en privat bartender som var väldigt bra på detta:)  finns mkt att skriva om kvällen men nu ska jag lägga mig i soffan o äta frukost o kolla på en film, mysigt älskar söndagar utan måsten.. låg i sängen hur länge som helst men kom på sen att man ska ju ställa fram klockan också! då blev det helt plötsligt väldigt sent.. men en film o lite väldigt sen frukost hinner jag..:)

22 0 lite till..

Och jag e på väg o ska snart sova, helt otroligt! men gud så skönt.. älskar känslan av att ingen klocka kommer ringa o väcka en imorgon, iallafall inte innan 9.. har en del o fixa imorgon.. vill gärna ta mig ut på en morgonpromenad om det e soligt, massa sol! måste börja träna in låten vi ska spela in nästa vecka och så köpa present till Anna, vet fortf inte riktigt vad jag ska köpa.. sen bär det va till hennes nya fina lägenhet vid zinken o fira födelsedag, mys!

Grattis muskelkillen magnus som vann lets dance, han e ju för söt! men tycker det kunde blivit vem som, laila är grym..

nu är ipoden på skön volym o jag ska krypa ner i sängen m sisco som sitter o äter torrfoder för fullt och inte alls tycker det är sovdags..

Godnatt!

Bilder bakom set m T2..





Mjukisbyxorna vann!:)

Ligger o kollar igenom lite bilder som behöver pillas med, finns inget mer avkopplande än att ligga m photoshop.. har några bilder som måste shippas iväg..
Här är några från förra plåtningn m Therese 2 innan vi var igång, hos min käre van Jan Dahlkvist..

svårt att bestämma sig ibland..

Varför händer det  en massa när man är som mest opepp? 
Pådrag från dom flesta som normalt brukar hålla sig rätt lugna, typiskt.. Affe messade precis och frågade om vi skulle ta en drink ikväll, vi har alltid soft och kul när vi e ute, även om det sällan stannar vid en drink.. sist efter att vi skulle ta den där enda drinken slutade vi på beirut cafe kl 05 med champagne, vattenpippa o privatföreställning av arabisk dans o lite till.. så gör nog bäst i att ta den där drinken en annan kväll och satsa på att bli pigg o stark.. men ändå..
mjukisbyxor på och soffposition intagen.. har ju fortf några timmar på mig att bestämma hur kvällen ska ta sig.. även om jag vet vad som är det enda rätta..


Du..

Du lämnar verkligen ett litet hål efter dig, men jag kan inte säga någonting.. kanske är för det bästa just nu.. Du är ändå borta..

koma..

vet inte vad det är med mig, har varit så trött senaste dagarna.. inte sådär skönt trött så att man kanske skulle välja bort att springa vasaloppet men ändå kunna vara hemma o få lite vettiga saker gjorda, har en himla massa sånt jag skulle kunna pyssla med.. men nej, koma trött..
Tror jag är bra på att köra i 180 ett par dagar och sen bli helt död innan jag återhämtar mig, ist för att hålla en någorlunda jämn nivå..

Har packat väska för att gå o träna efter jobbet, jag o bullen har lagt upp ett bra träningsschema, som iof höll på o döda mig sist jag gjorde det,.  var tvungen att "vila" lite och inte riktigt höra bullens motto "svimmar du så svimmar du, kräks du så kräks du", mm perfekt!! Så i en vecka har jag varit fullt sysselsatt m annat, viktiga saker för att utebliven träning ska kännas lite mer ok:) han är däremot bra på att påpeka att mitt schema blinkar tomt där på gymmet, typiskt..

känns som en typisk pojkvänskväll (om man nu hade en) som hade varit o handlat mat, lagat en fantastisk middag o dessutom tappat upp ett bad o ett glas vin tills man kommer hem;) risken att det händer är inte så stor, iaf inte ikväll..
lutar iaf åt soffan även om alt. att gå ut ändå lockar, lite ..

mixpatricia ska hänga på blue moon o skratta sig hes till nån stand up o tycker att jag absolut ska komma dit..
matilda mina ena dans o sångpartner har kommit hem från gran canaria typ 11 mån tidigare än väntat så hon o frugan m fler ska gå ut till nåt skönt rnb häng o dansa brallorna av både sig själva o andra..
får se hur min kväll blir, kanske känns bättre efter en liten eftermiddagas lur.. men har en låt som ska spelas in asap o att vara i form känns lite viktigare.. anna har dessutom födelsedags fest imorgon o den kan jag absolut inte strunta i, hon skulle bränna mig i helvetet för dålig vänner..

ska iaf plocka upp en klänning på hemvägen:) har varit duktig o betalat räkningar idag o även om det inte ser så ljust ut måste jag faktiskt köpa den!

underbar!


ghhaaa html koder..

Är det någongång mitt tålamod kan brista så är det just vid html pillande!  sen kan det vara väldigt kul när man är igång o får till det som man vill ha det!:) om jag känner mig själv rätt kommer den här sidan byta utseende en hel del gånger.. Sista dagarna har det blivit en hel del data äventyr m bild retuschrande mm och eftersom jag inte är född till naturlig data fantast tar det ett tag innan en del saker faller på plats, men skam den som ger sig..

nu ska det ätas lite tårta för ena chefen som fyller 40! jag som ska äta nyttigt o träna ordentligt nu får väl ta en liten bit ..
htmlandet får iaf vänta tills senare..


första inlägget då..

Just nu är det verkligen havregrynsgröt, iallafall på matfronten har inte ens någon riktig ork att styra upp middag o handla, skulle helst vilja ha maten levererad till dörren helst lagad av någon a la anna skipper typ.. men det verkar inte hända så yogurt o knäckebröd får duga just nu:)
Har levt lite över mina tillgångar på sistone, och av någon anledning så fyller alla jag känner år just i mars ink mig själv, så det har varit en herrens massa födelsedagsfester inflyttningsfester o utluringar på div. hak o klubbar..

sitter på det just nu nödvändiga 9-16 jobbet o lyssnar igenom lite låtförslag som vi fått till mitt sidekick projekt m T2. en som faktiskt känns riktigt intressant.. vi får se vad som händer där.. 
hehe får lite konstiga blickar av folk som går förbi vet inte om mitt jobb här idag riktigt uppskattas av övriga för tillfället eftersom jag största delen av tiden sitter m hörlurarna o nickar i takt till musiken, men jag är ju inte heller överbelastad m saker att göra!

lunch kanske man borde börja fundera på däremot..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0