Vill du ligga innerst eller ytterst?!

Så, nu är det snart klart.. Baksättet liknar en härjad koja.. det hänger dynor i taket och handdukar vid fönsterna.. Där man normalt har fötterna, ligger det nu massa prylar och överst kuddar, allt för att jämna ut och göra baksättet så stort som möjligt.. I en sån här bil går det inte göra det så stort. Hur man än vrider och vänder på det.


Undrar i mitt stilla sinne hur det var på 30-40 talet, när man låg som stoppade korvar i jätte små sängar, och man delade 15 pers på ett rum..Klaustrofobi. Men iallfall tak över natten.. Kanske till och med Romantiskt. Tur att man är så jävla slut.
Delar ett glas rödvin i en kopp, medans vi till fots går för att kolla en sista camping.. Nattbevakning är inte smögens bästa gren.. Det är därför vi står här..
Bilen är parkerade utanför smögens camping.. Funderar ett tag på att smuggla in tält och kuddar o liggunderlag upp på berget.. Men känner att det inte är någon bra ide.. Lånar iallafall deras toalett..

Kryper in i vår bil koja och lyssnar till berusade människor som kommer hem efter kvällens festligheter.. Tar ett tag och lite meck för att båda ska få plats.. Man måste liksom göra allt som ett lag.. som pussel.. "Om du lägger benet så så lägger jag armen så, ok?" Somnar nästan bums..
Ni som tror att ni har sovit sked, ni har aldrig sovit sked, påriktigt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0