rock me!

Nej jag kan inte spela på skiten men jag vill ha en!!!


Mysmåndag

.. Med min Angelica.. Att vi satt i 5 timmar kändes inte, älskar hennes sällskap och nu kan jag inte fatta att hon varit borta från mitt liv i 10 år.. I 10 år har vi varit ute och svirat på helt egna vägar.. men när vi ses känns det som det var en dag sedan vi satt på hennes rum och jag var tvungen att tvångslyssna på curt cobain som klädde hennes väggar och ekade i hennes högtalare.. Finaste pojkarna på baur fixade mat o dricka, vet ärligt talat inte hur jag ska klara mig utan dom när dom åker, usch kommer sakna ihjäl mig, har nog skapat ett litet beroende där..
Började strongt m coka cola men slutade i en helt annan ände och på det humöret ville jag såklart både mysa m skalman (vill jag iaf annars också) och tyckte att det inte var mer en rätt att dom betalade min taxi hem.. hmm ja hur dom står ut m mig dessa dagar är en gåta..
kan inte påstå att det var världens underbaraste känsla känsla när väckarklockan ringde..

Tvätt högen är just nu stor som mount everest plus några ikea kassar, katastrof.. blir tvätta imorgon och förhoppningsvis blir jag bortskämd m matlagning, är ju inte min starkaste sida att orka m sånt som alla vet;)

I Helgen bär det va till stinsen för en visning, vore toppen att ha rena trosor tills dess!!!

Det maler och tynger mig något fruktansvärt att en som står mig så kärt fightas m cancer, att det dessutom hittats nya knölar under behandlingen får mig bara att vilja gråta och hela min mage e som en klump.. hon gråter inte, iaf inte nu, hennes attityd och inställning är beundransvärd..
Det är som att en autopilot startades när hon fick sitt besked, antar att det är en överlevnadsinstinkt som behövs för att klara sitt mission att kicka detta åt helvete och inte sluta leva.. är det något hon inte gör är det just det, finns ingen som skulle märka att hon ens är sjuk.. älskar dig och du vet att jag finns för dig 24/7..
ibland vill jag att du också ska gråta för då känns det mer befogat för mig att få göra det, gråta över denna orätvissa skit och en oro som inte helt går att gömma undan.. Smärta över att du ens ska gå igenom detta..


Lets go again!!En lör i uppsala.. Kklädprov rep och återigen dök shoppingjävulen upp, fattar inte var den kommer ifrån så fort jag befinner mig i en annan stad.. men det var långt bättre än förra gången och dealade till mig ett lite bättre pris eftersom jag hade dansat i dom..
Emma fick en kanelbulls frisyr, elin en fästing och jag, vet inte ens hur hon tänkte m mina upptupperad "öron och en platt lugg.. fick trixa lite själv.. och m tre ton spray känndes livet ändå helt ok..

Endast två visningar denna gång och såg ut som att hela uppsala befann sig vid detta köpcentrum denna dag.. Lite svårt när catwalken inte var upphöjd och fick ett par gånger sällskap av både rullstol och barnvagnar..:)

Matte som är en sån oerhört omtänksam kille brydde sig såklart inte om att säga att jag under andra visning hade läppstift på mina tänder, vi hade blivit ombedda att le mer vilkdet jag gjorde och matte tyckte det var ett jätte bra sätt för honom själv att le naturligt varje gång vi passaerade varann så varför skulle han tala om något!? fin kille det där;)
16 shower på en dag!?

jepp, på väg upp till Gävle m ett gäng mkt härliga männsikor.. Trött som fan men efter ett par koppar kaffe började man bli människa igen:)
första dagen gick till att ränna runt i alla affärer och prova dom kläder som skulle visas under dag två.. twilfit?
alla fick underkläder el va någorlunda piffiga, själv körde jag pyjamas a la hugh hefner bland dom hete girlsen, perfekt..
Dagen stora skrattattock utlöstes på ena "tantaffären" ska inte nämn namn, men herre min gud.. Kläderna vi fick på oss  och som vi dessutom skulle dansa i, var nog det konstigaste någonsin.. men det va bara le o tacka för sig och köra järnet..
Jag förvandlades saktta men säkert till någon slags shoppengalen maniac.. Fattade själv ingen ting och vid dagen slut hade jag lagt undan så mkt som inte alls passade min ekonomi för tillfället.. men köptes det gjorde det, var ju tvungen! demonen inom mig vägrade att släppa taget..

Efter rep hele dagen sjönk vi trötta ner för genomgång av visningsdagen på hotellet.. Frugan somnade som vanligt i någon utomjordisk ställning m ipoden på högsat volym, undrar hur hon gör när hon inte sover m mig el ejälv?? rede ut hennes sovställning som så många fgånger förut och stängde av musiken.. Fick lyxen att hinna sova 5 timmar innan det var dags för frukost hår och make.. Sedan flög dagen iväg i en faslig takt.. vi han upp på scen 16 gången innan det var dags att helt slut bege sig hem till stockholm igen.. Dagens höjdpunkt var ändå min helvimme som prinsessa, med min egen prins dessutom, underbart!!;)ibland behöver jag knappen!knappen och hakim på nrj!Vissa dagar är bara sådana solklara knappen dagar för min del.. en härligare självdistans får man fan leta efter och charmig som få.. idock väldigt besviken på att han lät AJ åka mi,n enda pojkbands favorit, utan att jag ens kunde få ligga lite, så vänskap mellan oss är väl att ta i..
Idag jag iaf en sådan dag när mackan aka knappen är ett måste.. en liten hyllning får han således i en samling av några av hans bästa prestationer, han kanske snart kan sätt ihop en liten köp dvd al robert gustavsson, en sån man kan köpa på statoil.. mer knappen och hakim till folket helt enkelt!:) hakim e herrn som tar hem bäst klädda knappen e den som bäst verkar gilla att vara naken och sjunga o spela på sin gitarr.. som ferdinan fast utan blommor..
mysigt med någon som värmer upp ens sida av sängen:)


min baby, väldigt nöjd över att inte behöva ha någon
annan man i sängen, matte e inte alltid lika nöjd..;)Jag tycker inte om saker som nästan är slut, typ kaviar o yogurt.. jätte jobbigt.. så fort det kommer till att man måste anstränga sig för att få ut innehållet tycker jag det känns lite trist.. Mjölk är bra för det rinner.
jag skulle vilja slänga allt när det e lite kvar, men kan inte.. därför händer det ibland att det står några grejer i kylen med just lite kvar (om det nu finns något alls)

Likadant m skor o kläder, sämst på att slänga.. dom där fula byxorna som är en gåta i sig hur dom ens hamnade innanför min dörr och kanske i brist av något som helst förstånd har använts en gång på 10 år, nej men dom kanske jag kommer använda när jag ska göra den där skogsutflykten i kiruna.. mm för dit åker jag sååå ofta..

Blir alltid mäkta imponerad när jag besöker ett sånt där hem där några få ytterplagg hänger prydligt i hallen.. vill alltid vara lite så då o ställer mig således framför min egen garderob o hatthylla o glor.. tar ner ett el två plagg, försöker ta mig ut till sopptunnan men slutar alltid med att jag viker ihop det o lägger det väldigt undanskyffat i  en garderob för att sedan ta fram det igen nästa dag och hänga upp det igen, kanske om jag åker till en liten älv o plockar lingon, då, då kommer jag använda den..


"well thats alright"


så.. efter 10 år damp en av mina äldsta vänner angelica in i mitt liv igen, och en mkt betydelsefull sådan.. alfons som vi kallar skiten fightar en kamp som skulle få dom flesta av oss att bara vilja lägga oss ner under en mörk filt. men så jobbar inte alfons, alls! med en attityd som är beundransvärd kommer hon kicka detta åt helvete!

Cellebert besök som hon hade från London där angie har hållit hus senaste 8 åren gjorde oss sällskap.. kändes aldrig som att lördagen tog slut och en ny dag började, det gjorde den inte heller..
Middag på baur där bar killarna från london var minst sagt imponerade av det grabbarna grus serverade från baren, då sverige och stockholm tydligen har ett rätt dåligt drinkrykte.. men inte mina killar inte!!

Drinkarna beställes i full fart och jag o angie hade fullt upp med att kolla hur mkt som fanns kvar av våra skallpell inristade markeringar på våra överarmar, som vi gjorde när vi var små..

Ja visst fint skulle det vara..
skallpell, is och ett kärleksfullt tonårshjärta plus lite rebellfeeling gjorde att vi 12 år tyckte det var en bra ide att rista i varsitt hjärta med våra dåvarnade pojkvänners första bokstav i.. ja, för dom skulle vi ju älska livet ut?!, båda hette andreas vilket gjorde det hela ännu bättre.
Jag drogs ju med min killa en himlans massa år efter det, angies lasted typ i 2 veckor men skit i det..
Mitt ärR har bleknat o är i stort sett borta, hennes sitter där klart o tydligt som världens tatuering, marked for life:)..

Tydligen vilket jag inte minns var det jag som fick rista in båda två, hon var rädd för blod, det va inte jag..
jag trodde vi var äldre när vi gjorde det, men icke, 12e året ristade vi in hjärtan, tjuvrökte och gjorde bus..
Angie var den tuffa som var först med allt, en rebell m stora mått!  att röka och ha sex och allt annat också i princip hade hon gjort innan vi andra ens vågat oss till 2ed base.. jag var inte lika modig och tidig som hon, men vi hittade någon sorts frizone tillsammans där vi delade det mesta, en himmla massa skit där vi bara ganska tyst förstod o fanns, och en himla massa kul som bara kan göras rätt där och då..

Fick även under kvällen sällskap av flera, en tjej som gjorde att jag ville stoppa ner huvudet i en ishink för att inte skrika rakt ut, herre min gud, orka..

Stället bytes till imperiet där nästa mellanstadie minne dök upp.. dock i form av en rival som jag kom ihåg som mindre skön,Den där tjejen man fick fingerpulla och som var kär i min kille, i mitt A på armen..

Glömmer aldrig när hon kom in i min klass, dom gick i samma och var ett år äldre och hon gjorde slut m mig åt honom med ett högst nöjt ansiktsuttryck.. jag grät hysteriskt och lyssnade på it must have been love i tre dagar.. 12 år o mitt livs kärlek hade gjort slut.. och han fick dessutom testa o pulla henne i skogen, wtf..

Efter det hann vi bli tilllsammans och göra slut 5 ggr till, han var populärast i skolan och till en början fick jag byta en golfbollar mot att ens få ett skolkort av honom,( det var iof i 3an, men skam den som ger sig!)kan ju inte säga att det blev bättre med tiden dom närmaste åren heller, men!

Nästa gång vi var ihop i 4an ringde hans kompis TILL MIN STORA GLÄDJE efter att jag hade frågat chans och sa att det var ok för Andreas att vi blev ihop nu, för han hade gjort slut med felicia, den där jävla felica, hon var också jätte populär, alla va kära i felica..

Johan var bästa kompis m Andreas och hade fått bli ihop m robyn, nyinflyttade blonda ROBYN som alla pratade om..
så en 4 dejt planerades och vi mötes av varsin blombukett o skulle va hemma hos robyn..
Med robyn såg jag för övrigt min första porrfilm minns den än idag som den bästa jag har sett, blev inte förskräck utan tyckte det va en rätt COOL grej..

Dödskär var jag iaf i andreas även här, var så nervös inför denna dag att jag trodde jag skulle dö! men det visade sig ju ganska snart när vi skulle leka nån form av ryska posten att Andreas var mer kär i robyn o vice versa..
Alla fick gå in m vår resp partner för att "göra något" o var osäkert  ute igen efter 5 sek men, sen när de6t var deras tur satt jag o johan sen snopet o väntade flera minuter nä'r dom var inne..!!!!
så, det höll alltså inte så länge denna gång heller, Johan ringde o gjorde slut , jag sparade nog blommorna tills dom ruttnade.. Skrev dagbok, brev o grinade..

himmla många gånger att hålla reda på men när han skulle börja 7an gick det iaf också åt helvete.. Tyvärr va han tvungen att göra slut med mig igen efter sommaren för han hade blivit kär i nån skit snygg tjej i nya högstadiet, ja eller han va "skit kåt på ullis" hette det.. hans kompis fick berätta det igen.. jag skrev ett långt kärleks/hat brev och jag drog mig iväg till ett högstadie längre bort, lämnade alla gamla vänner åt sidan och begav mig till nacka istället.. såg inte andreas på 3 år sedan.. el ja förutom att han  började gå upp 1 timme tidigare för att hamna på samma buss som mig..  haha fuck u ullis...

Han var iof ihop med emelie som också var en riktig rival, hon hade landställe där vi bodde och vi turades om en hel del m andreas, hon hade skit coola levis 501 i typ alla färger, det hade inte jag..

hur som helst pågick bussperioden i ca 3 år, jag brydde mig inte så mkt om honom, hade fullt upp m killarna från nacka.. tills en kväll när mamma stod i duschen o skickade upp mig till konsum för att köpa balsam.. coola andreas gänget stod utanför och när jag stod o valde balsam kom han in o stod förvånansvärt länge och valde bland tuggumi, när jag var klar var han det också m det svåra valet, otippat..
stod o pratade utanför allt för länge, mamma var galen när jag kom hem o han hade stått i ducshen o väntat i en timme med håret helt trassligt..
Andreas gjorde slut med emelie och resten är historia, vi var tillsammans mååånga år sedan och han e helt klart min första och största kärlek hittills, nu har dock a:t och hjärtat på armen bleknat, liksom min yra kärlek till honom.. Men älska dig kommer jag på något sätt alltid göra esmi:) huvudsaken, han blev min, ombytta roller, jag vann!

Tillbaka till nuet så var pulltjejn inte alls samma hemska människa som jag tyckte att hon var i mellanstadiet iaf utan hur söt som helst, så kvällen var super.. kommer ihåg hur mkt jag älskar att ha engelsktalande omkring mig vilket gänget verkligen levde upp till.. Allan som kör både austarlien/london blandning var bäst, gud så sexigt!
klockan blev 3, Skalis dissa i vanlig ordning, förvänad nej inte spec, besviken ja lite..
så, efterfest  med allan och angi hemma hos henne kändes som en perfekt ide, vilket det också visade sig vara:) utan en blund blev det morgon och ny dag som blev thaiboten som var stängd som ledde till copanang som var gott som följdes av matkoma och en trött väg för att säga hej då och köpa toapapper, råkade ta en en sängfösare och lite snabb mys på baur eftersom killen är helt oemotståndlig, vilket mest gjorde mig frustrerad innan jag tröttare än någonsin begav mig hemåt..

fråga på!

seg vecka? eh ja iaf mentalt!!
men hänt lite kul grejer el? eh ja beror på hur man ser det..
trött? som aldrig förr, vad är det för sovjävul som håller mig vaken???
fattig? ja lånat pengar av min guldpojke..
läget under kontroll där? nej mer förvirrad än någonsin..
saknar du? så in i helvete!!
mest besökta plats denna vecka? soffa data ps och sony vegas..
styrt upp maten? nej lika tomt som vanligt..
några överraskningar? ja två!!
beslut att fatta? två där med av helt olika karaktär..

vem är du? 12 störigaste typerna på facebook..He he lite kul sammandrag från en facebook artikel där dom 12 störigaste typerna är uttagna! känner du igen dig? ? jag tror nog jag har multi personligheter;) 
Navelskådaren. Vännen som skriver in ny status för varje steg han eller hon tar. Oftast kort och väldigt låg överraskningsfaktor. ”Kalle äter frukost.” ”Kalle går till bussen.” ”Kalle går från bussen.”

 

  Egoboostern. Handlar varenda inlägg han eller hon gör på Facebook om de egna bedrifterna, ja, då har du troligen med en riktig Egobooster att göra. Han eller hon försöker göra smart PR för sig själv och sin verksamhet. Men framkallar mest gäspningar med sin femtioelfte länk till egna artiklar.

 

  Kompissamlaren. Att ha mellan hundra och tvåhundra vänner på Facebook är ovanligt eller osannolikt. Ett socialt geni kommer lätt upp i tre- eller fyrahundra. Men 1000. Tusen! Har du så många är du antingen kändis – eller en manisk kompissamlare.

 

  Megafonen. ”Michael Jackson är död!!” står det i megafonens statusrad strax efter att nyheten dykt upp i medierna. Hallå, berätta något vi inte visste – eller något vi inte kan läsa på alla de stora sajterna och se på tv. Och berätta gärna något sant. För Megafonen är också något av en expert på att sprida de rykten som cirkulerar på nätet.

 

  Bekännelsemaniker. Ger dig alltid lite mer information än du vill ha. Och snubblar alltid lite över gränserna när det gäller såväl sexliv och relationsproblem, som kroppsliga funktioner.

 

  Jagkanintesättakomma-typen. Visst är bloggprosan, chattspråket och sms-svenskan annorlunda än det skriftspråk vi lärde oss i skolan. Men några skiljetecken kan man kosta på sig – även på Facebook. Om inte för korrektheten så för begriplighetens skull.

 

  Fröken Svår. Det är alltid ”gråa skyar” eller ”moln på himlen” eller ”en tagg i mitt hjärta” i Fröken Svårs statusuppdateringar. Å andra sidan har hon alltid ett uppmuntrande ord till olyckssystrar och –bröder. Men handlar det egentligen inte bara om att söka uppmärksamhet? Finns även som Herr Svår.

 

  Smygaren. Facebooks voyeur läser allt och noterar allt – men ids knappt uppdatera sin egen status eller byta profilbild. Men ibland avslöjar de sig – och du inser att Smygaren har full koll på dig och alla dina vänner.

 

  Cynikern. Kan vara närbesläktad med dem som odlar och sprider blogghatet på nätet. Säkert skriver de sura kommentarer i nyhetssajternas kommentarsfält. På Facebook är deras lakoniska inlägg småsura och spydiga, ångande av avsky.

 

  Paparazzon. Jovisst, hon tar alltid massor av bilder med sin fina kameramobil. Och ju senare på kvällen, desto flitigare fotograferar hon. Men varför måste människan vara lika snabb med att ladda upp alla – exakt alla! – festbilder på Facebook?

 

  Mysteriemannen eller –kvinnan. Det går aldrig nånsin förstå vad mystiska mannen eller kvinnan gör, tänker eller tycker. Det är inte poesi – det är obegripligt. Och det var väl det som var meningen i jakten på att bli sedd.

 

  Spammaren. Du får kramar, drinkar, dalahästar och annat gulligt. Din vän vill spela Mafia Wars med dig och tipsar ständigt om nya tester att göra, grupper att gå med i och kampanjer att stötta. Välment alltihopa – men kanske börjar er relation börjar bli lite opersonlig? Hur vore det om Spammaren för en gångs skull skrev några rader bara till dig?


This isnt love!

Nej det är väl inte det, men kunde mkt väl ha varit!.
Gammal dänga jag hittade i mitt lilla låtarkiv med mig av mig, enjoy:)..


Nobody put baby in a corner!!när ska nån säga så till mig o sen slänga upp mig i luften?? väntar fortf..!!

Att min bröllopsvals inte blir någon vals utan dirty dancing vet väl dom flesta o det är väl främsta kravet på blivande man..:)
Och nu har Patrick Swayze, en av mina absoluta favoritmän har lämnat oss..
Den som inte har haft en vrålförälskelse i hans roller i dirty dancing el ghost el iaf blivit lite våt i trosorna måste det fan va något fel på.. Han har fått mig att som tonåring gå upp två timmar tidigare för att hinna se filmen innan skolan, absolut enda mannen som fått mig att bli morgon pigg och dessutom har han satt stor prägel på hur jag tycker att kärlek ska vara, som i dirty dancibng helt enkelt! nothing less;) alla underbara scener som får  tjejer världen över att båda snyfta längta o bli lite småpilska! underbar film underbara minnen, svårt att slå..

Bästa you tube klippen- hungry eyes http://www.youtube.com/watch?v=6oKUTOLSeMM

Whatta man, live snutt från cafe giget..

Sista giget med remington blev det nu på cafet i stockholm! Nu har det blivit dags att ta sig an annat skoj. Jag har en förmåga ibland att stanna kvar lite för länge i saker ibland fast att jag vet att jag borde släppa o gå vidare, inte bara i yrkesliv utan även privat, hmm men jag så e det. Kul sista spelning iaf trots att basen la ner o det va halv dåligt sångljud.. Var mkt glad över att jag överhuvudtaget stod upp eftersom  jag precis hade flygit(det värsta jag vet) och varit vaken i 24 timmar i sträck.. men aningen svajig tog jag m an mitt mission iaf:)


skön röst efter 36 vakna timmar!

Hårkris efter att allt hår samlades i en stenhård dreadlock knut i nacken under raftingturen i turkiet, efter att två "frisörer" hade ägnat 5 timmar åt att slita av mig allt hår, ge mig hjärnskakning o obeskrivlig smärta var jag tvungaen att fixa detta under dagen väl tillbaka i stockholm, försvårades av att patty åkt till NY samma dag jag kom hem, men hittade som tur var en ersättare för dagen av en ren slump som iaf kunde hjälpa mig, men inte kan jämföras med min älskade patricia..
Hann inte med soundcheck utan möte upp remington pojkarna 2 min innan gig inne på cafet där kvällens fest skulle hållas.. förvåning nr 1 var att min chef dök upp något i gasen, förvåning 2 jag gick hem direkt efter gig trots massa bjudning av champagne och spelning m blacknuss, missade jag en spelning m blacknuss?? ja uppenbarligen..
och så kom du..

Turkiet bjöd på många överraskningar och var nog överlag den bästa resan jag har gjort för mig själv.. Alla borde prova en resa helt ensam.. tid att andas, tänka och bara vara, dessutom blir man så mkt mer öppen för allt runtomking, om man bara klarar att vara utan förväntningar..
mina kära turkar på hotellet hade lite svårt att placera mig första dagarna, jag tillhörde inte den vanliga skaran ensamåkare;) 
4e dagen kom du o gjorde minst sagt intryck och förgyllde vistelsen ytterligare, fick mig även att ifrågasätta en hel del, och påminde mig om hur vissa saker borde vara, jag kanske behövde en väckarklocka o du ringde minst sagt på högsta volym.. tack för ditt tålamod m hårtrasslet även fast det gick åt helvete!!:)
bittersweet..

tänker på dig, lyssade på den mkt när du klev av.. vet inte var tårarna kom ifrån, blev förvånad själv..
RSS 2.0