säger bara köp dom!

Sitter och äter lite yogurt m banan efter träningen, har nu lite mer belägg för att skriva något omdöme om easytone från reebokjoggisarna.. köp dom! grymma.. Körde 40 min i går på band i mina vanliga skor och 40 min idag på dom här, kan säga lätt att tränigen blev dubbelt så intensiv, mina ben skakar efteråt och det känns betydligt mer i både vader lår och rumpa.. Har varvat brant uppförsbacke i rask takt med snabb gång precis innan man måste välja att börja jogga.. så ett lite tips bara om du letar bra träningsdojjer för främst konditionsträning..

träningen igång!

 

Här ser ni en liten film på min blivande rumpa.. Kommer antagligen inte behöva anstränga mig eller knappt träna överhuvudtaget, toppen..

Nu ska jag och mina easytone bege oss ner till gymet.. Det blir mest kondition hela veckan och styrka får påbörjas nästa..

Och alla biterfittor som måste gå i taket så fort det kommer en produkt som denna o ska dividera det i en oändlighet, ORKA! Köp ett par vanliga skor för 799kr ist för 999kr så slipper ni slösa så mkt energi.. slå på svt o glo inte på hollywood fruar om det är så kvinnoförnedrande och dom så urblåsta.. vilka är det som är mest blåsta egentligen ni som köper hela programförpackningen el dom som troligen alla är bättre affärskvinnor en er alla mellanmjölkare har kul och lever livet!

 

Vågar påstå att detta är dom skönaste träningsskor jag någonsin provat! (När man inte ska dansa)


bättre frukost är svår att tänka sig!

Söndagsförmiddag på Nordic light i en skön soffa m bjudchampagne till frukost och en makalöst god buffe, detta samtidigt som simon spelar bäst musik i stan, kan knappast klaga.. Jag var tydligen ändå bitvis ett tråkigt sällskap eftersom jag åter är fast i hundträsket och har upptäckt att blocket app till iphone är våldsamt bra..

Man vet att kvällen varit bra om slutresultatet är detta..

bror och syster beringer

pappa beringer, i sina bästa år såklart..

Började med att pappa Beringer fyllde 50, det skulle firas m en surprice så långt bort som i södertälje, gud vet varför?! Tydligen hatar karl både överraskningar och fester, men jag tror bestämt att han mjuknade och tyckte det var ganska kul trots allt med all uppvaktning:)

Vi blev självklart stoppade av två poliser på vägen med 2 min på oss till själva surprice ögonblicket o var tvungen att vänta på ny blåsapparat.. detta kan ha framkallats extra eftersom att jag och jessica satt o fnissade o glodde misstänksamt mkt när vi såg dom samtidigt som vi satt o slog vad i bilen om att det var civilare i den fula bilen bredvid, kan ha verkat lite suspect vilket inte förbättrades av u svängen en stund senare.. Kändes iaf rätt uppfriskande med blåljus efter sig, och som tur var hann vi i tid iallafall..

Körde en jeanette under kvällen, vilket kan uttryckas som, kör järnet, restart och kör igen.. vi var alltså lagom lulliga när vi kom till himlen där vi fortsatte kvällen.. vad som utspelade sig där tänker jag låta vara osagt den här gången.. men ibland händer det grejer!kvällens music mode..

Ferras, "take my lips"..
Sovgott!

Om du blundar så hör du bättre, om du är tyst ser du bättre..

Adam/adela
Jag var tvungen att dra ner kepsen och tjuvblunda medans adam satt och spelade in gitarr på broken strings.. Jag har drabbats av en sjuklig trötthet idag och trodde jag skulle dö när jag gick upp.. Gick faktiskt upp redan kl 08.00 första gången på länge och det var ju faktiskt trevligt att se att det mkt riktigt fortf existerar en värld innan kl 12.00.. Redan där började mitt orosmoment över mig själv och det faktum att jag gick upp och gjorde frukost till min älskling.. sist jag gjorde något sådant slutade det med att jag blev sjuk.. nu vaknade jag i koma kl 13, den tid jag skulle varit hos adam från början.. Hade någon viftat med en miljon hde jag inte kunnat röra mig.. Efter kvällens fika skyller jag detta på vulkanen, den torra halsen också, blev därför ingen sång idag utan lite mer planering av låtar m adam och gitarrspelande, utav honom..
Har under dagen kommit på att om jag inte får reklamen jag provspelade för häromveckan, peppar peppar.. så måste jag nog börja överväga tradera planerna igen.. Nu vill jag inte längre sälja oscar så då har jag vandrat vidare till adam.. skulle kunna låna ut honom tills vi får lite gig till sommaren. Det är i dagsläget vår plan, lite skön after sun ackustiskt.. kul grej och göra vid sidan av, eftersom vi båda har solo grejer vi håller på med i helt andra genrer annars..
Hur somhelst, tills dess måste jag äta..
I första hand hoppas vi alltså på att det internationella företaget för produkten gillar mig lika mkt som dom som ringde in mig för casting och gärna ser mig m deras nya produkt..
nr 2 hoppas vi på lite gig..
nr 3, vem vill köpa adam? han har en grymt härlig röst, spelar gitarr för dig, har bruna ögon och är ett stycke lammkött i sina bästa år.. Tror allt m honom är toppen, förutom hans hemska bajen mjukisbyxor som jag får dras med.. självklart kommer dom inte med på köpet!

När Adam gick till systemet för en preppa inför n ute kväll åkte jag till st eriksplan.. fick i mig både paj och cibatta, väldigt gott, men min mage blir galen och agerar gravid..
Var helt slut när jag 2 timmar senare kom hem efter vad som blev en fika m en väldig massa mer samtalsämnen som jag inte alls hade räknat med.
Trodde jag bara skulle träffa frugan o alex i lugn o ro, men helt plötsligt var även hare krisnha involverad och det avhandlades både tro, vulkaner och nån satans kalenderer som är skriven nåt folk vilken tar slut den 22 dec 2012, då ska tydligen jorden gå under.. Toppen..
Jag kommer inte hinna nåt av allt det jag ska göra tills dess..
Även om jag i grunden anser mig själv vara en person som kan respektera alla olika människors tro el åsikter, utan att nödvändigtvis hålla med och med åren tycker att jag blivit bättre på att bara lyssna reflektera och tänka att jaha så tänker du men så tycker inte jag,, måste jag ju säga att det finns en hel del som får igång mig ändå..
Idag var jag redan lite bitig och frustrerad från början, så hela grejen m alernativmedicin, meditation, chakran hare k, olika gudar, jordens undergång och vulkanen som tydligen ska överösa oss m damm i form av små kristaller el något, samt oika dieter blev helt enkelt för mkt för mig..
Hann precis in på ämnet sex och äktenskap, inom en helt annan ram än min egen, mer åt ha sex en gång i mån för fortplantning, ej njutning och det är kärleken till gud som är viktig, som jag höll på att falla ihop i ett krampanfall på gatan.. Blev svårare o mer intressant att disk allt detta eftersom personen framför mig var väldigt vettig och inte så snäv som jag upplevt att många med en lite extremare tro ibland kan vara när man diskuterar.. vet inte om detta gjorde mig mer förvirrad eller mer frustrerad..

Slutlämmen blev tillslut från min sida, att om jorden ändå ska gå under om två år tycker jag att du ska gå och köpa din big mac med bacon på mc donalds som du är så sugen på, eftersom du gillar kött men ändå är laktosvegetarian..

om du lämnar mig..

Hittar jag inte el lyckas behålla min kärlek finns det två håll det kan gå åt.. jag ska belysa detta genom några klipp, som förövrigt lyst upp många dagar och gestaltas av mia skäringer.. Mia och klara kanske är det mest genialiska par någonsin.. Fastnade idag, första gången på länge, och har efter mycket och moget övervägande försökt komma fram till vilket alt jag tror är mest troligt för min egen del, om det här går åt helvete..

senario 1. blir lämnad för en yngre förmåga efter att jag har fött barn, inte lyckats med det jag vill och drabbas av psykos..

senario 2.  Jag är singel efter 35, (det inkluderar att även janet och kattis blir singlar) och har barn, men ingen make..
Vi får helt enkelt hoppas på det bästa för mig.. kan jag inte leva m den skatt jag har lägger jag ner därav dessa livsalternativ..


jennifers seperation, bästa klippen..Tabita bara just så..Saker jag aldrig gjort förut nr 2..

också i sista sekund, såklart! Men nu är 15 fristående högskolekureser sökta:) det vore ju fan om man inte skulle komma in på en enda!! Har inte pluggat sen gymnasiet förutom sånt som är sångrelaterat så det vore kul att läsa något som inte är direkt kopplat till det.. Allt är inom genren media, längre bort än så kommer jag inte och det är en salig blandning mellan universitetet och södertörn.. Hur det än blir så är jag sjukt nöjd över att jag iaf fick arslet ur vagnen och sökte även om hösten kanske inte alls ger tid för att plugga.. en fristående kurs kan man nog ändå alltid klämma in:)

Saker jag aldrig gjort förut nr 1..

Gått den här handledar kursen för att få övningsköra med pappa nu, äntligen..!!!! bara tagit fyra år att ta sig dit.. Dom magiska fyra timmarna ägde rum igår kväll på slussens trafikskola.. Pappa nervös o stressad så han höll på o skita på sig inför detta event och jag halvt död efter en natt med för lite sömn..
Sa jag tre ord för mkt väste han att jag pratade hela tiden o skulle lugna ner mig,( läs en aning överspänd) Men efter ett tag tror jag tom. att han tyckte det var ganska så trevligt o stundtals lite kul, för helt plötsligt var det han som satt o svararde o räckte upp handen på lärarens frågor o skröt lagom om sina bilkunskaper..;)
Hade det varit hos doktorn el tandläkaen hade han fått ett bokmärke helt klart.. Läraren lasse var till belåtenhet, även om han skulle kunna behöva några röstlektioner..
Jag är faktiskt jätte peppad inför att börja övningsköra nu, bättre sent än aldrig.. la tom mina sista pengar på teoriboken, det ni.. Är smått nervös inför hur det kommer gå m mig o pappa väl i bilen o hur hans stressfaktor kommer yttra sig, men jag hoppas att han känner sig lite mer lugn nu när han fått gå hos lasse och och allt nu har han ju faktiskt en handledarbok:) med övningar att följa och allt, så han svävar inte runt i ingemansland.. Jag hoppas på bra kvalitetstid, visa inslag av irritation kan nog dock inte undgås..
Jag har däremot drömt mardrömmar hela natten om att jag kört en blå liten bil utan kortkort eller mer kunskap än jag besitter idag, och det gick sådär.. kanske därför jag vaknade kl 06 o inte kunde somna om, lagom kallsvettig... Det plus ungarnas höga läten i lekparken utanför, som nu på vårkanten även avlöses av fjortisar om varannat..
bästa preventilmedlet någonsin!!!
Jag och Oscar ska nu kitta upp oss med vattenballonger som vi kan köra på dom, inte dagsbarnen alltså men dom andra mellanölsbarnen..

Efter Kursen dök jag in på baur efter en sväng i hopp om att få lite mat men tänkte vända lika snabbt när jag såg allt folk, fastnade trots det hos paui m sällskap o gick därför ist hem 3 drinkar o ett järn senare, lätt hänt i alltför trevligt sällskap och mina nerver behövde det, helt klart..

Blondes have more fun? reds sets the bed on fire?

vi får väl se, vad detta jordgubbshår kommer åstadkomma.. känns bra iaf även o den inte är så firered som ni kanske trodde ljuset är inte heller helt rättvist!
Jag och frugan mötes upp vid klippoteket efteråt, tog varann i hand och bestämde oss för att äta en lunch som vi inte hade råd med.. vi lyckades som vanligt ta en omväg på 10 min när mocco liggger 2 minutr bort.. det är helt enkelt vi.. Jätte mysig pratstund innan hon skulle bege sig och ha dansklass och jag bege mig hemåt m min hosta som fortf inte gett med sig.. En eloge till Patty som lyckades göra slingor trots mina attacker och till att hon är världens bästa frisör!<3
Samtals ämnet och skumpa varning idag var att patty is getting married!!!!!! wihooooooooooo jag blev så glad när hon berättade det att jag var tvungen att ställa mig upp och glädje skrika o kramas lite.. kattis o co har inte fått säga något för hon ville berätta det själv så det kom som en big surprice.. Bröllopet kommer äga rum på en fantastisk strand i Thailand om exakt ett år.. Fy fan vad underbart!!!!!! så nu jävlar är det planering som gäller.. och möhippa, eheh hon vet inte vad hon har att vänta.. det vet jag och kattis..:) Min första riktigt nära vän ska gifta sig.. Så jävla coolt!
Irritationsmoment: varför kan inte människor hålla vad dom lovar?! väntar forf film och bilder sen ett av gigen i höstas på cafet och nalen.. hur svårt kan det vara?!

skam den som ger sig..

Så, höll ut ett tag till och nu är jag fullproppad med information.. hälften blev till grekiska när det nådde mina öronen, men som Adams pappa sa, nu har vi iaf sått frön, hmm ja tur det.. får se om det blommar.. helt utslagen i soffan, måste fixa m håret så det e redo imorgon, dragit mig för det en timme nu.. finns en diskhög också.. tar det, om jag inte tuppar av i badrummet..
Som ofta när man går ifrån Adams familj stod det en liten påse m skönhetsprodukter vid dörren:) tack Nettan.. och tack pappa peter för den där special sladden som var annorlunda från andra sladdar på nåt sätt jag inte kommer ihåg.. men att det var bra, det hajjade jag:)

Sista på ett tag nu då med denna färg... Förändring förgyller, eller vad säger ni;) Förhoppningsvis iaf detta kan ju gå hur som helst!

install, uninstall, install, uninstall..

ok nu har jag ont i huvudet och är varm!
Sitter i soffan hos adam med hans pappa och styvis, adam har gått för länge sen för att ta en öl m sina kompisr.. jag tror nästan jag börjar konkurrera ut honom;)
Vi sitter i rad alla med varsin macbook.. är detta 2000 talets sätt att umgås?
Har blivit bjuden på en fasansfullt god räckmacka, kaffe och saft.. Adams Pappa Peter är proffs på mångt om mkt om datorer så vi är nu i färd m att unistall och reinstall mitt protools.. äntligen.. Men som vanligt innebär mina datorer alltid någo typ av problem och strul.. Hur lyckas jag?? Som vissa bara drar sig till jubelidiotskillar, drar jag mig bara till strulig datorer, inget kan bara fungera.. ja så nu sitter vi här iaf.. och är osociala ihop.. 3 omaka människor.. med våra macs.. Imorgon ska jag btw bli carrot i håret, spännande, hos mi patty:)
Nu måste man tydligen äta choklad här också, typiskt!

Till nytorget och tillbaka:)

Uppkittad till tänderna m snorpapper och vicks samt påpälsad till tänderna a la tjackpundar stil fick jag höra, tog tom jag mig ut och fick njuta lite av påsksolen.. Första vårtecknen upptäcktes också i form av blommor, yeess snart e den här! Nån mer än jag som har fått vårkänslor?

Höll på och hosta lungorna ur mig i tunnelbanan in och började ångra att jag ens gett mig ut i detta skick.. den våldsamma hostattacken gick inte på något sätt att stoppa, ens med vatten el tillhörande utrustning jag hade safat med.. Folk började besvärat skruva på sig och glodde anklagande på det monster, som antagligen höll på att mitta ner samtliga med nån slags pest.. så.. jag gick skamset av vid skanstull, pallade inte mer än station och troddedesutom att jag skulle hosta upp hela mitt inre..
Sen gick det relativt bra måste jag säga.. Söder var fullt av folk som desperata efter solen klädde av sig i stort sett nakna vart man än kollade så fort dom befann sig på rätt sida om hustaken, för att sen bullsa på sig så fort skuggan och kylan gjorde sig påmind igen, härliga soltörstiga svenskar..

pÅ tunnelbanan hem såg jag kanske den konstigaste ungen jag någonsin sett live!
Han fick mig nästan att vilja bli producnt bara för att få casta samt göra en helt nu tv serie med honom i huvudrollen.. Han var så lustig och hemskt gräslig att han blev helt underbar.. Förutom den biten att det formligen rann i mungiporna när han pratade m sin också något lustiga storebror, om kräks bajs och snor samtidigt som han fascinerat satt och klämde på nåt gummihuvud m enorma näsborrar som det självklart blåstes ut snor ur när man klämde.. god have mercy on this kid säger jag bara..

Leonard cohen på svt 24..

Fick sms av pappa att jag måste slå på svt 24.. "Hans texter ger tid för eftertanke"
Är det något vi har gemensamt jag och pappa så är det nog kärleken till musiken, även om den ibland ter sig olika.. Jag vet exakt hur han ser ut när han sitter på landet i vardagsrummet, med rödvinläppar ( det har vi en förmåga att få båda två;) o njuter, gungar med till musiken i sin värld, och blundar, sjunger stundtals med.. När kärringarna somnat och han får vara i fred.. Då brukar vi smsa ibland, om ingenting speciellt alls.. inget som skulle vara viktigt för nån annan, men för mig e det några av dom bästa stunderna m pappa.. Då känns han lika närvarande som när vi spelar o sjunger tillsammans, o skattar åt sånt som ingen annan förstår, med rödvnsläppar såklart, på landet på terassen.. det är inte alltid självklart men ibland bara är det.. och dom stunderna betyder mkt..

varning för menthol nässpray o fortsatt tristess på den här sidan!

Har lite dåligt samvete för att jag ännu inte kunnat äta min sushi.. mina smaklökar har lagt ner totalt.. medskickat fanns också två påsar remmar, dom har jag däremot lyckats klämma i mig.. Jag skulle inte ha en aning om att det var påsk nu om det inte vore för påskliljan som står på vardagsrummsbordet, mamma tog m den hit igår.. jag håler på och dö av frustration av att inte klara en av dom många banorna på angry birds, kanske bästa iphone spelet som finns.. mkt mer spännande än så är inte mitt liv just idag.


Jag har kommit på saker att göra, men inte gjort dom..


1. rensa papper och sätta in dom i pärmar..


2. kolla ifall min färgskrivare funkar till min mac, och skriva ut lite bilder o pryda vägarna med..


3. ta ut ackord på alla mina gamla låtar jag skrivit, för att den göra enkla gitarr alt piano versioner av dom.. så att inte gamla prodd versioner ligger i vägen..


4. fortsätta förstå mig på protools och ringa adams pappa för guidning..


5. klnka på gitarrläxa.. fast det går inte med dom här naglarna.. note to self ha inte naglar just nu..


6. gå ut o fota el fota i största allmänhet men jag har ingen att ta bilder på och jag har ingen lust att plåta grenar o andra ting och jag själv är utesluten eftersom jag ser ut som sju svåra år o inte ens en bästa retuchen skulle hjälpa..


så alltså befinner jag mig fortf i soffan o ska snart hämta sushin..


obs!! köp för guds skull aldrig näspray menthol!!!! rena självmordet för näsan..


"Det kommer en taxi med mat till dig snart.."

Tristessen växer i takt med dåliga serier på tv.. Orkar inte göra något annat.. Orkar inte gå o handla heller fast jag e hungrig.. Tydligen fanns det någon som kunde gissa sig till dig, eftersom jag alldeles nyss fick ett telefonsamtal där jag fick meddelat att jag snart får homedelivery.. Hahahaha vet inte om det är ett tecken på att jag måste shape up trots sjukdom eller om jag bara har världens gulligaste pojkvän..? så nu blir det teen moms och sushi:)

Hur många toarullar kan man snyta upp på en dag??

solen lyser in genom ballkongdörren, det e superfint väder och jätte varmt här i vardagsrummetr, påskhelg dessutom.. Vill gå ut o göra massor, jätte rastlös men eftersom jag inte klarar mig en meter utan att nyasa sönder mig o har sprängande huvudvärk blir det nog till att hålla sig kvar i soffan o sukta efter världen utanför genom den öppna ballkongdörren.. kul..:(
vad ska man underhålla sig med en dag som denna??? jag är super uttråkad men samtidigt ganska orkeslös.. Jävla förkylning, ser ut som han rudolf..

RSS 2.0