eftermiddag music mode..

Bobby valentino feat timberland!

Ge mig en liten hemlig mys klubb i La, en flaska skumpa och denna typ av musik och sköna männsikor..
så trött på Stockholms uteliv just nu!

mtv selected

haha skönt när man blir hittad på en sajt där man noga granskar, ifrågasätter och dissar folks kläder stilar o omdömen..
vi fick tydligen en fetdiss iaf, av någon som tydligen trodde vi var 100 % seriösa:p

Detta från när vi gjorde ett jobb för mtv selected på ellegalan.. kul m gamla grejer specielt efter att man hittar sig själv på konstiga sidor....


vadå inte snyggt!?


oslo                                   ellegalan                          stockholm            söta stylisten linda gradin

brasa eller?

Vallborg.. Jag vet inte längre vad man gör eller vad det är för speciellt m denna dag nu när man inte längre är fjorton och dricker häxa m uppklippta jeans( det var faktiskt inne då:)) märkliga hångel och kräks i buskarna i all ära!
Har inga spec planer och är ganska nöjd m det än så länge, skulle kunna styra ihop något men just nu är jag ganska sugen på att pyssla runt hemma i mina mjukisbyxor.. Kanske sätta mig vid pianot o skriva lite, kolla film och bara göra lite allt och inget, kan vara sååå skönt ibland..
Ska dessutom repa imorgon och åker nog ut till janet o fatto sen  förhoppningsvis hakar frugan på.. måste kolla om det blir foto på lör också, just det..
lutar starkt mot hemmakväll just för ögonblicket.. Kan tända massa ljus som egen brasa.. mysigt..


dagens music mode jewel

Härlig gammal låt m underbar text.. detta från 97 väldigt många år sedan nu!mos i huvudet och blött katt!;)


hetaste kepsen i stan!


Repade med matilda o kattis efter jobbet på kulturama.. på två omgångar har jag snappat 4 korreografier som just nu är lagom röriga i huvudet..
Vi har ett satt gig för JC lite längre fram och kommer nog använda många delar av detta..

Så bra eftetrmiddag, mkt blev gjort..
Förvånad över bitterfittan som entrade salen 4 min innan hennes klass började, visade rätt så tydligt m sin uppenbarelse och oerhörda charm att hon inte tänkte oss låta göra klart låten vi va inne i el säga hej.. get laid!
matildha va glad iaf..

Väl hemma var det dags för sirre att få ett litet vårbad ,så han kan lukta gott och blänka för damerna.. Inte hans favvo grej men väldigt snäll är han! t.o.m grabben hajjar att det är viktigt att vara ren och fräsch;)haha blött och slirrig, matte e inte jätte poppis!
Världens godaste hamburgare i repris fick avsluta, dessutom vegetarisk vilket blivit lite av ett favvo alt nu för tiden..
Mina kära kärleksteorier belystes också till fullo genom kvällens film, som var över förväntan..
Men gav som väntat inge fler svar utan bara bekräftelse på det jag redan befarar..
def sevärd!


Vicky christina och barcelona..


Sov gott!


uppryck!

Jag skyller på våren, sista veckorna har mestadels bestått av sådant som lockar ist för sådnt som borde göras.. dicsiplin är alltså ordet vi söker och vad som stundals saknats mig några dagar nu, spec när inga måste krav legat på utan jag mer väntar så att säga.. lite mkt utsvävningar men jag e ju fisk så vad ska jag göra??
Tänkte ägna veckan åt att gå o lägga mig tidigt, följa mitt gymschema, repa m tjejerna, träna låtar för remiongton, sjunga, skriva lite, träffa therese om jag får tag på männsikan, träffa människor som jag planerat o träffa, möten etc..
träffa mina lovely ladies är ett måste, trip till hallunda.. wieee måste sova ikapp lite energi bara:)
Blev glatt överraskad över att du höll vad du lova din skit..


Dagens music mode..


Janet skulle nog säga att Orri har blivit lite blödig;)


Stirra lagom!!!


zoombie..

Så trött idag att jag håller på och dö, men det var det värt! Mia viste att jag skulle ha en tung dag och hade köpt m sig ett kinder ägg.. mkt fantasifullt.. räknar minuterna tills jag får hem o gosa m kissen och sova..

måndag morgon..

känns inte som att det har varit någon helg överhuvudtaget jobbat mkt mer än jga tänkt och inte heller dragit ner på tempot.. dessutom har vi någon grej på jobbet ikväll med mat och bowling, känns helt ocharmigt just nu.. får se hur det blir m den grejen..

Jobbade extra på grand fre och lör ikväll..
Skön surprice o komma in i fre efter andra jobbet, helt slut o lite bakis från gårdagen och tro att man skulle hoppa in på lite enkel buffe, blev istället satt på femrätters fatservering.. för dom som inte vet så väger grand hotells fat typ 100 kilo redan utan maten på och allt e så petigt o går på tecken så det är en fördel att inte va helt väck.. gjorde mitt yttersta medans svetten rann och det kändes som att min arm skulle gå av!
Pratade m en av mina närmaste vänner 1.5 timme på vägen hem sen, kärlekstrubbel.. mkt av den varan hos dom flesta jag känner just nu, är det våren??

Hoppade in på grand på lör också efter att spenderat största delen av förmiddagen i sängen..  kände mig rätt duktig.. lite ångest över att det var strålande sol och supervarmt, men vad gör man.. skulle inte ens ha råd att köpa en glass för tillfället så det e lika bra..
Blir ändå lite glad av att vara på grand o gästspela ibland.. har mina favvo gubbar där, den största kulturella mix ever och dom har hängt m sen jga var 18 och är störtsköna..:)
Möte upp ch och oscar efter jobbet och kände att en makers var det enda rätta.. blev rätt lugnt och skönt för en gångs skull..

Sön var det upp o hoppa och repa m frugan på kulturama, perfekt när hon jobbar där så man har tillgång till sal väldigt ofta.. Matilda va pollensjuk och kunde inte komma och efter att bara ha sett hennes korr en gång tidigare, sist vi körde var det inte helt lätt att sätta dom idag utan henne, men vi fick en del gjort iaf..

Pullan följde m mig hem och lagade världens godaste mexikoinspererade vägoburgarne till oss m mkt goda tillbehör, som hon på nåt mystiskt sätt hittade i mitt kylskåp.. samma kylskåp som har varit i stort sett helt tomt senaste 2 veckorna..!?
Efter skön dusch åt vi mat och drack gin o tonic m mkt citron och pratade så mkt kärlek att det nästan spruta ur öronen.. åkte sen in en sväng till imperiet och tog ett glas vin.. någon svek av helt fel anl och det kändes inte helt ok..

nu vill jag ha helg i två dagar..

swan lee..

Bra tjej, bra text..

misha gabriel och LA längtan!

Nej nu hamnade jag i en svår dans a la misha gabriel koma och längtar tillbaka till LA så jag håller på och dö! kn inte bo i detta konstiga land, jag kvävs! enjoy alla dansfreaks spec som gillar denna grabb..


 


 


 


  


 Ice box..

 
Misha är gudomlig som vanligt!
Frugan den här e till dig, för att vi ska sakna ännu mer!
Tack för att nåt land vet vad dom ska göra på scen och till musiken..


konstigt släkte..

Människor är så otroligt följsamma ibland.. bästa är påväg till tunnelbanan, finns en halvlång gåtunnel hos mig.
Alla kan lungt o fin gå i ett normalt gå tempo tills någon( jag;) bestämmer sig för att börja springa..
Även fast ingen hade bråttom innan så hänger alltid dom allra flesta på och helt plötsligt har man har en el hjord efter sig i klackar o kostymer.. väldigt roligt..
Roligast när man kommer fram o ser minutrarna som är kvar, vilket alltid är många ( förutom när man har bråttom på riktigt) o alla rödrosade damer o herrar kollar på puckot (jag igen) som började springa..
:) kul sysselsättning om man inte har nåt bättre för sig och känner för lite extra motion.. slår aldrig fel, iaf inte i kransen! alla vet hur tunnelbanorna går men helt plötsligt är det som att jag bär på hemlig information o vet grejer som ingen annan vet, hemliga tidtabellen!!;)

janis joplin och jag!

herregud min röst låter som janis joplin, hes!! men måste ändå säga att jag låter rätt lugn o skön m detta pålägg!
jag och lisa bosatte oss på ljungrens igår m vin och invigde dessutom våren m varsitt glas rosé.. härligt och väldigt mysigt hade vi.. och inte ett enda samtalsämne missades.. avundsjuk på lisas cykel och att hon har en kock till karl som lagar världens godaste risotto, skulle kunna låna just den biten..:)
Kvällen slutade inte som tänkt.. tack usa och jimmie för clear eyes..


lite eftermiddagsmusik..

I´ll fuck u right back!
så... Nu drar jag.. pussTålamod..

Jag hatar att vänta, vänta på sånt som man verkligen vill ha. Om man vet att man ska få det är det ändå ok, då blir det mer en längtan och längtan kan inte göra en besviken på samma sätt.. en positiv dragkraft och ett mål el föremål att sträva efter.. 
Men sånt man mååste ha, det som finns där men inte går att ta på, där makten ligger hos någon annan el andra, det är olidligt..
Sånt som rör sig fram o tillbaka som man kämpar, jagar o strävar efter. 
Lyckan höjs i hela kroppen när det kommer närmare, men sen när det försvinner bortom synhåll blir det tomt.. 
Det försvinner aldrig helt, det är inte ett nej som man sen kan sörja.. det är något som bara måste finnas som måste komma.. ibland känns det omöjligt att fånga, och att få det är det enda som verkligen betyder något,
för utan är man ingenting.. känslan av att vara tillfredställd och känslAn av lycka.. Jag är inte tålmodig ändå har jag väntat så länge... Och jag fortsätter vänta kan inte göra annat.. För vad är alternativet, tomhet och olika substitut?


Vad hände med konsum!!

Ok hungrig och helt slut i kroppen efter all koreografi och allt skuttande..
Går in på konsum eftersom mitt kylskåp är tommare än tommast! kommer fram och ska betala efter att mödosam ha plockat ihop en väl sammansatt liten korg..ehh ok personal exiterar tydligen inte längre!! hallå??


vad hände.. jag e trött o vill stå o drömma i kassan tills det e dags att betala!!!


nej, för nu ska man göra allting själv..


alltihop..

Det positiva med denna modernitet är
Att det går snabbt, när man väl har ställt om sig och hajjar grejen
Bra ljud i maskinen, som tv spel:)
Roligt o leka kassörska o få blippa på koder
Söt blond tjej som fick komma stup i kvarten när jag kom till grönsaker utan steckkod


Det negativa
Var tar alla människor vägen? kan man inte ens få gå till affären längre o få lite männsklig kontakt?!
Vad ska personalen göra nu? alla står sysslolösa vid utgången
Hög arbetslöshet, men installera ist maskiner överallt för gudsskull så behöver vi inga människor snart! bra..
Dom säger att det är för att det ska finnas mer folk i affären som kan hålla snyggt o hjälpa till, varför fick jag då leta i 15 min på soya?
Man får inte längre stå och drömma i kassan..

Största minuset är att när det äntligen är klart och jag ska få ta betalt av mig själv går inte köpet igenom.. fråga! var tog pengarna vägen? slutsats jag behöver mer pengar varje månad..! en pärla dök upp o lånade mig matpengar..


resulterade iaf i god middag, tillslut!


och så fick rumpan röra sig lite..

Repat två timmar efter jobbet m frugan o matilda.. förstår inte efteråt hur jag klarade 4 månader utan..
har tagit bort sången i just detta så det blir bara dans.. Kommer sitta perfekt för club och som inlägg i events etc.. 
lite träningsvärk dyker nog upp imorgon men det blir det ändring på..
tack snälla revben som har läkt, finally!!!Din morsa jobbar inte här!

Ärligt hur svårt kan det vara o ställa in sin egen kaffe kopp i diskmaskinen!! är det svårt att se skillnad på diskho och maskinen, vs slask och papperskorg!? Detta verkar vara ett evigt dilemma och en olöslig gåta på dom flesta ställen... ....men jag tror att att stället jag jobbar på tillhör det värsta av alla.. skulle lätt hamna 10 i topp om det gjordes en undersökning, i hela sverige..
Självfallet handlar det om nonchalans, lathet, "någon annan gör det" syndromet... här är det jag!! jag går i strejk snart.. ska tejpa upp oilka skyltar runt om hela receptionen och i köket, som konstverk ungefär..

här följer ett urval!!! Få se om någon psykologi lyckas tränga in i dessa hjärnor, tveksamt!!Tänker att kanske en lite omvänd klang fungerar,
 mamma fenomenet för uttjatat..?


Kommer aldrig funka så den här kan jag skippa direkt!


Skulle bara fungera på mig och Mia, och vi ställer redan
in disken..
Kanske det enda som går in trots allt..?!hmm nää inte den här heller..


Denna skulle uppskattas.. men är ju inte till min fördel alls!!hehe nej inte en chans


tjaa vet i fan tror det e kört!!

Jag får nog helt enkelt inta namnet bitterfittan..

back to life..

Efter en liten intensiv sängliggare o konstigt virus.. 21.30 En lämna tillbaka och ta en till film kanske..??

sjuk..

Vaknade imorse när klockan ringde o kunde inta ta mig ur sängen.. något lustigt virus har tagit sig in i min kropp.. Ont i magen, mår illa och ont i huvudet.. mamma kom o räddade mig vid 18 med nypon och blåbärssoppa.. fina söta mamma, diskade det enorma berget gjorde hon också..

ny blir det mys och bad sen sova.. vill bli frisk o träna..


Helgen som var..

Blev lite mer intensiv än jag hade tänkt mig.. Sammanfattningsvis, för lite mat för lite sömn o lite för mkt drinkar..
Men väldigt kul..
spenderade fredagen på Fashin där kattis och matilda dansade bakom någon tjej.. har fått tillbaka allt danssug nu o nästa vecka ska vi börja repa in nytt material, ska bli kul..
aldrig haft så långt dansuppehåll som nu, 4 månader när man e van att dansa flera gånger i vecka.. så går det när man ska försöka bli snowboardproffs o är aningen för envis..
Affe plus vän möte upp och ungefär där började dimman;) något som aldrig hänt mig tidigare men antar ska drabba alla tjejer någon gång är när den väldigt höga klacken på ena skon väljer att helt plötsligt gå av!!!
ehh hallå hur läckert o lätt är det att försöka ta sig fram på en fot när den andra lutar bakåt som ett sjunkande skepp??
Hela vakt o garderobsstyrkan satte sig iaf in i att försöka lösa detta m hammar o lim o hela baletten.. det som tillslut funka en liten stund va superlim, efter ungefär 4 försöket!!
på min ena fot drog vi oss iaf vidare till whitroom gud knows why!! på något lustigt vis lyckades vi m bedriften att bli ombedda att gå o utföljda av en kvinnlig vakt!!?? jag fattade ingenting men va glad ändå o vi avslutade kvällen m världens godaste hamburgare..
Lör bestod i lite skön huvudvärk o matthet, film god a lá hotellfrukost och häng i soffan..

Vidare hem till Anna o träffade Pullan.. Satt i djupa filosofiska samtal o vitt vin till vi åkte o möte upp ca oscar mfl på lokal hejja mig kom på att jag bara hade frukost i magen, men cosmos tyckte jag tydligen ända var en bra ide..
sön lugn dag i soffan..


Hemmamedicin mot stress och oro!

Den Absolut i särklass bästa åtgärden mot stress ångest och annat påfrestande (ja förutom antidepressiva och sånt och kanske det inom den kostnärliga kreativa genren) är defenitivt guitar hero world tour!
Började som ett vrak, somnade efter 3.5 timmars konstant spelande som en bebis. Slutsats, bra avkoppling..
Min hand såg dock ut som en klo och jag kunde inte röra fingrarna, allt i rummet rörde sig dessutom på ett obehagligt utbubblande sätt.. men va fan, det e sånt man får ta..
Irriterad över att jag inte får igång quickplay?! och kanske måste packa ihop allt o byta, gud så jobbigt..
Behöver ha hem en expert.. tycker också att det är sådär att man måste köpa till så mkt för att det ska bli komplett tex en extra dosa bara för att kunna spela flera samtidigt.. smarta företag det där..
Plus med wii, att det vibrerar i gitarren:)Till minne av Sophie Lohedes.. Läs och reagera!

Flickan som tog livet av sig timmar innan rättegången mot sin våldtäktsman.. Innan dess inte heller helt korrekt omhändertagen av dom myndighet som borde funnits där! inte ok!

Till minne av Sophie..
 Texten Nedan taget från bloggen politiskt inkorrekt.

Namninsamling - SPRID!!


Överprövning mot nedläggning av Sophie Lohedes våldtäktsman.


Åklagare Erik Schreiber, Jönköping

Brottsoffer: Sophie Lohede

Målnr: ?


Åklagaren har beslutat att lägga ner åtalet mot Sophie Lohedes våldtäktsman. Med den här namninsamnlingen begär VI en överprövning av åklagarens beslut. Och detta pga


1. Sophie Lohede är ett offer, som han grovt våldtog flera gånger, och hon valde att ta sitt liv i sviterna av detta, samma dag som hon skulle vittna.


3. Andra våldtäktsmän, har blivit dömda, trots att offret dött i sviterna av våldtäkten.


4. Hon var enligt uppgift fjorton år, när hon våldtogs. Hon var ett barn. Åklagarens beslut signalerar, att det är okej, så länge inte offret orkar vittna eller dör innan rättegången. Det får inte ske.


5. En förundersökning läggs ned om den inte anses ge resultat (RB 23:4, 23:4a). Skäl till nedläggning kan vara om man finner att inget brott begåtts, om ingen misstänkt hittas eller den misstänkte är oskyldig. Även bristande bevisning är skäl till nedläggning, dvs. om åklagaren inte anser att bevisningen är tillräcklig för domstolsprövning.


6. Här finns bevis, även om offret är avliden.


7. Om förundersökningen inte läggs ned, skall åklagaren fatta beslut om att åtal skall väckas (RB 23:20). För åklagaren gäller, med vissa undantag, en åtalsplikt, dvs. en skyldighet att väcka åtal om han/hon finner att det föreligger förutsättningar för en fällande dom. Om bevisen kommer att räcka för en fällande dom föreligger tillräckliga skäl för åtal.


8. Bevisen räcker. Det råder väl inga tvivel om det.


Sophies
död får inte gå obemärkt förbi. Om inte överprövningen går igenom då måste lagarna ändras. Jag kommer hänvisa till namnisamlingen, när jag väl skickar den till tingsrätten.

För att skriva på namnlistan länk nedan!

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3201

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/04/11/till-minnet-av-sophie-lohede-flickan-som-begick-sjalvmord-efter-valdtakt-namnet-pa-garningsmannen/

Finns även mer info om fallet samt länkar till flera tidningsartiklar..


EP 3 the hills..

Jag o Sisqo var såklart tvungna att kolla på nya hills avsnittet m datan på magen i sängen innan vi somna..
Den här jävla spencer, jag har avskytt honom sen första stund och varför i helvete gör aldrig heidi slut m fanskapet!?
Hon har väl sett alla säsonger vid det här laget och kanske kan börja hajja läget även om nu kärlek kan göra en intellegensbefriad ibland. Shit dumpa den där människan nu! totalt egoistisk, osäker och inte mkt sympati o empati där.. påminnner mig lite om någon..


Att dom tjänar stålar går ju inte gå miste på iaf..
tycker dock att det e lite trist att heidi börjar likna en
plastbarbie lite mer för varje säsong som går, hon är fin utan..


Detta är lite obegripligt i mitt huvud..

Spencer hos Letterman?!
Heidis Sångkarriär?!


Biotime!

Avrundade kvällen med en förhandsvisning av Rock the boat m Patrica aka cry baby..

Hade inga förväntningar åt nåt håll och den 2.15 h komedin ( kom som en chock för mig också)  långa filmen visade sig vara riktigt charmig och kul..
Lite seg stundtals men skämten o det klockrena amerikanska slutet var värt det, def sevärd! 3/5 får den..
Det bästa under hela filmen var dock att pattzy grät i slutet slutet, haha helt otroligt..
Hon försökte komma med massa bortförklaringar till det efteråt, hon hade haft en "jobbig" dag och var lite "känslig" jo visst.. den gick vi ju på..
Det sämsta var att jag blev tok kissnödig 15 min in i filmen! höll mig så länge jag bara kunde tills jag tillslut var tvungen att ursäkta mig igenom hela raden, som snällt fick ställa sig upp och också skymma sikten för alla bakom. Precis när dom hade satt sig tillrätta sen igen, gjorde jag på nytt entre m tömd blåsa och vi gjorde om samma procedur igen!:) toppen.. tack raden för att ni inte kastade gratis popcorn på mig..


Jack Baur my "dream"man

Gud vilka actionfyllda nätter jag har.. är helt slut när jag vaknar. Snacka om gratis filmer under nattetid och jag måste säga att min hjärna skapar dom bästa action thriller rullar någonsin, sista månaden har varit helt galen..
Inatt har vi haft ca 2 avsnitt med jack baur och nån typ av 24..  Det lite märkliga var att jag pendlade mellan att vara hans tjej o hans dotter vilket va lagom förvirrande, men annars så spännande så jag inte ville vakna o gjorde nåt desperat försök att somna om när klockan ringde så jag skulle få va med om slutet.. Brinnande hus, främmande land, vapen o skurkar.. hejåhå tror att att det kanske är nån som försöker säga mig att jag borde börja skriva film istället.. Jag sparar iaf in pengar på hyrfilm o desutom får jag vara med i dom själv! kan inte bli så mkt bättre:)Aja nu blir det lite morgonmusik..
Milow ayo technology, väldigt söt pojke måste jag säga..Tröttmössor..

nej men vi har kul när vi umgås..Uppskattar varandras sällskap..Gör vettiga och betydelsefulla saker..hinner ses så sällan..Så mkt att prata om..Så då är det viktigt att man hinner umgås ordentligt..

Det tycker Bosco också!

En söndag som egentligen var en måndag..

spectacular studios, spektakulärt!!

Grymma grejer..länk nedan..


http://www.spectacularstudios.co.uk/

Påskmusik m remingtoonAnders gillade mina glasögon
                                         
   

Har inte träffat gubbarna på länge nu så det var lite kul o se dom! Niklas har blivit pappa så han e lite mildare nu, tur för mig då jag inte har haft tid att repa in alla låtar som det va tänkt..  Blev mest lite larv o kul..
Hann med en jätte mysig fika med lisa också! strosade runt m våra brillor på söder med varsin kaffe o snackade skit.

Go Janet!

Skit vad bra den här gamla dängan är!
vilka jävla shower hon har gjort ladyn, blir helt hög!

Velvet rope mina damer och herrar..;)

Äntligen!!

Pullan is back in Stocktown! Det tackar vi för!:)


Påsk hos familjen Georgi..

Det är ju nästan livsfarligt och komma hem till folk där matalternativen är så många så man får svindel.. hade dessutom inte ätit någon frukost när mamma plockade upp mig och jag hamnade nog i den värsta matkoman någonsin.. så fruktsansvärt gott och jag har det bästa receptet för perfekt gravad lax, kanske delar med mig av det senare..
Jag fick inga gudföräldar som liten, mina föräldrar kunde inte bestämma sig så jag har haft lite fostergudföräldrar  under åren kan man säga, men nu har det landat hemma hos denna familj, underbara människor! Tur jag hade..:)


Jga har ju haft lite tveksamheter till om jag ska behålla world tour spelet till wii som jag fick men Nisse övertygade mig efter 3 rundor rockmusik.. Jag har ju varit en sån sucker för guitar hero, så.. dessutom har det här så många coola trix o grejer:)Mästerkocken Anna

Lååååångfredag..
Vaknade skönt inne hos the lovebirds o snodde fattos plats bredvid janet när hon gick upp:)
Åkte till mig och träffade  vår älskade fru och bror (haha två konstiga smeknamn för samma person jag vet;)
Hon hade tungt hjärta och vi satt som dom tre musketörerna i svandamsparken o åt glass och drack cola tills hon var tvungen att åka..
Kvällen bjöd på en underbar middag hos Anna som väldigt otippat hade slagit på stort och hade lagat lammstek, med fyllning! potatisgratäng o jätte god o trixig sallad.. Måste då tillägga att detta är så stoort då jag aldrig blivit bjuden på något hon har lagat tidigare! vi har då varit vänner mkt mkt länge..
Vi pratade sist vi satt och hängde om matlagning. Anna tyckte att hon var en sån som kunde laga mat, vi andra tyckte att visst du har några rätter som du kan o kör på, men duktig o den typiska jag tycker det e kul o stå i köket o trixa o fixa,, nej not so much!
Så i världens a la mästerkock anda styrde anna alltså upp denna underbara middag! intressanta spel spelades också, glömt namnet på det men sköna bedömningar på varann från skala 1-5 på olika påståenden, personangrepp!
Jag är fortfarande väldigt imponerad, men ännu inte helt övertygad om kocktiteln än då jag tror att detta kan vara en engångsföretelse, vi får helt enkelt se..Sisqo diggar våren

Snacka om vår ryck o vårkänslor! Han vill inte ens vara inne o mysa med mig längre! typiskt karlar..
Men mat o kärlek på natten ska han ha, hmm känner igen det..

men fin e han!:)

Hallunda en tors efter 22..

Äntligen långledig!!!

Invarderade hallunda och gav janet en värförtjänt paus i pluggandet..
sega som vi var skapade vi en egen liten oas i vardgasrummet, medan speljävulen grep tag i dom andra som droppade in i köket under kvällen..

Sker jag gjorde efter 22..
Kollade på kärleksfilm som tom. var för tacky för min smak..
åt nuddlar..
kramade på janet..
lyssnade på fighter i köket..
åt godis..
blev lite pillad i håret..
drack god drink..
smsade..
kramade lite mer på janet..

Fina Elmina!

Nu har jag fått skratt och kärlek så jag klarar mig hela helgen och mer ska jag få!
Min älskade kusse kom till undsättning idag efter jobbet och vi har suttit och klurat ihop, hon är helt underbar min skatt..
Nu kommer fatto vilken sekund som helst o plockar upp mig med sin pimp bil.. ännu mer mys here i come..

Regn!

Usch vilken tråkig dag! regn och kallt..  Ska snart gå o ta en fika m min lilla kusin som inte är så liten längre och sen bär det av hem till fatto o janet min älskade tjejer och bara hänga, mysa o gå i någon slags ide tills imorgon..
Underbart!

Koma och namnkaos..

Hamnade igår i någon no brain koma av massa avsnitt av nya the hills o the city igår kväll, så sköönt.. perfekt när man inte vill tänka på annat.
Spenderade eftermiddagen med sini som jag inte träffat på länge, drack thé o avhandlade dom senaste månaderna, hon får en till många skratt den damen när hon är på det humöret dom mest bisarra situatoner känns rätt ok och är Det något vi e bra på så är det ironi!

jag saknar mina tjejer frugan o janet, känns som att vi inte hunnit ses på evigheter, alla har så mkt och göra, det suger! hoppas den här veckan blir lite enklare!

sitter i en intensiv mailkontakt m herrarna i danmark. saker kommer klarna lite mer nästa vecka och är det något jag inte har så är det tålamod:) det blir iaf då jag kommer veta mer om saker o ting och kan ta ställning. just nu försöker jag knäcka ett namn som känns klockrent och har till måndag på mig.. såna saker för mig brukar bara komma som blixt från klar himmel, nu n'är jag måste står det helt still, hjälp!!!Hon med!


he´s got a point!


Vad är kärlek?!


Alla är ju bekanta med ordet kärlek och det man upplever vara känslan, eller, att vara kär..
Det snurrar ganska lätt till saker i huvudet, iallfall på mig och jag utgår från att jag inte är ensam?

Det som borde vara så enkelt, är oftast ganska rörigt och hur vet man vad som är vad??!!                                            
Är man kär, förälskad, attraherad?
Älskar man någon eller är ordet älska ibland en sammansättning av
en hel rad andra saker som egentligen inte ens har med äkta kärlek att göra!
Det besudlas ofta med en hel rad andra känslor som svartsjuka, rätt el fel, miljö, tidpunkter etc..
Hur stor möjlighet har man egentligen att välja och kontrollera, när hjärtat sagt sitt.

Vilken typ av kärlek är det som får en att tappa hjärnan o göra dom mest knäppa saker..
Jag är rätt duktig på att ofta vara helt styrd av känslan och den andra hjärnhalvan som borde prata vett med mig verkar helt gå i ide eller stänger ner totalt?! 
Den kommer tillbaka en stund när baksmällan tar vid, för att sedan åter lämna mig när det är dags igen och  när jag som mest behöver den.. Inte fan skriker den att nej nej det här e inte bra, skärp dig! perfekt samarbete!
 Hoppet verkar verkligenvara det sista som lämnar.

Så varför kan man inte välja den man blir kär i?
Den där killen som är så bra på alla sätt, snygg, snäll, trygg, rolig etc och som skulle ge dig all kärlek du behöver?
Vad är det som avgör?
Även när man redan i förväg vet att konsekvenserna blir mindre kul, när heartake med godis tårar o kärleksfilmer är ett faktum.. så ta mig fan ska man ändå dit!  Kloka ord från kloka vänner och varningssignaler som tjuter o blinkar rött i bakhuvudet betyder ingenting..
Mr right på pappret, som skulle vara sååå bra för dig, varför är det så satans svårt att bli kär i honom?!

Vad är det för kickar man söker o som gör att man fylls av underbara känslor som gör att dom helt tar överhand.
Om man ständigt dras till dom, även om man vet att det inte är "rätt", är det nästan som ett drogmissbruk?
Vissa klarar ju uppenbarligen av att vara mer förnuftiga, vissa tänker inte alls.

Kärlek är enligt mig nästan omöjligt att beskriva i ord. Upplevelsen varierar från person till person och det är så många faktorer som spelar in. Alla ser på det på olika sätt och har sitt bagage o sina preferenser.
Även fast alla vet vad ordet kärlek "är" verkar det finnas oändliga resonemang kring det..
Det är också en himlans massa olika typer av kärlekar, med helt olika innebörd, och för varje ny kärlek ändras det.

Enligt proffsen finns det två typer av kategorier..
Eros- kallas den kärlek som bygger på sexuell attraktion (där komponenter som åtrå förbindelse o förtroende spelar in). 
Detta mina damer o herrar är Den kärlek som iaf för mig ställer till mest trubbel o förvirring!!
Agape- kallas den kärlek där man "endast k'änner en djup uppskattning av någon varelse. typ föräldrar o vänner, no sex..

Enligt svenska akademins ordbok betyder kärlek  "en "stark känsla" böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång, glädje och tillfredställelse av att befinna sig i denna persons näreht och göra honom eller henne tillags, innerlig tillgivenhet"

Eh ok!! jag köper detta, och den kärlek jag känner till min mamma stämmer i allra högsat grad in på detta, skulle offra min högra arm och allt jag är för henne utan att blinka..
Men hur ofta är det egentligen såhär när vi kommer till den där satans eros kärleken, om vi ska vara ärliga och ransaka oss själva lite..!?
Inte lika vanlig! tror jag..

Vad jag syftar på är alla de många olika motsridiga känslor och egenskaper vi alla bär på, mer el mindre.
Såna som inte alltid går att styra..
Svartsjuka, ägandebegär, oro, rädsla, bekräftelsebehov, ovilja att vara ensam och det faktum att vi egentligen är ganska egoistiska varelser, när det väl kommer till kritan..

Vi vill gärna älska o bli älskade, men hur lätt är det att älska gränslöst utan egen vinning o helt oegoistiskt?
Det är klart man gör fina saker och är generös med den man tycker om/"älskar",  men då har man fortfarande själv något att vinna på det.
Den lyckan, bekräftelsen, uppskattningen och kärleken du ger till någon annan kommer ju tillbaka till dig själv och får dig att må bra!. 
Hur ofta vi kan och vill vi egentligen, när man är dödskär, att föremålet för ens kärlek  "verkligen bara ska vara lycklig" no matter what..? Även om det är med superheta kollegan på jobbet, och inte du.. om du inte får vara föremålet för hans/hennes kärlek..?

Kan eros kärlek vara livslång? kan den hålla el är den högst flyktig? för enligt ovan så övergår det väl snarare till den andra kärlekstypen om man  lyckas hitta en vänskap efter att "kärleken" tagit slut, eller? då är det ju lite lättare att vara så där hjärtligt glad för den andras skull om man själv har gått vidare o hittat en ny eros.
Man kanske borde kalla eros kärleken för något annat om man ska gå efter svenska akademins ordbok, kan jag känna iaf..

Agapekärleken köper jag rakt av.. där är man inte utelämnad o sårbar på samma sätt och man styrs inte av lustar i lika stor grad..
Eros däremot, den jäkeln strular till det o har förvridit min hjärna både en och flera gånger.. jag är en riktig sucker för krångliga erosar, kontroll? not so much tror jag..

Hur många "mr bigs" kan man egentligen fylla sitt liv med.. vad är det som inte står rätt till i mitt huvud?
Papparelationen känns för uttjatad och hur mkt mitt förnuft än talar om för mig och hur intellegent jag än kan vara i både mina egna o andras kärleksrelationer, så är det något som är helt okontrollerbart känslomässigt..

En god vän till mig av manligt kön sa en gång att, att vara kär bara handlar om psykologiskt under eller överläge. När man väl ska hitta en kärlek som kan bstå så får man själv bestämma sig o träffa någon som är i ett psykoligisk underläge i förhållande till dig själv, allstå mer kär och skulle göra vad som helst för dig. Det du missar är den där galna passionen och kär känslan men man ist kan bygga en relation som håller, är trygg och bra, där man har lika värderingar kan kompromissa och är lyckliga ihop. Det blir inte allt detta strul i ditt huvud som eroskärlekn för med sig. Så länge du själv är den som är mest kär o jagar dom här förälskelserna kan du alltid bli lämnad och styrs av andra impulser än dom som gör dig harmonisk o genuint lycklig..

Jaha ja det känns ju kul, hur ska jag kunna leva utan dom!?
Jag är en sucker för den där magiska kemin som dyker upp med högst få, när jag stöter på den är jag fast oavsett konsekvenser och allt runtomkring. Det är just magiskt och slår allt, varför kan inte detta slå om och sen övergå till något lugnt o tryggt? är det omöjligt att hitta någon som både väcker allt detta men som också fungerar att leva o vara med till vardags.. Eller är det just det som gör det magiskt. att det någonstans är ouppnårligt?

Så vad är det som påverkar dessa val?
Vissa hävdar att det är vissa lukter som påverkar en, att man blir kär i en viss person pga att hennes el hans doft stämmer överens med en själv rent kemiskt.

Andra hävdar att vi blir kära i vissa personer för att dom påminner om vissa saker i vårat undermedvetna, det kan vara dofter, miner, röst, rörelsemönster, detaljer o minnen från vår barndom etc. När vi träffar någon som väcker dessa kärleksminnen till liv blir vi kära och attraherade. därför kan vi ju högst sannolikt fastna för någon som vi vet inte alls är rätt för oss och kanske inte ens "tycker om"

Rent fysiskt o sätter det ju igång en hel del kemiska processer i vår kropp när vi blir kära. Enligt folk som kan detta.
 En rad hormoner avges (hjärnans kemiska kommunikationssubstans) Som tex Fenyletyklamin (Pea, vilket anses likna amfetamin och tillhör gruppen ectasy) samt dopmin och nuradrenelin. Dessa är de som lever omkring i förälskningsstadiet, alltså den inpulsiva kärleken. I efterhand är det serotonin och endorfin som tar över och står för känslan av trygghet i den passiva kärleken..
Allt detta orsakar ju en rad reaktioner i kroppen vid tillfällen av fysisk kontakt med personen i fråga el genom att bara tänka se honom /henne el befinna sig i detta rus..

Dom personer som ständigt jagar o drar sig till dessa förälskelser är dom mer beroenda av den här kickkänslan och amfetamin ruset det ger att känna på detta sätt? och sen har svårare att finna sig tillrätta o vara lugna o tillfredställda i en relation när det första förälskelse ruset lägger sig? Är det dom som också skulle ha lättare att hamna i missbruk?
Såklart är det inte bara så enkelt. Massa andra faktorer spelar ju såklart in. En härlig kombination är ju ofta att också att man inte vågar gå in i en relation av en eller ennan orsak, man blir ju fruktansvärt sårbar. Att då vara förälskad i någon på avstånd, som är "omöjlig"eller som inte är kär i en tillbaka gör ju att man är safe, man kan leva ut förälskelsen i fantasin och behöver inta ta ansvar för något. Likaså när man ständigt söker sig till förälskelser och så flippar man när det ska övergå till något mer allvarligt och lämnar det första amfetaminstadiet.. Det finns ju alltid 100 anledningar man kan skylla på inför sig själv och till andra, men hur är det egentligen?

Ja jag vet i fan blir inte klokare för tillfället..
Men olycklig kärlek gör mig iaf väldigt kreativ och får mig att skriva musik och lycklig kärlek gör mig oslagbar och glad, så bring it on vilken kärlek det än må vara!;)


"The hills " is back!!

Äntligen!! är en sån nördig sucker för detta!
Whitney kör solo i "the city" UNDERBART!
Om några dagar är alla söndagar o trista kvällar räddade!

MTV Shows


ENJOY!

Danerese..

När jag och kexet höll på o leka lite photoshop senast fick jag en bild på hur ett barn mellan oss skulle kunna te sig, om det gick lite snett, skrämmande tanke..
 


Danerese..

fotoskygg..

Jag är så såld på Imperiets Skagen, fånigt god.. Super bra fredagsavslut med Affe och god middag och en drink som plötsligt blev flera, kan ofta bli så i trevligt sällskap.. plus att det var så skönt att bara sitta ner o slappna efter veckan, har verkligen varit mkt att stå i..
Var nog lite tröttare än jag trodde o somnade i soffan när jag kom hem, vaknade i samma ställning kl 06, ungefär samtidigt som ovanpå grannarnas barn vaknar o röjer satan, grr..
Alltså ligger jag fortfarande i sängen m laptopen på magen o känner att det kanske är dags att äta något o komma ut en stund i solen!! Kvällens mission blev att försöka fånga affe på bild, är aldrig lätt vilket gör det så mkt roligare!! papparazzi tess!!


Bra dag i studion och strålande sol!!

Nu har jag varit på la carr hela dagen med T2o spelat in clawett o tromms låt, skön dänga!!  ska bli kul o höra resultatet.. Fick till en skön blandning av det vi ville ha o killarna va jätte härliga.. Skönt att alla har samma sjuka humor när man ska sitta instängda tillsammans många timmar! Hann med god lunch o kaffe i solen med.
Röst problemen lösta jag m allergi medicin- nässpray o tabletter,! Har tydligen gått och blivit pollen känslig på senare dar ..gjorde susen, var lite nojig där ett tag..

Nu är jag helt slut och hungrig.. ska åka o äta lite middag med Affe på imperiet och kanske ta ett glas vin..

            

jag blir galen!

jag har inte alls tid m detta, varför just nu!!
ska snart bege mig till patty o fixa håret .. 
Hade behövt soooova ut o inte jobba idag..


                              

honungsvatten..

sova, vatten , honungsvatten, massera, osv . Spelar ingen roll om jag dricker 3 glas efter varann det är torrt som en öKen o min röst har typ sänkt sig 2 toner, vad hände? imorgon ska det sjungas hela dagen så hoppas verkligen det ordnar sig.. upkittad med vatten honung ingefära o citron för att vattna mig så mkt som möjligt..

Drömmer helt sjuka drömmar just nu o vaknade helt slut, fast jag gick o la mig tidigt..  skulle betala mkt för en säng just nu..

Hur tänkte jag nu?!

Kvällen igår började precis som den skulle, två timmar försenad till GinkoAnna, ingen mat!! Har börjat känna mig lite dålig,  som att jag har en gräsmatta eller ett sandpapper i halsen ungefär, känns av när man sjunger, vilket jag absolut inte har tid med, att bli sjuk alltså..
Gav anna nya presenten som jag flitigt promotade när hon först såg lite skeptisk ut ,så det blev nog bra..
Hela gänget var ganska sega o droppade lite in o ut, jag drack cola light som planerat och skulle dra mig hemåt i tid, när jag helt plötsligt befinner mig på Imperiet
med bland annat dom här två galningarna!
Och utan att jag riktigt vet hur det gick till har jag druckit två alldeles för goda cosmos, snackar skit med dom + sällskap, samtidigt som jag hade Therese i tel för att styra upp bion vi måste skicka idag, vilken simultankapacitet..!!!! Ett järn var helt plötsligt också beställt , brände skönt i halsen o funkade ungefär som en whiskey tror jag, har aldrig druckit en, klarar inte av lukten.. (Idag fick jag däremot veta att det var exakt vad det var, hmm)

Var tvungen att lite smått rund om fötterna ringa fatto på vägen hem o disk. lite tankar som dykt upp under kvällen samt nya spekulationer om mig själv ,bland andra..

Somnade rätt fort, och halsen kändes faktiskt bättre idag, tack CH och Oscar för det.. Väldigt otippat!

Tuttar..

Tycker att tuttar kan vara ganska kul ibland och eftersom mina egna inte är så stora, vilket jag iof tycker är helt ok så får man ta på andras om lusten nu skulle falla sig på!

Men om jag någongång skulle fixa mina egna så finns risken att det skulle stiga mig åt huvudet och ge upp allt om sångkarriär, sadla om till expedit i klädaffär, och bli ungefär såhär! så kanske ska undvika ingrepp..


Grattis Anders 40 år!!

En av dom absolut bästa cheferna jag haft under mitt lilla liv har nu tagit steget från pojkspoling till fullvuxen karl!
Därför tycker jag det är på sin plats med en liten hyllning:)
Han kommer antagligen tro att det är ännu ett försök till att få en ny tel och lite påökat på lönen, men, det här kommer faktiskt från hjärtat (även om det såklart skulle va trevligt;))

Anders är den där typen man kommer komma ihåg hela livet.. Han är rolig, lättsam och har en otroligt skön attityd till livet, en jävel på att festa loss, oerhört socialt begåvad o får alla att känna sig väl till mods o omtyckta, han lyckas även vara ödmjuk och bestämd men rättvis och en jävligt bra familjefar! Han är den typen som skulle låna ut pengar till nån i knipa som frågar hur man mår o bryr sig om svaret..
det ni! alla andra pojkspolingar, har ni någat att sträva efter.Från festande långhårig stureplanspojk 18 år..till lite mindre hår, och testade att extraknäcka
för sjöräddningen, var dock ingen hit..Gav upp havet som proffisionellt yrke och fann kvinnan i sitt liv!Skaffade tre underbara barn o villa på värmdö..gick igenom en smärre 40 års kris där han beslöt sig för att testa extensions i håret..
Till att acceptera den frisyr han han faktiskt har,
 en jävligt go o gla vd som vi gillar skarpt helt enkelt! 


RSS 2.0