Tapas hot nights!





Tapas på ett härligt salsa hak kan aldrig bli fel och d får mig alltid i stämmning, varmt som satan och hög musik, lovely..
Lyckades ragga upp ett paraply precis innan ösregnet vilket vi var väldigt tacksamma för när vi begav oss vidare.. Möte upp pullan o lisa på eken, o efter att ha avhandlat viss drama var allt frid o fröjd och stockholm kändes ganska underbart när man satt där m god dricka, vänner o filt samtidigt medans det ösregnade runtomkring en!

blev fortsättning in mot stan där Robert dök upp som gubben i lådan vid stureplan medans pullan passade på att äte sen middag på seven eleven.. stackarn han har stått ut m mig sååå många år, rätt skönt för inga infall jag får förvånar honom nämnvärt nu för tiden.. tittade in en snabbis på  east och en dum ide tycktes vara en bra ide för tillfället, rep imorgon kommer komma som en käftsmäll.. men bra kväll, hade kanske så här i efterhand valt en annan avslutning dock..



behövs def flera uteserveringar på söder!!


 

Mötes av en lätt frustrerad bobo i parken idag, telefoner verkar inte vara hennes bästa gren just nu!! för att visa min sympati  vräkte jag i mig två tallrikar kalaspuffar hemma hos henne innan jag var tvungen att åka o repa, herrejösses vad gott det är!! och vad mysigt det va att hinna se henne en stund!
Hann med en liten sväng m sarah på söder också på kvällskvisten.. Stockholm är fantastiskt ibland! fick en väldigt oaptilig ceasar sallad men underbart sällskap och en dagens så det vägde upp! lite bitter över hur överfullt det är på alla ute ställen.. bygg om, bygg rätt, bygg mer!!


ja vad ska man säga!


En berusad liten överraskning damp in vid 5 för lite sömn..

Nu ska jag gå o lägga mig en stund i parken o läsa o hoppas att det inte blir regn!! sedan är det  dags för rep m fru och artisten..


en nackspärr, en förkyld och matnojja!

Dagen startade skönt m en provfilmning för en reklamfilm, somnade om o det blev bråttom som vanligt .. var så trött när jag kom in att jag nästan fick haka upp ögonen m tandpetare.. måste uppfattats som ganska lugn.. Om nån ser o hör mig däruppe så snälla ge m denna skulle verkligen behöva pengarna!!



Möte upp frugan för att gå egenom låt två över kaffe o ipod för att bara få lite koll på uppbyggnaden.. hon förkyld och jag m jordens nackspärr efter sista repet, perfekt! så går det när man inte stretchar.. Var så sugen på mat  och sött idag att jag kunnat äta en hel ko, blir det värre än så här när man ska vara gravid kommer jag gå upp 150 kg minst.. men la ner efter en kycklingwrap, paj o kaffe, om inte annat för at kortet sa ifrån..

Är nu nyss hemkommen från en mysig middag m boo, länge sen vi sågs o en timme gick väldigt fort!! fina du allt kommer bli skit bra, det ska rulla in grejer!



fick en surprice från en herre idag som ringde mitt i sushin, kom som en överaskning må jag säga!!
sitter nu och ska betala räkningar usch usch usch, vill inte!!


grattis mumin!





Fantastisk middag i goda vänners sällskap för att fira mumins födelsedag! Thaibåten gör verkligen sitt namn rättvist, varmt som i bangkok o den rann rikligt m svett mellan alla våras bröst, tom på mig o pullan trots storlek, då är det varmt!kände mig som en riktig klimakterietant.. blev skönt sjösjuk också i allt gung men väl ute på beachen kändes det fantastiskt igen när man fick känna vinden o rita m tårna i sanden!

Sara aka mumin har fått en två dagars surfar kurs i present och jag ska gladligen ligga o bättra på brännan m kameran i högsta hugg medans hon skumpar runt, sara är en sån person som kan få allt att bli hysteriskt kul o är totalt oblyg o söt som socker så han kan knappast misslyckas m att göra dessa två dagar väldigt underhållande:)

Begav oss vidare till himlen för dessert som bestod av min vän robert och drinkar, som på något sätt serverade sig själva.. robert skötte sig ypperligt o var värd varenda penny som inte blev många..
skönt m en kväll när man faktiskt hann m att sitta o prata, ingen stress.. jag var väldigt nöjd o begav mifg hemåt efter att jag o pullan m hjälp av dom andra två ladysarna fyllde på lite på working men projektet (ja pullan bilder kommer snart) o vi måste fylla ut m tolv så vi får vår kalender, haha!!

Planen var att jag skulle sova i tid eftersom jag skulle upp o vara kreativ m frugan idag, fortsätta koreografera då vi ska träffa artisten m dom 20 min långa låtarna imorgon.. sömntrubblet tog tyvärr vid och vid 4 tror jag att jag äntligen somnade, blev väckt av fruns fagra stämma vid 11 somnade om, fick bråttom i vanlig ordning, glömde plattan, fick vända o kom en timme försent .. hon igår, jag idag.. vi matchar varandra fint!;)






papppparazzzzzi!!!

Mitt uppdrag som morgon papazzi på möhippan är nu slutfört.. repplanerna fick ändras då frugan fått m sig fel nyklar, typiskt.. ikväll  vankas födelsedagsmiddag för sara..
huvudet är annars bombat m vissa familjeangelägenheter!


bröllop

Lilla tuffsan har gått o gift sig.. Nyligen hemkommen från en underbar kväll!
Ska snart upp o leka paparzzi så mer bilder och bröllopsprat kommer sen:)
Tack alla för en fin kväll o hoppas emelie att du haft en fantastisk kväll, Älskar dig plutten!

(Mental note! börjar jag bli mer o mer lik bridget jones? är det bara en tidsfråga innan jag börjar dyka upp i olika playboyoutfits? )



så fina,grattis mitt hjärta!






garanterat nästa par ut!













baby o pojkvän, klart godkänd!




oj många regler på denna toalett, haha heja em!!


körigt att vara gift???

PUSS!

skam den som ger sig!!!

Gud vad jag hoppas att detta är det sista inlägget där jag nämner ikea, det fullständigt blöder i öronenn när jag hör det ordet nu!!!!






ÅHH  vad bra det går!!

Lyckan var inte långvarig nu för tiden måste man tydligen plocka separata tillbehör till grejerna, alltså dörrarna kommer inte med gångjärn DOM SA MAN TA SJÄLV!! Toppen:)


Men nu står den iaf upp, tack för det!

så, socialt o mysigt!



Så pigga o glada!!!!! Lunch på fix vid fridemsplan passade på under frugans luch skönt att all sköter sitt!!!;)
 blev lite kär i deras bord nedan..





puss till kattis som skulle gå o jobba..
Förlåt för våldgästningen 15 min senare hahaha



jag och janet struttade runt resten av dagen i olika faffärer för att hitta klänning till henne, jag kände mig oerhört uppstyrt o fokuserad.. glör dock alltid lite ont i hjärtat när man inte kan handla något själv..



Gick sådär, hittade inte det vi sökte men som tur var har hon två nödlösningar i min garderob, som förhoppningsvis är en garderob senare ikväll!!


crazy for you!











Att koreografera till två låtar som tillsammans är typ 20 min är inget lätt match kan jag säga.. att det dessutom är något sort house club där inget e logiskt men ändå innehåller en artist som det ska anpassa efter o dansas bakom gör det inte lättare:/  men kul har vi frugan o jag iaf:) har spenderat några timmar i replokalen för att försöka ta oss igenom den första låten o komma underfund m vad som är vad.. inte som en vanlig 3.40 låt m vers brygga ref direkt.. men det blir bra 1 aug smäller det på nalen o cafet under pride kom förbi o sväng!!





Sen begav vi oss till götgatan för att träffa vår älskade Janet! mys.. har nog aldrig dröjt så länge innan vi alla har kunnat vara samlade, samtidigt..

Något jag aldrig trodde skulle hända mig är dagens kassa situation..  att man träffar någon som man står o pratar med (killen i kassan) har själv jobbat där så det blir alltid att man står o snackar lite och så utspelar sig detta...

han
- "gud vad jag känner igen dig!"
jag (åh gud vilken uttjatad replik) "jaha ja jag vet inte vi kanske har setts"

pratar vidare..

han
- "vi måste ha setts"
jag- (hmm han e söt charmig väldigt spec leende, jag känner faktiskt igen honom) har du jobbat utomlands?
han- nej
jag- ok
han- har du varit på kos (stort leende)
jag - ("rodnar polletten faller ner") ahh men gud vi har ju haft sex!!! säger jag högt o tydligt i kassa kön o börjar skratta varav resten i kön fnissar lite..
jag- "åh nu kommer min mat, vi ses!!"

För mig var detta lite lustigt att inte komma ihåg en sån person, m tanke på att så fasligt lång e inte min lista och kos i all ära men så dimmigt är inte min tid därifrån tillskillnad från en hel del andra, bodde trots allt där ett tag.. men nu har man gjort den också.. trevligt o se att man iaf till och med då, hade bra smak!

Imorgon kommer jeanette o väcker mig m frukost kl 09, vad hon inte vet är att jag tänker dra ner henne i sängen minst en timme till, har solen ens gått upp kl 9!!??
när det sen går att öppna ögonen  ska det rotas igenom i min garderob o se ifall det finns någon klänning som passar ett bröllop och är somrig, hmm..  "Garderoben" som nu befinner sig i soffa o kök i väntan på att garderoben ska skruvas upp, kom btw idag, fantastiskt!

gott gott gott!









middag hos lisa o johan, där blir man alltid serverad det absolut bästa oavsett om dom slår på stort el "slänger ihop någt" lite fort som dom har hemma.. (mental note, en sån man måste jag ha, check)

hade glömt bort att vi pratat om att äta hos dom o var på väg ner för att hyra film o köpa sushi, så det var en himla tur att jag inte hann längre..

tycker att vissa personer som står o säljer bär i stånd är lite märkliga o väldigt snåla.. vill inte köpa biggaråer i liljeholmen mer hur goda dom än va!!

mysiga kväll hos lisa iaf, inte hunnit träffas på länge.. vet inte vad hennes grannar tror om oss el dom efter att vi hade dansat loss i säkert en haltimme till olika rock o mj låtar m luft instrument i högsta hugg, men kul var det!





nu ska jag iväg o repa lite m frugan och guess what behöver ingen bil el någon som kör mig till ikea för garderoben kommer ikväll:):) weei!

wtf!!

svettig irriterad försöker räkna ut vilka delar som är vilka, var är einstain!! såklart så är delarna från ikea till den här satans garderoben trasiga!! har jag egen bil? nej! kan jag åka o byta själv? nej.. ville jag hemskt gärna sätta upp den idag så jag kunde börja sortera in kläder o få ordning ja!!!!
jag hatar ikea!! trots att man kan köpa en badrumsmatta för 19 kr.. ghaaaa.. nu sitter mamma som skulle vara min byggpartner i tel kö till snälla lina som ska guida oss genom den här skiten så tar det väl en vecka innan man får hem rätt del.. åh vad irriterad jag är!!!!

kod 1000!!








jag och min älskade vän adam har befunnit oss på ikea idag, yes är tillbaka i stockholm en vecka tidigare än väntat..

Har kännt att jag kvävs bland alla grejer som inte får plats hemma och jag e sån att jag måste fixa saker exakt när jag får nu jävlar  impulsen.. så det första jag gjorde när jag stegade ur bilen från landet var att flytta om, skruva om o ner saker hemma, och idag har jag införskaffat en gaderob och lite anna t smått o gott. Inte allt jag behöver men iaf en bit på väg..:)
innan färden dit kände jag att jag var tvungen att inviga Adam på sushi haket hemma och han höll med om att det var utsökt:)
hmm glömde tvättkorgen o ljus i adams bil, och hur i helvete skruvar man upp en ikea garerob ensam!!?? är det ens möjligt..
 vet inte ens om jag har rätt delar, finns ju en väldigt spännande o matematisk del på ikea nu där man kan bygga ihop vilka kombinationer man vill, "oändliga möjligheter".. jag har bara en del än så länge o adam var väldigt hjälplig i att "tänka rätt" jag blev alldeles förvirrad av alla möjligheter och siffror..
nej det blir be om hjälp o sätta ihop detta sattyg imorgon..

byggarebob släng dig i väggen!



Kan vädergudarna komma överens!!

Nej det verkar inte som att dom är helt övernes om det ska lysa sol el regna droppar!! verkar befinna sig i samma situation som sverige- ryssland!! ibland är det inte ens någon ide att försöka om man inte ska slå sitt huvud fullständigt blodigt, vilket jag inte alls har någon lust med..

Solen har iaf lyst under dagen och har avnjutit en skön dag vid poolen m böcker, tog mig i kragen o genomförde 1 timmes träningspass också.. hej vad man kan gör mkt m några fyllda vattenflaskor o tunga trästockar, riktigt stolt o med skön kvällssol i nacken gick det riktigt bra.. inte helt fel att man kan ta ett dopp i poolen direkt efteråt också:)

Fannys mic som är på semetser den m fick komma ut i friskluften tillsammans m dom andra förvirrade prylarna, skickade iväg några desperata hjälp sms till kunnit folk men efter att ingen va tillgänglig el inte orka m mig;)(?) var det bara att försöka själv, tills det började spöregna, men m mitt pick o pack har jag iaf fått en del klarhet i denna konstiga teknik värld, skam den som ger sig.. bara oerhört frustrerande att inte ha tilräckligt bra utrustning och att veta hur långt o mkt det är kvar tills man kan har tillräckligt mkt för att kunna göra något vettigt.. så är nog beroende av andra ett tag till på gott o ont.. men försöker på iaf!!:)


smålands aktion i rosa

första, andra o tredje, klubbat!! går till flickan i för stora glasögon!!

Ropat in en sån fin gamal husqvarna symaskin för 30 kr idag, yes!!










SOVA i friska luften, ahhhhh..



Känns som att hela kroppen bara slappnar av, inga måsten.. helt underbart!! första dagen på landet..

men hunnit m lite annat också..


städat mitt lilla hus..




























BussSnusk




och så levde dom lyckliga i alla sina dagar..

Efter att ha beskådat detta bröllop har jag bestämt mig för att jag ska gifta mig när jag fortfarande är super kär!!
Kortison gjorde susen, spännande o se hur man mår i morgon.. Om några timmar bär det av till Västervik!!





tänker på dig!!! och saknar lite;)
sov gott!!!

"det är mkt kille i dig"

Gud vad jag önskar att janet hade fått höra den kommentaren som med mkt intern humor ser mig som den tjejigaste av dom tjejigaste.. skönt att ändå veta att det finns kvar lite pojkflicka bakom det långa håret o klänningar, oh ja lite annat  sånt;)
Pauline knäckte den kammentaren idag när jag låg o vred mig i smärtor på hennes massagebänk.. Hon vet allt som händer i mitt liv och vi klickade första gången vi sågs, ändå ses vi mest just där, jag i plågor o pratandes som galningar förutom när jag måste skrika el hålla andan..
Idag kom vi in på barnsnack och det var tydligen en självklarhet att när hon får barn kommer det bli en tjej och när jag får barn blir det solklart en kille, det säger alla.. jag e tydligen en pojkmamma..
Exakt vad är det som gör en till detta? Pauline sa att det var svårt att förklara, det bara känns.. det var mkt kille i mig som sagt..

Min älskade pappa har fått solsting el liknande för han köpte helt otvingat en ny kamera till mig efter att min gamla fick bada midsommarnatsbad..:) väldigt glad är jag, för att vara utan kamera känns lika tomt som andra tycker det är utan mobil!! den andra jag fick låna av boven har jag inte lyckats få tillhörande laddare till, väldigt misslyckade försök!
Så imorgon gör den här lilla röda 12 pixel krabaten och  mig sällskap ett tag framöver..
Kommer kl10 samtidigt som pappa tar m mina grejr till landet, undrar hur glad han blir när han säger packa m förnuft och jag har en ikea kasse m bara musik prylar mic stativ etc hehe.. det e ju faktiskt semetser o lite kul måste jag få ha i min lilla stuga! åh vad skönt det ska bli!!!

så sova nu snart soundcheck kl 11:/ imorgon m grabbarna grus..


sexy motherfucker

ibland är ju dom här gubbarna bara för härliga, ibland förjävliga men men idag blev det bara en skön frizone från allt som innehåller krav o prestige, så trots ond hals var det bara glada sköna sväniga toner o miner.. jag va uppladdad med munspel trodde inte det va så satans svårt så det visade sig att jag kanske måste öva lite om jag ska få använda det, hehe mitt utlägg om att jag borde få köra minst en låt på trummor gick inte heller riktigt hem, hmm.. Mårten visade däremot riktga rapskills till prince sexy motherfucker, nja eller han visade ytterligare skills på enmansband när han funkade loss till den m både rap sax och sin synth.. litet skönt avslut på kvällen sådär..




Annars kan jag bara fira att min sista jobbdag är över och jag ligger nu skönt tillrätta i soffan.. imorgon ska jag tilbaka till patty och göra klart håret och sen rätta till lite kotor o muskler i kroppen hos pauline, har man dansat hela livet måsta man nog fortsätta m dig, kropppen blir inte helt normal..

last day at work!!:)

ahhh underbart!! sen gig på lördag sen bär det fanimig av till landet ..solstol o pool m musik god mat tidningar o böcker i massa o solkräm, regnar det kommer solguden få m mig o göra för här ska det odlas bränna!! om någon e sugen på att komma och häls på är det bara o svänga förbi:)

påbörjade håret hos patty igår ska göra klart imorgon, blir lite mörkare o varmare än sist, hehe som jag försökte förklara för en viss karl igår, tror inte han förstod grejen!! droppade in en hel del intressanta sms igår på vägen hem om det nu inte bara var febern som spelade mig ett spratt.. bjöds även på ytterligare en surpries som jag inte hade väntat mig när jag låg o slummra i soffan o väntade på att en värktabeltt skulle göra lite magi, vissa dom kan dom, charmigt!!

rep idag, kan fortfarande inte sjunga men måste iaf vara med så jag har någon koll.. fake til u make it!!

farbror doktorn o mj dans!!

Veckan har fortsatt i samma stil, har varken blivit bättre el sämre och börjar bli rätt stressad inför lör o rep på tors har inte kunnat sjunga en ton.. 
Idag ska jag till min läkare o kolla läget samt styra upp en del andra saker när jag ändå är där, sånt som är skönt att ha gjort innan semestern.. Har också bokat in tid hos Pauline min naprapat, världens sötaste o bästa, tror det behöver knäckas en del.. inge bra iaf om man har feber iof hmm.. hinner säkert bli bättre, optimist!
ska förbi min vän patty på klippoteket idag också och påbörja hår fix, inte en dag för tidigt, ser ut som ett troll, hon håller till på klippoteket på sibyllegatan, hon är inte bara väldigt vacker o se på utan också extremt duktig på vad hon gör.. så är du sugen på extensions el bara en bra klippning så slå en pling.. får visa upp mitt vackar hår sen när det är klart!
Känner mig förövrigt helt handikappad eftersom jag inte har någon kamera, el jag har ingen laddare till den rättare sagt efter att min gamla kamera fick bada på midsommarafton o till den här har jag ingá tillbehör.. kollade lite igår och dom e ju svindyra!! f&¤k.. nån som vill skänka en, bara att höra av sig!:)

annars några danstimmar för  M.J vilket sätt är bättre att göra det på..


Hela världen förenad för ett ögonlick..

För att ta förväl o hylla den enligt mig mest magiska människa som någonsin gått i ett par skor.. Han har gett och lämnat efter sig så mkt, tänk er bara för en sekund vad musik och dansvärlden skulle vara utan honom.. Hoppas tidningar så småningom tystnar så bara minnet o hans musik återstår.. tror det finns en god chans att hans minsting blir en ny lite stjärna.. dock kommer det aldrig finnas nån ny michael, the one and only!! sjit vad mkt näsdukar det gick åt till den här memorialen!! R.I.P



suck och olägligt!

jag e nästan aldrig sjuk! vet inte om jag är det nu heller men känns som att jag är på god väg att bli, helt fel vecka äaen om det kanske aldrig finns en rätt! håret e kaos o det e jätte jobbigt o sitta hos patty när man inte mår bra, jag har ingen energi överhuvudtaget utan känner mig mest ynglig, mäste sitta ett par timmar på jobbet iaf o ta emot idiotiska samtal..
Men det värsta av allt e alla låtar som ligger hemma som ska sitta till lör egentligen tors, hjälp e det i övermorgon! när vi har vårt enda rep.. jävla skit.. skulle behöva en vecka bara att värma upp stämbanden o komma igång inte sjungit så mkt sen vi var i studion sist.. även om detta är inte är det viktigaste giget i världshistorien så är det inte en enkel match att var sjuk febrig ont i halsen o samtidigt entertaina massa glada bröllopsgäster på longholmen som två av dom har den viktigaste dagen i sitt liv.. får sova o dricka häxbryggder som en tog o låta alla miljoner låtar rulla på hemma.. och träna jag som e så peppad hur lätt o motivernade e det m värk i hela kroppen, dammit, inte alls som jag tänkt mig den här veckan!



Den här veckan ska jag äntligen fixa håret också, hos lovely patty som jag inte träffat på ett tag nu.. kattis o janet har också lyst med sin frånvaro av olika anledningar som ryggskott o semetser och jag saknar dom massa!!

bombad..

vaknade imorse o kände mig som att jag blivit överkörd av ett tåg.. några koppar kaffe senare känns det lite lite bättre men ändå helt slut, fattar inte varför.. påminner mig om att jag måste testa någon grej som pappa sa till mig om nåt m blodvärdet.. får boka tid tills efter semestern, eller också är det just den som gör susen..

Måste iaf börja sjunga idag.. remington låtarna har legat på hyllan ett tag men på lör är första giget sen jag sjöng med dom påengelen o vi har knappt repat något alls, dom nya låtarna som ska va m o så så lagom ringrostigt.. blir lägga sig tidigt och var lite fokuserad nu, träning måste också den sparkas igång..


lång mörk och ståtlig..



Hans med en sväng på East igår efter att mamma drog sig hemåt.. Har inte träffat sara på jätte länge men nu är hon äntligen hemma efter massa plugg i östersund så förhoppningsvis får man se hennes glada ansikte lite oftare nu.. Paulina var glad som vanligt och vi dansade loss i bästa MJ anda o drack rosé..
Tjejer e ju bara för härliga vissa av dom.. Stötte på en otroligt vacker en som kläckte skönaste repliken "asså snälla jag måste bara få kyssa dig!" m sån passion att jag nästan trilla baklänges.. ja vad kan man säga(?) sen ramla min ex granne in o var klart längst på hela stället väldigt mkt basket över det hela och stark som satan.. jag var ändå i ett svagt ögonblick helt bergsäker på att han inte skulle få ner mig i en match, utan att lyfta då såklart ettrig som jag är.. priserna utnämndes till skor till mig och nåt till honom, kommer inte ihåg vad.. så detta utövades flitigt ute efter att east stängt, jag vann om beräknad, men såklart hade han inte gjort på riktigt då, hmm säkert;) patrik -1000 på kontot!!

Annars kan man väl säga att jag spenderar världens skönaste sön i sängen m frukost, tidningar film o laptopen i högsta hugg, fullkomlogt älskar söndagar ibland, har ingen lust alls att gå upp.. Men vet att jag har en del saker jag måste göra!! men först nu trycka in fimen:) det andra får vänta en stund till..

oj super regn o åska!

har varit duktig o städat lite samt bokat tvättid tills imorgon, heja mig!
spöregn o åska, ganska mysigt faktiskt eftersom jag ändå inte hade några andra planer än att fortsätta tillsammans m mamma med film två sen igår och en god pastasallad!!

varför är det så satans svårt o hålla rent i en lägenhet med så mkt prylar.. den är på tok för liten för mig nu.. hoppas Heba vill ringa o surprisa mig med en större snart:)

tills döden skiljer oss åt?? ja visst! eller?!

 lite regninga spekulationer om relationer och otrohet dagen till ära;)!

Relationer, tvåsamhet, ensamhet, otrohet.. Massa massa ord!!!
Jo visst vill man hitta sitt livs kärlek och ja visst skulle man bli skit sårad om den man älskar o litar på skulle vara otrogen och bla bla bla allt det där vet vi ju redan allihop..?!
Men kanske är det dags för en lite mer uptodate och realistisk syn på det hela? är det dags att omvärdera dessa termer en aning? Kanske neutralisera och legalisera visa tankar o fakta kring detta för att bespara sig en del huvudvärk som man ändå inte kan påverka.. vad vet jag!?
Den livslånga romantiseringen av vår framtida drömpartner som hängt efter oss sen barnsben och i generationer, (även då man fick en make till sig bestämt av pappa).. hur trolig o realistisk är den, egentligen?

Vem kom på att man skulle leva o vara tillfredställd med en o samma människa ett helt liv?
Hur sannolikt är det, om man inte ska sätta väldigt stor press på både sig själv och sin partner att man ska kunna utvecklas o vara allt för en annan person genom livets olika skeden? vem satan kan leva upp till det?

Vi började med att leva i flock, efter det var familjerna så stora och fyllda m barn och man levde på ett så annorlunda sätt att det inte riktigt går att snacka relationer som nu..
Religon,tro, lagar och regler och så vi männskliga varelser på det, vad skulle vi må bäst av..

Kanske mer troligt med olika kärleksfaser genom livet och den männsikan som e rätt för oss, just nu..
Dom som finner varanndra för alltid o är lyckliga så, tillhör nog en minioritet.. i dom ädre generationerna tror jag inte riktigt den egna lyckan stod överst på listan, man höll ihop för att det skulle vara så.. man har hört många mång, många historier m gamla som gärna skulle vilja leva om sina liv..
idag när jag tänker efter  känner jag nog ingen el ytterst få som inte har skilt sig, separerat eller som bor ihop efter 100 år och går upp på morgonen o tänker damn va jag e tillfredställd m livet! Är vi påväg åt rätt håll då eller ute och cyklar?!



Och otrohet, vet verkligen ingen där, varken kille eller tjej som inte har det i sig, har varit det eller blivit utsatt för det..
Vi människor kanske inte är en trogen art och det kanske inte ligger i vår natur med fullbordad tvåsamhet, hur mkt vi än vill att det ska vara så? 
jag tror iaf att vårt psyke och våra drifter i en salig blandning är alldeles på tok för komplicerat och det är för simpelt att bara säga att otrohet alltid är fel,"han var otrogen då älskar han inte dig", enligt vem och vilken definition och sanning utgår man från då?! 
om man tar steget utanför det inlärda och den intjatade moralen vi lever efter..




Kunde vi se relationer och kärlek mer för vad det är här och nu, kanske det skulle funka lite bättre flera kärleksrelationer genom livet kanske är det ultimata:)?!

1a ungdomskärleken
, den första intensiva , där vi är helt övertygade om att det här är personen  ska vi leva med resten av livet..
när folk säger att "ta det lungt nu du kommer hinna träffa så många och du e såå ung" så e man snabbt där o försvarar sig och sin magiska kärlek som ingen annan förstår.. det här e ju så speciellt, ingen fattar..



Sen så oops så vill man ha ut olika saker av livet, lämna det trygga där man fann varann.. resa, plugga, förverkliga sin dröm, utvecklas.. o så funkar inte riktigt det där som skulle hålla livet ut.. bummer..

Då är vi inne i den första hej o hå fasentoket däremellan, kärlek eller inte.. men där händer det grejer:) allt medans man håller utkick efter den där riktigt stora stabila kärleken..
När man då är lite halvklar m livets spänningsmoment, man har lite koll på vad man håller på med i livet och så, är det dags, dags att bygga bo, och då träffar vi den ..

2a, bobyggarkärleken, wiieee!
 
Den partnern  är nu objektet för den här riktiga kärleken i vårt liv (vad trodde man när man va 19 egentligen? det är nu det gäller!!) 
Man är dödskär,skaffar barn, lya, planerar för framtiden, allt sånt man vill uppnå. Man vill samma grejer, man tecknar försäkringar, gifter sig och har gemensamma vänner, detta är ju så rätt..
Sen lever man ihop x antal år och gör hela familjeprylen, tills man gud forbid, upptäcker att man växt ifrån, tappat varann på vägen, saknar spänning.. och inte alls längre känner igen sin partner som man var så vansinnigt kär i, etc etc.. var tog personen i fråga vägen?
 Det kanske e just här, just här man borde säga tack och hej.. Tack för att jag fick dela bobyggarbostadiet med dig men nu måste jag gå vidare..
Vissa väljer timmar i terapi och bråkar sönder varann och kanske hittar tillbaka, det vore ju trots allt bäst så (som att inte barnen tar skada av det ist för två lyckliga föräldrar, dom e ju ofta den uttalade orsken för att vi måste försöka, tacka mig jag vet). man har ju trots allt byggt så mkt ihop. 
Men det e ju faktiskt också ok att som männsika att utvecklas åt olika håll o vilja olika saker i livet, även om man har köpt ett hus och har lån ihop, eller? det är väl ok att man var rätt för varanndra då men inte nu?
Efter detta om man slutar som singel igen, vilka vägar man nu än slingara sig på.. är vi åter igen i, oh yes..


hej o hå stadiet, igen,.. För nu ska man ut o leva lite när barnåren är förbi!! 
göra allt det där som man känner att man har missat, saknar och behöver på ett el annat sätt..
hitta sig själv igen e väl en vanlig fras..  alltså, som första hej o hå perioden, fast nu med babage.. och så är man ju vuxen och klok och har lärt sig av sina misstag nu, eh eller?

När den här perioden är över så är det dax igen, (kan väl konstatera att det ofta inträffar tidigare för det manliga könet av nån anledning
3an, here i go again/bagagekärleken  träffar man sen när man är redo efter förlusten av bobyggaren en ny kärlek som kan tillfredställa en där man nu befinner sig i livet, som har liknande intressen, som man nu själv äntligen insett att man har..
Båda parter har säkert en tidigare familj bakom sig, och man börjar nu om på nytt med ev styvbarn som är stora, eller med fler barn om det nu är det man vill.  
Eller har man passerat det så kanske man lever mer i samma stil som med ungdomskärleken, den som var så fri o underbar..
man har ju nu liksom "gjort sitt" barnen är utflygna och man kan man börja leva igen!

Den där kärleken som är den 4e, är egentligen den som hänger med en hela livet.. Den man aldrig fick, den första, den förbjudna, den som sitter som en hinna i huvudet o aldrig riktigt vill suddas ut, men som vi vet att vi aldrig kommer vara med, men som följer med oss i alla relationer vi någonsin kommer att ha;)




Så den här satans otroheten då som kostar så mkt tårar och smärta men e lika vanlig som att äta lunch..
Vi har hört det förr, frågan e bara vad man egentligen ska göra med det, det är kanske något man får leva med och acceptera  eller iaf kansle tänka om lite i vårat sätt att se på det.. Att det bara har med kärlek el bristen av den göra är inte helt hållbart o ett dåligt ordval, tycker jag..

vad det är och var gränsen går är ju också väldigt delat, fysiskt eller psykiskt?
Om man lever i ett förhållande med någon man älskar och har det bra med men attraheras el tilltalas av andra, är man otrogen då?
Borde man isf lämna allt det man har o leva själv? Eller är inte det ett ganska männskligt fenomen..? Handlar det om att best sig?
Vi kan omöjligt vara skapta för att bara vara och hitta allt i en och samma person, återigen?
Eller handlar det där bara om vad man gör av det man känner, Om man fullbordar en handling och gör något fysiskt?
kan man vara kär i flera personer samtidigt, som alla tillför en helt olika saker ,alla betydlesefulla på sitt sätt?
Är det moralsikt fel eller bara så som det egentligen är, men vi styr det annorlunda och tampas med det på egen hand ist?
Är det mindre smärtsamt att någon bara är fysiskt otrogen, när det "inte betyder någonting"? den har väl alla hört, eller sagt själva någon gång....
Eller är det när det finns känslor med i bilden som det blir extra känslig och plågar oss allra mest..? "vad har hon som inte jag har.." 
Har vi ett inbyggt behov av äganderätt av en annan männsika, är det isf rimligt utefter hur vi fungerar?



Och var går gränsen då..
En person anser att den är överskriden  vid en kyss, vid beröring..
En annan tycker att gränsen går vid fullbordat samlag. En tredje, rätt vanlig, uppfattning är att det räcker med en tanke, att det helt beror vad man känner..
Det är egentligen den som är den mest intressanta, och där man kan ifrågasätta om vi inte då tar oss vatten över huvudet!?
Självklart vill vi inte att vår älskade ska gå o fantisera om och dras till andra, men fortf är det rimligt? Att styra någon annans tankar e ju lika omöjligt som att påverka vädret.. och jag vågar påstå att det inte finns en enda männsika som pga vår mänsklig natur  kan leva upp till det..
Att vara ärlig i sin relation är en helt annan sak, tyvärr tror jag inte att dom flesta är mottagliga och beredda på den ärligheten som kanske är mest naturlig och kanske också är ganska lika mellan båda parter om det var ok att prata omcdet, men man håller det för sig själv, så även jag själv..  tror bara inte man alltid ska vara så snabb med att döma..



Enligt Svenska Wikipedia tolkas otrohe som föjlande:


Med otrohet menas sexuella handlingar som bryter mot religiösa eller andra krav på sexuell partnerexklusivitet i fasta förhållanden. Otrohet i ett äktenskap kallas traditionellt för äktenskapsbrott..

eh ok? så vilken religon har du? det där håller ju inte.. det handlar väl mer om varje enskild relation ärlighet o person.. det e kanske där man borde börja tänka nnorlunda vad e egentligen vad och vad är rimligt vad är bara inprentat nonsens som går emot llt en människa är.. för inte många verkar ju klara av att styra dessa drifter vad det nu än beror på och oavsett om det är rätt eller fel..

I sekulära icke-religiösa sammanhang betyder otrohet att man i hemlighet för sin partner, eller utan partnerns medgivande, har sex eller är tillsammans med någon annan. Begreppet inbegriper därför inte då man öppet har sex utanför förhållandet, till exempel vid partnerbyten, orgier, trekanter, och så vidare där det uttryckligen givits tillstånd för att ha sex med någon annan än den fasta partnern.



såhär gjorde vi m kvinnorna förr som begick äktenskapsbrott!! toppen..

ja ni! saker lockar oss o kommer alltid att göra.. vi har drifter som inte alltid är så lätta att kontrollera, även om man kan kväva dom.. 
Jag ska iaf hitta min livslånga kärlekspartner eftersom jag, tillhör undantaget och har allt en människa någonsin kan komma att behöva!;) hehe jo visst..
Att få älska någon är ju faktiskt det underbaraste som finns o det e läskigt är att det oftast inte varar för evigt..


mys och ompysslarkväll!

Blev brutalt sen på jobbet idag också, något helt nytt på detta ställe.. kom på att jag inte hade ätit någon lunch men 10 koppar kaffe, nasty!

hela min kropp skrek myskväll hemma i soffan och jag bjöd in min kära mor.. Det blev såklart i panikhunger ett besök på favvo haket i kransen, jepp! sushi för 11 gången denna vecka o ett kallt glas vitt vin, mamma blev total charmad av restaurangkillen, hehe..



Spenderar resten av kvällen m bad ,inpackning, någon som målar mina tånaglar, glass o två filmer, underbart!!
Revolutionary road var den första som betades av.. drama, drama, drama med väldigt välskrivna dialoger, snyggt filmad o den berörde bra grejer.. def sevärd, men beroende på humör.. film nr 2 får nog vänta tills imorgon, om det regnar.. säng o bok känns mer lockande nu.. sleepover m mamma helt enkelt, hoppas på god frukost!:)


Allt är bara bra tack.. sov så gott!

kul dag stuck at work!






mm finns inte så mkt mer o säga var underbart att komma hem iaf, trött som fan..
dagens ljuspunkt var att jimmie bjöd på god lunch o min danskollega paula dök upp från ingenstans o kramades o snacka lite skit:)

underbara stockholmsnatt!














kvällen spenderades på kanske det mest romantiska berget i stockholm, mariaberget..
var hemma o fixa lite efter jobbet när jag fick ett kärleksfullt men smått manipulativt sms av boo, kunde ju inte säga nej till det så det var bara att pallra sig ditt m två kalla smirnoff i högsta hugg..
underbart sällskap som förgyllde kvällen till fullo.. hur lady boo lyckades komma upp o ner för berget i sina skor är en gåta, men fint var det.. efter att allt vit o läskande va slut försökte jag o my oss på att försöka gilla öl, någon gång borde man väl lära sig drick det , eller!?
räknde ju ut att man kan dricka en himla massa billigt på alla  9 kr ölen ställen .. vet inte hur det gick för oss, inte så bra tror jag så vi får väl fortsätta ruinera oss på dyra viner o drinkar..
i slutet av kvällen befann vi oss i någonsorts ormgropp så att alla skulle få plats på filten skönaste positionen va nog m lobbes ben över mig o sen my melan mina, varmt iaf..
återupptäckte den gamla leken bulleri bulleri bock men när my hela tiden hade alla rätt tröttnade jag och återgick till annat..
drog oss hem vid halv ett när solen var nere och himmlen hade övergått från rosa  till en mer trist ton, hmm jag som skulle sova tidigt.. men en underbart var det, när stockholm är som bäst!

RSS 2.0