Farligt med Onani?

Lastbilschauffören som välte med sin lastbil på riksväg 40 har gett en förklaring till olyckan: Han onanerade samtidigt som han körde – en sysselsättning han återupptog under ett polisförhör efteråt.



I går häktades han.

"Det var tidigt i tisdags morse som mannens lastbil med släp välte och lade sig över riksväg 40 vid Nabbamotet. Omlastning och bärgning blev besvärlig och orsakade långa köer och en kaotisk trafiksituation under hela dagen.

Mannen, en tysk medborgare i 30-årsåldern, är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik – något som han i förhör har erkänt och gett en förklaring till.
– Han har erkänt att han har brustit i sin uppmärksamhet vid olyckan. Han har onanerat i stället för att fokusera på vägen, säger assistentåklagare Åsa Askenbäck.

Drogtester har gjorts men är inte är inte klara ännu.

Mannen fördes efter olyckan till Borås lasarett i ambulans. Hans skador var lindriga, men innan han lämnade akuten ska han ha gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman, sedan han kastat en sköterska in i en vägg. Hon fick ont i kroppen och glasögonen gick sönder, men fick inga allvarliga skador.

På polishuset var det dags för nästa brott. Under ett förhör tycks han ha känt ett trängande behov – igen.
– Han har onanerat när polisen skulle förhöra honom, säger Åsa Askenbäck.

Mannen häktades i går i Borås tingsrätt. Han är på sannolika skäl misstänkt för våld mot tjänsteman, grov vårdslöshet i trafik och sexuellt ofredande. Mannen, som gav ett förvirrat intryck under häktningsförhandlingen, erkände sig skyldig till alla tre punkter. Dock ansåg han inte att vårdslösheten i trafiken var att anse som grov.

Då det anses föreligga risk för att mannen ska bege sig från Sverige kommer han att hållas häktad i två veckor. Den 8 oktober hålls rättegången i Borås."


Kommentarer
Postat av: justdidit

Fast det där verkar ju vara tvångsmässigt, undra om han inte borde få någon typ av vård istället för fängelse. Tror inte fängelse skulle lösa några problem i det långa loppet. Förmodligen var han dessutom påtänd, så det är ju ännu en anledning till att han skulle få vård.



Tur att ingen skadades allvarligt!



Självklart borde han förlora körkortet oavsett.. ..och underförstått även arbetet..

2009-11-18 @ 14:58:54
URL: http://justdidit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0