16 shower på en dag!?

jepp, på väg upp till Gävle m ett gäng mkt härliga männsikor.. Trött som fan men efter ett par koppar kaffe började man bli människa igen:)
första dagen gick till att ränna runt i alla affärer och prova dom kläder som skulle visas under dag två.. twilfit?
alla fick underkläder el va någorlunda piffiga, själv körde jag pyjamas a la hugh hefner bland dom hete girlsen, perfekt..
Dagen stora skrattattock utlöstes på ena "tantaffären" ska inte nämn namn, men herre min gud.. Kläderna vi fick på oss  och som vi dessutom skulle dansa i, var nog det konstigaste någonsin.. men det va bara le o tacka för sig och köra järnet..
Jag förvandlades saktta men säkert till någon slags shoppengalen maniac.. Fattade själv ingen ting och vid dagen slut hade jag lagt undan så mkt som inte alls passade min ekonomi för tillfället.. men köptes det gjorde det, var ju tvungen! demonen inom mig vägrade att släppa taget..

Efter rep hele dagen sjönk vi trötta ner för genomgång av visningsdagen på hotellet.. Frugan somnade som vanligt i någon utomjordisk ställning m ipoden på högsat volym, undrar hur hon gör när hon inte sover m mig el ejälv?? rede ut hennes sovställning som så många fgånger förut och stängde av musiken.. Fick lyxen att hinna sova 5 timmar innan det var dags för frukost hår och make.. Sedan flög dagen iväg i en faslig takt.. vi han upp på scen 16 gången innan det var dags att helt slut bege sig hem till stockholm igen.. Dagens höjdpunkt var ändå min helvimme som prinsessa, med min egen prins dessutom, underbart!!;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0