Till nytorget och tillbaka:)

Uppkittad till tänderna m snorpapper och vicks samt påpälsad till tänderna a la tjackpundar stil fick jag höra, tog tom jag mig ut och fick njuta lite av påsksolen.. Första vårtecknen upptäcktes också i form av blommor, yeess snart e den här! Nån mer än jag som har fått vårkänslor?

Höll på och hosta lungorna ur mig i tunnelbanan in och började ångra att jag ens gett mig ut i detta skick.. den våldsamma hostattacken gick inte på något sätt att stoppa, ens med vatten el tillhörande utrustning jag hade safat med.. Folk började besvärat skruva på sig och glodde anklagande på det monster, som antagligen höll på att mitta ner samtliga med nån slags pest.. så.. jag gick skamset av vid skanstull, pallade inte mer än station och troddedesutom att jag skulle hosta upp hela mitt inre..
Sen gick det relativt bra måste jag säga.. Söder var fullt av folk som desperata efter solen klädde av sig i stort sett nakna vart man än kollade så fort dom befann sig på rätt sida om hustaken, för att sen bullsa på sig så fort skuggan och kylan gjorde sig påmind igen, härliga soltörstiga svenskar..

pÅ tunnelbanan hem såg jag kanske den konstigaste ungen jag någonsin sett live!
Han fick mig nästan att vilja bli producnt bara för att få casta samt göra en helt nu tv serie med honom i huvudrollen.. Han var så lustig och hemskt gräslig att han blev helt underbar.. Förutom den biten att det formligen rann i mungiporna när han pratade m sin också något lustiga storebror, om kräks bajs och snor samtidigt som han fascinerat satt och klämde på nåt gummihuvud m enorma näsborrar som det självklart blåstes ut snor ur när man klämde.. god have mercy on this kid säger jag bara..

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh så fint det blitt här inne :D Krya på dig tjejen!

2010-04-05 @ 08:41:43
URL: http://missupsidedown.blogg.se/
Postat av: cilla

ja den här helgen har fanimig varit fantastisk!! fin blogg du har och låten m dig och adam är grym!!!

2010-04-06 @ 19:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0