Guuuuud!

Så har man spenderat ännu en stressig måndagsmorgon på tunnelbanan m allt för mkt folk, rougeborsten i högsta hugg och med mobilen som spegel i ett försök att måla ögonfransarna.. suck! Ingen mjlök till kaffet på jobbet och jag e suuuper trött!

Kommentarer
Postat av: justdidit

Hur avancerad logistik krävs det för att man ska ha mjölk på ett kontor? Varför kan inte receptionisten/VD-sekreteraren/assistenten springa till 7/11 och köpa några liter när den tar slut? Kom igen!



Vår kaffemaskin låser sig om den inte blivit rengjord innan 1000 på morgnarna, då jag brukar drälla in.. ..så när den med diskvecka glömt rengöra den får man inget kaffe:/.. Lika illa det!



Tack för att jag fick ventilera mig lite via din blogg som proxy. Nu känns det bättre.. Phu...

2009-11-02 @ 11:04:51
URL: http://justdidit.blogg.se/
Postat av: t

jag vill att en sån som "dräller in " ska ha med sig mjölk så att jag för en gångsskull slipper!! spec när jag har sminkat mig på tunnelbanan o haft en sömnlös natt! annars funkar leverans utmärkt, testa! förutom när det inte räcker o just tar slut, en mån morgon..

2009-11-02 @ 11:46:34
Postat av: justdidit

sv: Snubblade in på din blogg när jag irrade runt på http://missupsidedown.blogg.se och fann då att du skrev om mitt nuvarande problem, ex som hör av sig.. ..i mitt fall så är det mitt ex som hör av sig.



..sucks..



När jag blir stor ska min blogg bli lika fin som din!



Ta hand om dig, och slå henne om hon blir för närgången!

2009-11-02 @ 12:01:25
URL: http://justdidit.blogg.se/
Postat av: justdidit

Fast du kanske inte har problem med pojkvännens ex, jag tolkade bara in det när du skrev om din syn på kontakter med ex..

2009-11-02 @ 12:04:15
URL: http://justdidit.blogg.se/
Postat av: t

Snarare sådana typer av ämnen som får mitt huvud att springa iväg med mig.. finns flera sådana spekulationer på denna blogg och dom tenderar att komma.. ofta inte spec sugercoated.. Ex är ett intressant ämne.. blev du nåt klokare?



När du blir stor ska jag isf titta på din blogg;)

2009-11-02 @ 12:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0