lär dig använda telefonen kvinna!!;)
Hmm, vattentät plan trodde jag det var att åka o tanka film hos jeanette och Fredrik.. En timme senare i snön var jag inte riktigt lika säker på det!!
frustrerande m en dam som inte svara i tel fast jag vet att hon är hemma.. Badade såklart sonen och hörde inte.. Jag jagade portkod och adress på annant håll eftersom jag inte varit i deras lya, detektivgener.. Blev överfallen av världens sötaste ungar.. Jag har tydligen lite barntycke trots allt.. barn under 5 år.. :)om det inte är Linnea som e min guldtjej.. filmtank, the, snack och dregel.. lillpysen har fått fler tänder, söt som satan..gillar att han e lite egen m sitt blonda hår och blåa ögon medans mamma, pappa och syster är mörka..

Stötte på min nya kompis på ica.. Jätte konstigt! Kepspojken köpte tomtar och fick mig att smaka en tugga, fy! va tvungen att se om fejktomtarna i storpack för 15 kronor smakade som riktiga! dom gjorde nästan det.. Hemligt välgörenhetsprojekt planeras dessutom..

Hann förbi adam en sväng och nu packat lite inför mitt lila äventyr.. Så, se u when i see u hoppas jag fixar internet om jag blir kvar hos mamma ett tag..

Over and out;)!! pussss och god jul o allt:)


var fan är ni!!!

Ska vi ses så här sällan, ärligt talat.. mitt hjärta går sönder lite! haft La album skratt, gråt koma.. saaaknar!!


                                


vad är oddsen?!

                           

Snacka om att den ultimata tidpunkten för att styra upp vissa grejer inte är i dec innan jul.. Med styra upp menas skärpa till kosten som det slarvats enormt med, sluta m nikotin o samtidigt jobba så mkt att man inte har något sociakt liv..
så varför just december? jo det ska berätta! just för att alla dessa faktorer blandas just då, plus att det e mörkt o trist ute och just då så ska alla satans ställen levererar en jävla massa godis!!! just när man är som svagast o kroppen skriker efter sockertoppar..

Tog just nu emot den kanske största godis korg jag just någonsin har sett m allt det bästa godiset i.. Var ska den stå? jo hos mig såklart!!!! i konferansrummet står det ju redan en mega stor vas m 50 sorter i.. och inte nog m det, förutom stora korgen så fick jag också en egen stor låda m samma godis i..! "vi köpte en egen till dig, du blir ju så glad när det här kommer!? wtf.. kan man inte lära sig att hålla tyst om sin socker lycka?! så nu sitter jag h'r omgiven av godis och är det någon gång jag skulle vilja tröstäta är det nu.. letar febrilt efter min karaktär som borde ligga gömd här någonstans..

TrosFest!

Gina tricot har en hel del roliga trosor inne för tillfället, om man gillar volag spets och rosetter dvs.. Jag kunde inte hjälpa det utan shoppade loss lite.. Min söta mamma som kom och tvättade åt mig pga tidsbrsit frågade om jag hade en tros fetish.. hmmm?

                                       

Portnoff Junior..

                                  

..Räddade en annars ganska så pissig måndag... Spenderade kvällen m lilla rockstaren (som förövrigt har en röst som skulle kunna smälta vilket flickhjärta som helst) gitarr och musik.. Han utgör det perfekta sjunga för att det e mysigt utan krav sällskapet..  Vi la sång och en enkel unplugged version på min kidnappade låt "love me" från kristi aka rezarazi stockbeatz, den låt som vi skulle kört på giget senast.. Lyssnade på massa mys musik och blajade runt.. Upptäckte att adam dras m en oerhört intressant ståställning jag inte förstår hur man ständigt lyckas hamna i, ungefär som en blandning av stretch och benböj samtidigt?! måste forska lite ytterligare i det.. Fylle samtal från utlandet damp in ungefär lagom till andra versen och vid 21 sa vi godnatt.. Lyckades faktiskt ta mig i säng i tid:)

"Jag måste bara få komma in och se hur dom ser ut"

                           

Ännu en jobbkväll avslutad, one week to go!
Ikväll hade mathias Dahlgvist Personalfest på KB för sitt staff. Jag och Clara var där för att se till att kvällen flöt på så bra som möjligt, vilket den också gjorde! hopaps vi..

Blev bjuden på en mega stor jätte mussla av den fabulösa kocken och höll på o kräkas samtidigt som det kändes som att jag fick en kallsup.. fy fan!
Trodde att jag skulle gilla det eftersom jag älskar fisk o skaldjur, men hur detta ens utnämts till en delikates går över mitt förstånd! Gjorde mitt bästa för att hålla masken o inte spotta rakt ut! Att musseljäkeln hade det mest komplicerade namn jag någonsin hört gjorde den inte ett dugg godare! Förövrigt bjöds på n skaldjursbuffe av högsta nivå.. svårt o snåla på en personlafest för restaurangfolk..!

Full rulle tills festfolket begav sig mätta o glada till obaren o jag och clara m värkande kroppar begav oss hemåt.. Clara är förövrigt en mkt duktig sångerska så vi hade mkt att prata igenom sen vi sågs sist. Hon ska dessutom fräscha upp mina harmoni o teori kunskaper, vilket är mkt bra om man inte bara ska gå på gehör o feeling och ständigt glömma bort resten, som jag gör, ibland kan det ju faktsikt vara en fördel att veta vad man gör när man skriver musik..:)

Bästa repliken ikväll kom från en tant som varit på någon konsert en våning över oss och nyfiket rusade in och bara var, "tvungen att få se hur dom såg ut"!! eh restaurang folk!? varsågod, titta på du om du aldrig sett några  och det är något som lockar damen.. lite galnare än vanliga männsikor.. men så spännande är det inte;)

Ska försöka somna i tid ikväll, svårt och slita mig från soffan bara, helt slut.. Jag lider abstins efter att sjunga, sätta mig vid pianot och pilla bilder, och dansa, herregud.. Kommer tom missa misch, min absolut favorit koreograf från LA som är en av dom mest magiska dansarna jag vet. Har lovat bort mig till en musikvideo, men vi får se.. En timme med misha får mig levande i flera veckor efteråt..
Vilken dag som helst nu kommer säkert min lägenhet bli gratis att bo i, och jag kan bara ägna mig åt sådant jag älskar fulltime, snart så..


Hur tänkte du nu!?

En sjal, en keps och ett armband.. Är det allt?? Hoppas jag får drömma.. Går och lägger mig m hela skiten.. 

                            

                             

Har du fått en lavett, har du förtjänat den!

Går märkliga rykten om att jag givit en man en lavett på en av våra kick off aktiga grejer vi hade tidigt i höstas. Den stackars pretantiösa lippsillen kommer från ett annat bolag och har gnällt om han inte längre vill omgås m oss pga detta samt att en annan kollega skulle varit väldigt dryg.. Kanske är det så att om man sitter o ger sig in i diskussioner, är allmänt dryg och skrytig, får man tåla svar på tal samt andra åsikter än ens egna..
Har man en förlovningsring på fingret ska man nog bete sig därefter.. Iaf med mig.  Har inget minne av denna örfil eftersom jag inte utdelat den, har inte ens blivit frågad rakt ut..
men, har du fått en har du definitivt gjort dig förtjänt av den. Patetiskt o gå o grina till chefen om ytterligare umgänge i jobbet, ist för att ta ansvar för ditt eget beteende.

jobbkoma!

Järsta två veckorna på året.. jobb jobb och jobb.. inte det sortens roliga jobb som är tillfredställande, utan bara nödvändigt ont jobbande m läskiga timmar som följer varann o dom timmarna att sova är alldeles för få.. går nog i ide till det e över o låtsas som att jag inte riktigt finns.. im just a machine till its over! fy fuck va tråkigt.. Imponerad över hur Jill jonsson orkar stå höggradvid i höga stilettklackar varje kväll och hålla julshow.. Fin röst och go tjej iaf...


Hellre havregrynsgröt tillsammans än oxfile ensam!;)

Ja, eller i vårat fall te.. samma sak!
Älskar folk som bara kommer på spontan besök för att mysa o hänga lite..

Sinnsstämning för tillfället. Fjortis! Har aldrig känt mig så mkt fjortis, inte ens när jag var fjorton.. Senaste veckan har bara bidragit m för mkt sådana vibes.. Har jag hört meningarna "vi kan inte åka hem till mig för min pappa e hemma, vi kan åka till mig jag har FF, har jag suttit i en pojksäng i ett pojkrum o blivit bjuden på te av frun i huset.. Har det suttit o fnissats o pratats om två killar som dessutom är kompisar..?? Var på vägen fattade inte vi att det har gått några år sen vi sist satt i exakt samma situation men m skillnad att vi ristade hjärtan m skallpell.. Vad hände!? äh jag går o lägger mig..Råkade få en minneslucka på stan o ett av plaggen som inhandlades var denna lilla härliga sak.. blackout m tanke på läget.. jag minns ingenting..

Efter regn..

..Kommer solsken eller så börjar det snöa..

               

Men vilket jävla trams!

så jävla irriterad.. Stressat ihjäl mig för att hinna styra upp detta gig m adam som jag dragit m mig.. på nolltid har vi fått ihop ett satans skönt gung på dessa låtar vi skulle köra ikväll.. så ringer min kontakt för att jag sökt honom för att få veta om soundcheck, vad det finns för line up etc, o säger att de in managern måste boka av detta samt fler av akterna.. WTF.. Adrig blir man klock på detta och det som stör mig är att folk inte har mer vett i huvudet.. el fattar att det faktiskt ligger jobb o tid bakom något som sedan framförs, respektlöst..

Det posiviva m kvälllen va väl att eftersom vi ändå var på plats för att repa så fortsatte vi mucisera så ur det kommer det nog några sköna unplugged mysiga låtar eftersom vi tyckte det va väldigt kul att lira ihop..

Styvmamman i huset måste antingen ha gillat mig el tyckte jag såg förjävla sliten ut för hon tryckte en påse gratis smink i handen på mig när jag skulle gå, fina grejer dessutom:) sånt gillar vi.. braa plåster på såren..

En otippad känslostorm hann dock ikapp mig på vägen hem och ett ändå ganske otippat breakdown hade tydligen bestämt sig för att slå till.. så som en läckande kran av tårara befann jag mig i stort sett restan av kvällen i soffan.. kändes som att någon dragit ur en propp.. och kanske är det så...

RSS 2.0